szplin
Vale Tudo Open
A masz czajniki?Dawaj jakie sprawdzone filmiki instruktażowe na te pierwsze, najprostsze ćwiczenia z czajnikami![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A masz czajniki?Dawaj jakie sprawdzone filmiki instruktażowe na te pierwsze, najprostsze ćwiczenia z czajnikami![]()
Etap pompek zakończony? Teraz czajniki?![]()

A masz czajniki?

Myślę, że nim przejdzie się do dynamicznych ćwiczeń warto jest zrobić ogólne wzmocnienie całego ciała

Tak, nad tym właśnie pracuję.Myślę, że nim przejdzie się do dynamicznych ćwiczeń warto jest zrobić ogólne wzmocnienie całego ciała![]()

Obejrzysz to w ogóle, czy po prostu rzucisz okiem i zapiszesz "na później"?Dawaj jakie sprawdzone filmiki instruktażowe na te pierwsze, najprostsze ćwiczenia z czajnikami![]()
Obejrzę, a po powrocie z roboty będę robił.Obejrzysz to w ogóle, czy po prostu rzucisz okiem i zapiszesz "na później"?
to mówiło się, że nogi jako największe mięśnie, produkują wszystkiego najwięcej jak się je rozkręci, i że z nich siła pochodzi 
Szkoły są różne, ostatnio dużo mówi się o tym żeby nie tykać sztangiNie wiem jaka jest dzisiaj szkoła

PoprawiłemJedyne co się tak naprawdę liczy to strzykawa

Zadbaj o mobilność. Z mobilności siła się wykuwa (Yoda)Obejrzę, a po powrocie z roboty będę robił.
Zacząłem, naprawdę, powoli bo przerwa była spora ale już czuję się lepiej i pewniej.
Wczoraj trochę się nimi pobawiłem dla testów ale delikatnie co by się nie skrzywdzić.
Dzisiaj czuję nogi dosyć mocno bo na nich się głównie skupiam na początku (nie zaniedbując reszty).
Nie wiem jaka jest dzisiaj szkoła bo to się zmienia ale jak byłem młodyto mówiło się, że nogi jako największe mięśnie, produkują wszystkiego najwięcej jak się je rozkręci, i że z nich siła pochodzi
Dawać, dawać, Panowie co macie, skończył się czas luzu, zaraz trzeba będzie się napierdalać o przetrwanie...
To może na początek zestaw na całe ciało:Obejrzę, a po powrocie z roboty będę robił.
Zacząłem, naprawdę, powoli bo przerwa była spora ale już czuję się lepiej i pewniej.
Wczoraj trochę się nimi pobawiłem dla testów ale delikatnie co by się nie skrzywdzić.
Dzisiaj czuję nogi dosyć mocno bo na nich się głównie skupiam na początku (nie zaniedbując reszty).
Nie wiem jaka jest dzisiaj szkoła bo to się zmienia ale jak byłem młodyto mówiło się, że nogi jako największe mięśnie, produkują wszystkiego najwięcej jak się je rozkręci, i że z nich siła pochodzi
Dawać, dawać, Panowie co macie, skończył się czas luzu, zaraz trzeba będzie się napierdalać o przetrwanie...
Obejrzę, a po powrocie z roboty będę robił.
Tak i nie, to zależy. Są ćwiczenia, w których 4 kilogramy różnicy mogą robić dużą różnice. Ja odpuszczam.Od 28 w górę bym wziąłJest dobra promka zdaje się na czajniki 24kg.
Jesli mam dwie 20ki to lepiej szukac czegoś cięższego zeby zrobic przeskok, czy jednak te 24 juz się poczuje?
Kurde co tak pozno odpisales, juz wyklikalem #cebula #dobracena.Tak i nie, to zależy. Są ćwiczenia, w których 4 kilogramy różnicy mogą robić dużą różnice. Ja odpuszczam.Od 28 w górę bym wziął
Nie no, trochę kusi, bo fajnie mieć różnorodne kalibry, ale niedawno wywaliłem prawie 7000 na hobby i lekko się hamuję z kolejnymi wydatkami. Z miesiąc temu wygrzebałem swoją starą sztangę samoróbkę. Mam więcej sprzętu niż czasu, sił i zapału do ćwiczeń. To się nazywa rozsądek.Kurde co tak pozno odpisales, juz wyklikalem #cebula #dobracena.
Zobacze jak sie tym macha.
Powyzej tego (32kg nastepby?) to juz bede kupowal pojedynczo chyba..
7k? Muzyka czy co?Nie no, trochę kusi, bo fajnie mieć różnorodne kalibry, ale niedawno wywaliłem prawie 7000 na hobby i lekko się hamuję z kolejnymi wydatkami. Z miesiąc temu wygrzebałem swoją starą sztangę samoróbkę. Mam więcej sprzętu niż czasu, sił i zapału do ćwiczeń. To się nazywa rozsądek.
Choć chyba zestaw jakichś różnorodnych gum bym musiał jeszcze dorzucił.
Takie 32 w dobrej cenie to by był kozak sprzęt. Rwanie dwóch takich to już zabawa dla dużych chłopów
Muzyka7k? Muzyka czy co?
Ostatnie miesiące trochę piszczę (zachciało siuę budować) więc naturalnie mnie ograniczyło, choć w tym się znalazło miejsce na kilka bzdetów :)

Pocieszę: ja kupiłem kolejny nóż i kolejną latarkę (szperacz w sumie) heheheMuzyka![]()
Muzyka![]()
lepiej tak niż przepić 2k i wyrzygać jak niektórzyPocieszę: ja kupiłem kolejny nóż i kolejną latarkę (szperacz w sumie) hehehe
Na coś trzeba przepalać, i tak wszyscy do piachu :)

Korekcyjny to może być wpierdol a w Twoim wieku to już nie czas na "ogólny rozwój" tylko zazwyczaj taki zestaw ćwiczeń nazywa się "rehabilitacją".Tak, nad tym właśnie pracuję.
Dlatego jako pierwszy krok, pytam właśnie o takie ćwiczenia na ogólny rozwój, coś jak zajęcia korekcyjne dla dzieci![]()

Zacznij od pompekTak, nad tym właśnie pracuję.
Dlatego jako pierwszy krok, pytam właśnie o takie ćwiczenia na ogólny rozwój, coś jak zajęcia korekcyjne dla dzieci![]()

Przecież już zrobił wszystkie
![]()
O mały włos byłbym zapomniał (a to dlatego, że wysyłka dopiero za jakiś czas przyjdzie, bo się stany magazynowe skończyły) - do tych 7000 dopisz jeszcze prawie 2000, bo mi się na grzanie filamentów wzięłoPocieszę: ja kupiłem kolejny nóż i kolejną latarkę (szperacz w sumie) hehehe
Na coś trzeba przepalać, i tak wszyscy do piachu :)

Przedłużam abonament cohones premium, biedy nie ma ;)O mały włos byłbym zapomniał (a to dlatego, że wysyłka dopiero za jakiś czas przyjdzie, bo się stany magazynowe skończyły) - do tych 7000 dopisz jeszcze prawie 2000, bo mi się na grzanie filamentów wzięło![]()
Tak mi nawkręcałeś, że usiadłem przed kompem i zacząłem oglądać te dwudziestki czwórki i porównywać je z innymi sklepami i już miałem je w koszyku i biłem się z myślami i nagle jeb! reminescencja z zakupu drukarki i otrzeźwienie.Przedłużam abonament cohones premium, biedy nie ma ;)

Tam jest jeszcze kod co zbija kolejne 10%!Tak mi nawkręcałeś, że usiadłem przed kompem i zacząłem oglądać te dwudziestki czwórki i porównywać je z innymi sklepami i już miałem je w koszyku i biłem się z myślami i nagle jeb! reminescencja z zakupu drukarki i otrzeźwienie.![]()
Dobrze że zamówiłem 2x24 a nie więcej, na moją regularność i wiek to te +4kg na łapę jest akurat, szkoda potem tygodni na kontuzje czy inne przeciążenia.
Zobaczymy za ileś mcy.

Tez kupilem dzieki za cyne mordka! Jeszcze jakis kod wyrwalem rabatowy minus 10 dodatkowo bardzo dobra cena ogolnie.Jest dobra promka zdaje się na czajniki 24kg.
Jesli mam dwie 20ki to lepiej szukac czegoś cięższego zeby zrobic przeskok, czy jednak te 24 juz się poczuje?