nie, nie mam tego kanału, a nawet jakbym miał to bym nie oglądał. wolę po angielsku.w czwartki na extreme ogladasz live?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie, nie mam tego kanału, a nawet jakbym miał to bym nie oglądał. wolę po angielsku.w czwartki na extreme ogladasz live?
nie, nie mam tego kanału, a nawet jakbym miał to bym nie oglądał. wolę po angielsku.
Być może. Ale nie posiadam :)na extreme możesz pilotem zmienic na ang język i masz po angielsku, to samo podczas oglądania ufc
Być może. Ale nie posiadam :)
To smutne, że Aśka poprzez udział w tym programie, swoje zachowanie tam, oraz przesadzony, żałosny trashtalk (połączony ze słabym angielskim) zrobiła i nadal robi olbrzymią przysługę Gadelhi, która to zyskuje w oczach ludzi i umiejętnie promuje się w Jej dotychczasowym blasku, a Ta z kolei, przez swoje działania zaczyna owy blask tracić.
Uzyskuje odwrotny efekt do zamierzonego. Zamiast zgarnąć dla siebie cały ten dostępny pozytywny PR, wypromować się w Stanach jeszcze bardziej - Ona pozwala to wszystko robić Klaudiuszowi na "swoich plecach". Ba, jeszcze Jej w tym pomaga stawiając siebie nierzadko w złym świetle.
Mała rada ode mnie:
Zamknij mordę + Zacznij zachowywać się normalnie/naturalnie + Pokaż się od tej zabawowej strony, od której pokazujesz się na tych filmikach w sieci = Profit $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Szkoda tylko, że na skorygowanie kursu jest już za późno. Ten Titanic i tak pierdolnie w górę lodową. Mam tylko nadzieję, że uszkodzenia nie będą za duże.
//Trochę dramatyzmu nie zaszkodzi.
Ponad to, moim zdaniem, powinna zmienić management i tę Dupę od PR-u, bo oprócz Niej - samej, to Oni wpakowali Ją na tę "minę".
Mam wrażenie, że hejterzy z Cohones lepiej by Nią pokierowali, niż Ci "zawodowcy".
Aśka jest, niestety, chyba jedną z tych, co to wszędzie widzą wyłącznie hejt, a czegoś takiego jak "krytyka" - nie zauważają. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie (m.in. po tym, co napisała w tym śmiesznym oświadczeniu po porażce McGregora (do dzisiaj mam bekę z: "a lion doesn't care for the opinion of sheep")) i zapewne dlatego ma wyjebane.Joanna tak jak by ma wyjebane na to co się dzieje i słynnymi słowami polityków "telewizja kłamie" zbywa to....
Właśnie jak oglądałem niedawno "Kulisy Sławy", to o tym usłyszałem i zdziwiłem się, że przedstawiła tego całego Kuzyna, jako swojego menago.To że mgr i pr do wymiany to jest bardziej niż oczywiste, tylko kwestia czy SPE jej nie przygotowało czy za całość odpowiada pani pr i mgr kuzyn specjalista od wszystkiego. Niestety na tym etapie kariery zatrudnia się ludzi z górnej półki a nie rodzinę.
Czasami odnoszę takie samo wrażenie.Natomiast Aśka jak prosta dziewczyna wypuszczona z wiochy zabitej dechami wpada do wielkiego miasta i nie odnajduje się zwyczajnie...
Dokładnie. Nie tak miało być. Ale Aśka jest sama sobie takiemu obrotowi sytuacji.Wszystko póki co wskazuje że TUF był pomyłką i to wielką. Jest to produkt promocyjny z punktu widzenia kogoś takiego jak Jędrzejczyk a jedynie co przez udział w tym uzyskuje Joanna to absolutny strzał w kolana i pozytywne promowanie rywalki.
http://cohones.mmarocks.pl/threads/...nki-torrenty-video.15895/page-33#post-1338480Download 3 odcinka ? Już nie wiem gdzie na forum mam tego szukać![]()
Naprawdę? To jakiś trolling z Twojej strony?Download 3 odcinka ? Już nie wiem gdzie na forum mam tego szukać![]()
Tak, @Hashtag g podał temat który miałem na myśli a za cholerę nie mogłem go znaleźć. Dzięki !Naprawdę?
I dokładnie tak samo było w tej walce, znów Myron nie pokazał niczego, tylko tym razem przeciwnik miał kondycji na więcej niż 2minuty więc wy nik był przesądzony.Murzyn fajnie wyglądał przez 2min w których miał kondycję. Dennis nie miał i nie pokazał niczego, poza dużą ilością pseudonimów, zapchanego nosa oraz ciut lepszej kondycji od murzyna i dobrego wstawania spod niego. Ale nawet nie radził sobie ze skończeniem go, gdy ten nie miał siły stać w pionie, Dennis nie zrobił naprawdę NIC. Przerwanie kompletnie z dupy, jak cała walka - ze względu na wyczerpanie murzyna biciem i obalaniem. ŻAL
Też rzuciło mi się to w oczy ale ludzie "zachodniego" świata tak właśnie reagują. Weź kogoś delikatnie dotknij chociażby w rękę przy okazji jakies drobnej kłótni to zacznie drzeć ryj że go uderzyłes...Ale Gadelha jest pojebany. Nie posprzątali po sobie, Asia odrzuca poduchę i ta spada pod nogi jakiegoś gostka, a ten sapie, że został zaatakowany jego trener.
P.S. Kto tam w tle cały czas krzyczy to EEEEEEJ. Cały czas, nie tylko w walce ale i na ważeniu. Mega wkurwiające
wygrali raz w bitwie na jedzenie.Pytanko do oglądających Team Joanna wygrał coś ?
W ogólę dziwna sprawa, to jest pierwszy TUF któego nie oglądam...