szplin
Vale Tudo Open
Czyli nie tylko mnie namówiłTez kupilem dzieki za cyne mordka! Jeszcze jakis kod wyrwalem rabatowy minus 10 dodatkowo bardzo dobra cena ogolnie.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli nie tylko mnie namówiłTez kupilem dzieki za cyne mordka! Jeszcze jakis kod wyrwalem rabatowy minus 10 dodatkowo bardzo dobra cena ogolnie.

A Ty nie miałeś być w super formie o czym pisałeś, teraz Walduś po cugu alkoholowo narkotykowym Ci kompleksy dokłada?View attachment 133348
No kurła, panowie, lecimy tutaj, nie będzie nam jakiś serialowy Walduś kompleksów dokładał
Zwłaszcza @Miskatonic pamiętamy te serie pompek, które poszły do piwnicy i ślad po nich zaginął![]()

to jest to samo zdjecie, po walce na kamerze wygladal duzo gorzejView attachment 133348
No kurła, panowie, lecimy tutaj, nie będzie nam jakiś serialowy Walduś kompleksów dokładał
Zwłaszcza @Miskatonic pamiętamy te serie pompek, które poszły do piwnicy i ślad po nich zaginął![]()

Jest dobra promka zdaje się na czajniki 24kg.
Jesli mam dwie 20ki to lepiej szukac czegoś cięższego zeby zrobic przeskok, czy jednak te 24 juz się poczuje?

W sensie, że za dużo czy za mało? A co do jednego - ogólnie czajnikiem macha się pojedynczo, ale przyznam że myślę nad dokupieniem drugich sztuk do mojego zestawu pojedynczych czajników, nie mówiąc o chęci zakupu większych czajników
kurwa mogłem jedną wziąć
że przegapiłemW sensie, że za dużo czy za mało? A co do jednego - ogólnie czajnikiem macha się pojedynczo, ale przyznam że myślę nad dokupieniem drugich sztuk do mojego zestawu pojedynczych czajników, nie mówiąc o chęci zakupu większych czajników
Chociaż ten bułgarski worek zamiast tego byłby jeszcze bardziej rozwijającym sprzętem, bo tam dochodzi nieforemny kształt i jest dużo trudniej machać, niż stabilnym czajnikiem...
Ciekawe.
Masz linka do tych gum?View attachment 134540
dokupiłem właśnie ten worek na BF za 330zł z 600zł, dwie poręcze do dipów (jeszcze w kartonie za 180 z 300zł) i gumy zestaw z 120 na 60zł,
mogę już oficjalnie jebać siłownię i karnecik, za dużo czasu mi pochłaniała, trzeba się nastawić na utrzymanie formy w końcu lata już mam,
czekam jeszcze na promkę na czajniki 28-32kg i do końca życia wystarczy gratów,
co do worka jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, myślałem, że będzie szajs i szybko odeślę, a tu nawet bez piasku szybkościówki można napierdalać, jutro jak piach nawalę to kanonada jak za dawnych lat
![]()
![]()
![]()
Co Ty pierdolisz?ogólnie czajnikiem macha się pojedynczo,
GumowąCo Ty pierdolisz?

Co Ty pierdolisz?
na bf była taka cena, już po starejMasz linka do tych gum?
Worek nie oddaje.View attachment 134540
dokupiłem właśnie ten worek na BF za 330zł z 600zł, dwie poręcze do dipów (jeszcze w kartonie za 180 z 300zł) i gumy zestaw z 120 na 60zł,
mogę już oficjalnie jebać siłownię i karnecik, za dużo czasu mi pochłaniała, trzeba się nastawić na utrzymanie formy w końcu lata już mam,
czekam jeszcze na promkę na czajniki 28-32kg i do końca życia wystarczy gratów,
co do worka jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, myślałem, że będzie szajs i szybko odeślę, a tu nawet bez piasku szybkościówki można napierdalać, jutro jak piach nawalę to kanonada jak za dawnych lat
![]()
![]()
![]()

Co mam babę lać?
![]()

Wiesz że na ten avatar nałożone są prawa autorskie..mojejakbym się mocniej zamachnął to przecie też nie odda
![]()

Wiesz że na ten avatar nałożone są prawa autorskie..moje
![]()
Ja polecam jakieś gumy... Ale oporu to żadnego nie stawiająKtoś poleci jakieś taśmy oporowe?
Na pepperku takie coś mi wyskoczyło
![]()

moje gumy stawiają ogromny opór, nawet te afrykańskie ;)Ja polecam jakieś gumy... Ale oporu to żadnego nie stawiają![]()
Pomyśl nad rozpoczęciem jakiegokolwiek treningu... To już chyba starośćmoje gumy stawiają ogromny opór, nawet te afrykańskie ;)
BAN?

Mam już kilka miesięcy i są okKtoś poleci jakieś taśmy oporowe?
![]()
Za taką kasę to bierz i najwyżej szybko wyrzuciszKtoś poleci jakieś taśmy oporowe?
![]()
Te ciężko zarobione pieniążki z kont premiumZa taką kasę to bierz i najwyżej szybko wyrzucisz