Trening w domu

Dokładnie tak jak napisałeś. No name i istnieje ryzyko wtopy. Wygląda ok. Najważniejsze jednak jak zachowuje się przy ciosach i jak z trwałością.

Sprzęty znanych marek na naszym rynku takich jak Storm Cloud to już koszt 499 zł. Wydawało mi się, że Bushido także miało coś w swojej ofercie. Nie widzę jednak niczego.

Tutaj wspomniany bouncer Storma.
https://stormcloudfight.pl/worki-treningowe/9767-stormcloud-bouncer-cobra-bag-5906186600773.html

Wczoraj właśnie pomyślałem o patencie dla Ciebie - najtańszy drążek rozporowy (wkręcany w futrynę) + refleksówka za 100-150 zł + talerz dla dolnego mocowania (zamiennik kotwicy z wodą) ?

Cos podobnego zobaczyłem tutaj

Dokładnie tak jak napisałeś. No name i istnieje ryzyko wtopy. Wygląda ok. Najważniejsze jednak jak zachowuje się przy ciosach i jak z trwałością.

Sprzęty znanych marek na naszym rynku takich jak Storm Cloud to już koszt 499 zł. Wydawało mi się, że Bushido także miało coś w swojej ofercie. Nie widzę jednak niczego.

Tutaj wspomniany bouncer Storma.
https://stormcloudfight.pl/worki-treningowe/9767-stormcloud-bouncer-cobra-bag-5906186600773.html

Wczoraj właśnie pomyślałem o patencie dla Ciebie - najtańszy drążek rozporowy (wkręcany w futrynę) + refleksówka za 100-150 zł + talerz dla dolnego mocowania (zamiennik kotwicy z wodą) ?

Cos podobnego zobaczyłem tutaj

Ten patent z futryną to taka ostateczność, bo jednak to bardzo ograniczony dostęp, statyka.
Też widziałem, że bushido kiedyś miało, ale już nigdzie tego nie idzie dostać.
Ten storm to nie jest klasyczny cobra bag z wysoko osadzoną sprężyną tylko mała piłeczka na giętkim ramieniu. To jednak coś innego. W recenzjach takie rozwiązania są oceniane gorzej niż normalna cobra

@szplin tylko trzeba brać pod uwagę, że jest to rozwiązanie „lepiej niż nic”.

Szerokość drzwi ograniczy mobilność nawet podczas samych prostych i krzyżowych. Nogami także nie popracujesz za wiele.

Widzę właśnie odpowiedź i pomyśleliśmy o tym samym.

Ten patent z futryną to taka ostateczność, bo jednak to bardzo ograniczony dostęp, statyka.
Też widziałem, że bushido kiedyś miało, ale już nigdzie tego nie idzie dostać.
Ten storm to nie jest klasyczny cobra bag z wysoko osadzoną sprężyną tylko mała piłeczka na giętkim ramieniu. To jednak coś innego. W recenzjach takie rozwiązania są oceniane gorzej niż normalna cobra
Napisz z ciekawości do bushido i zapytaj.

Żeby nie telefonem, to czego używacie do odmierzania czasu przy ćwiczeniach?

Jakiś stoper, minutnik?

Rzućcie coś prostego i poręcznego.

Żeby nie telefonem, to czego używacie do odmierzania czasu przy ćwiczeniach?

Jakiś stoper, minutnik?

Rzućcie coś prostego i poręcznego.
Masz apki w telefonie to na chuj kombinować? Jak robię obwody 15*30 sekund+10 sekund przerwy, to mam se klepsydrę co pół minuty obracać czy komputer na dwór wytargać?

Masz apki w telefonie to na chuj kombinować? Jak robię obwody 15*30 sekund+10 sekund przerwy, to mam se klepsydrę co pół minuty obracać czy komputer na dwór wytargać?
No właśnie ja miałem na myśli jakieś proste urządzenie z guzikiem start i stop.
Również miałem coś na myśli, myśląc o tym wczoraj, ale do dzisiaj zdążyłem zapomnieć po co mi to było :awesome:

piąstówki z amazona za 20 złotych po kilku treningach :lol:
17578669601854081016108470848838.jpg

Back