Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
4 złote medale mamy zdobyte.

7, bo Ci co startowali w półfinale też dostają.4 złote medale mamy zdobyte.
![]()
To była sportowa złośćTrzy Jamajki na trzech pierwszych miejscach w 100m kobiet. Niby 3 medale dla Jamajki, ale jakoś nie widać żeby łączył je wspólny sukces kraju. Ta z pierwszego spazmy bo wygrała, dwie pozostałe wkurwione bo nie wygrały![]()
Nie no, pogratulowały jej… takie jedno klepnięcie w bark dla Mistrzyni Olimpijskiej bohaterki rodaczki.Trzy Jamajki na trzech pierwszych miejscach w 100m kobiet. Niby 3 medale dla Jamajki, ale jakoś nie widać żeby łączył je wspólny sukces kraju. Ta z pierwszego spazmy bo wygrała, dwie pozostałe wkurwione bo nie wygrały![]()
Ucieczka przed lwemJest jakikolwiek sport, w którym trzeba choć trochę myśleć, a w którym Czarnoziemy wiodą prym?
KoszykówkaJest jakikolwiek sport, w którym trzeba choć trochę myśleć, a w którym Czarnoziemy wiodą prym?
Niby tak, ale po pierwsze to jakaś totalnie skomplikowana dyscyplina nie jest, a po drugie odkąd biali się w ogóle zainteresowali tą koszykówka to coraz więcej ich w tym enbijejuKoszykówka
Ale nadal choć trochę tam trzeba myśleć. Przy zbieraniu bawełny chyba też trochęNiby tak, ale po pierwsze to jakaś totalnie skomplikowana dyscyplina nie jest, a po drugie odkąd biali się w ogóle zainteresowali tą koszykówka to coraz więcej ich w tym enbijeju![]()
Jest jakikolwiek sport, w którym trzeba choć trochę myśleć, a w którym Czarnoziemy wiodą prym
No tak, w biegach i maratonach to trzeba totalnie komórki mózgowe wysilać. Nba już omówiliśmy, w sportach walki mogę się połowicznie zgodzić, chociaż wciąż- wszyscy najlepsi trenerzy sportów walki są biali.Biegi , maratony , NBA , sporty walki , w mojej piłce jak się przyjrzeć też rządzą czarni z nowego pokolenia gdyby odjąć Halanda karty z młodszych rozdają sami czarni - Rashford , Sancho, Saka , Tammy Abraham , Coman ,Gnabry,Sane, Gabriel Paulista, Dembele , Vinicius, Rodrygo, Pepe, Ikenacho, Greenwood, Watkins
Czarni zjedli ofensywę w piłce nożnej masakrycznie, aż czasami zastanawiam się czy młodzi biali grają w piłkę![]()
No tak, w biegach i maratonach to trzeba totalnie komórki mózgowe wysilać. Nba już omówiliśmy, w sportach walki mogę się połowicznie zgodzić, chociaż wciąż- wszyscy najlepsi trenerzy sportów walki są biali.
ja pierdolę, 3/4 piłkarzy, których wymieniłeś to tylko potwierdza tezę, że jak trzeba choć trochę pomyśleć to dla Kakaowca robi się problem.![]()
Wypier papier ze zjebanymi politycznymi wrzutkami. Ani to mądre, ani to śmieszne.
No warunki mają zajebiste do biegania, czy wyskoku. Ale w takim tenisie to już trzeba trochę myśleć i myślę, że tu się pojawia problem.Jak poruszyłeś ten temat to dosyć ciekawe że czarni oprócz sióstr Williams nie zdominowali na lata tenisa bo mają zajebiste warunki. Gdzie są kulwa czarni tenisiści ?!
A tak w ogóle czy oprócz szachów istnieje skomplikowany sport? Dla mnie wszystkie sporty są na poziomie zwykłego sebixa :)
Polacy zostali mistrzami olimpijskimi, a na cohones dyskusja czy czarni radzą sobie w sportach wymagających myślenia![]()
Justyna i te jej łydki.Masz rację poświęćmy temu tematowi więcej czasu
Od początku leciało na Eurosporcie 2.
Oglądałem w tv od początku na Eurosporcie 2Na livescore była już 47 minuta i odpalałem streama, przerzuciłem po raz czwarty kanały i leciało. To nie wiem czy leciało z opóźnieniem czy co, ale na czas nie było transmisji.