Tokyo 2020/¹

Graf Ramolo

EFC Africa
Featherweight
Wogole z tym Tokyo to dobra wpadka, typ zaprojektował idealne logo i mu wirus zrobił psikusa. Ale nie o tym tu chciałem. Czy ktoś zna jakieś rzetelne streamy? Bo pamiętam że jak byly igrzyska w Londynie to po prostu była strona, wchodziło się, wybierało kategorię i jazda. A teraz to nie mam pojęcia, TVP nie chce oglądać a eurosport nie mam. Coś online?

Wogole z tym Tokyo to dobra wpadka, typ zaprojektował idealne logo i mu wirus zrobił psikusa. Ale nie o tym tu chciałem. Czy ktoś zna jakieś rzetelne streamy? Bo pamiętam że jak byly igrzyska w Londynie to po prostu była strona, wchodziło się, wybierało kategorię i jazda. A teraz to nie mam pojęcia, TVP nie chce oglądać a eurosport nie mam. Coś online?
A dlaczego nie chcesz TVP oglądać ? Ja teraz w robocie mam puszczonego streama i elegancko hula.

TVP ma tylko wybrane sublicencje. Eurosport ma wszystko, za 15 zł masz miesięczny dostęp do ich platformy, na której jest wszystko.

Dobra dobra, wpadka jak wpadka ale nadal nikt nie napisał gdzie jakieś dobre streamy poza eurosport.

Koszykarze mieli zdobyć medal, a wracają do domu, Hurkacz także odpałd z turnieju...

Póki co dramatycznie to dzisiaj wygląda.
comment_1627385745qR5xKd9ELkaVRhp4KbRC12,w400.jpg

O 14:00 Kowalczuk walczy w taekwondo o brąz.

Mongolia kurwa z 3 medalami a my dalej chuj xD
Kwestia terminarza. Tak naprawdę to odpadła Świątek i podobno w szermierce była realna szansa na medal, więc nie ma co bić na alarm. Jedynie można mieć jakiś niedosyt, że Polacy nie sprawiają miłych niespodzianek.

Jutro chyba 4 finały wioślarstwa to mogłoby coś wpaść.

Kwestia terminarza. Tak naprawdę to odpadła Świątek i podobno w szermierce była realna szansa na medal, więc nie ma co bić na alarm. Jedynie można mieć jakiś niedosyt, że Polacy nie sprawiają miłych niespodzianek.

Jutro chyba 4 finały wioślarstwa to mogłoby coś wpaść.
U nas mający realne szanse na medal odpadają, a jakis nikomu nieznany tunezyjczyk zdobywa złoto. Albo ta Austriaczka

U nas mający realne szanse na medal odpadają, a jakis nikomu nieznany tunezyjczyk zdobywa złoto. Albo ta Austriaczka
No to mówię, że można czuć niedosyt, bo nie wpada nic ponad stan, ale na razie uciekły 2-3 (jeśli liczyć Hurkacza) realne szanse na medal.

Back