5jointow
WSOF Light Heavyweight
Ale to jego temat do spamowania śmieciamiwrzuć albo wcale jak masz śmieciami spamować
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale to jego temat do spamowania śmieciamiwrzuć albo wcale jak masz śmieciami spamować
![]()

Zostales oficjalnym hejterem?wrzuć albo wcale jak masz śmieciami spamować
![]()
Ale je specjalnie dla kolegów z forum sortuje... czyli nie wrzucam pierwszych lepszych postów (Twittów itp.)Ale to jego temat do spamowania śmieciami![]()

Zacznijmy od tego że ten temat w ogóle nie powinien istniećAle to jego temat do spamowania śmieciami![]()
Nie ale chyba są jakieś granice zasyfiania forum i przeklejania tu całego internetu?Zostales oficjalnym hejterem?

Bardzo ładnie, że nie robisz śmietnika. Jeden zwój w mózgu więcej od ryby. Tak trzymaj.Mój temat to wrzucam tu co chcę... niewiem o co chodzi koledze...
![]()
Mordo, nie przesadzaj z adolfizmem, skoro to ziemie CasjuszaZacznijmy od tego że ten temat w ogóle nie powinien istnieć
Nie ale chyba są jakieś granice zasyfiania forum i przeklejania tu całego internetu?
Nawet w
się wszystko nie pomieści.

Istnieją fankluby Marconia, Fagaty, jakiegoś ruskiego żula (2 posty!!!) itd.Zacznijmy od tego że ten temat w ogóle nie powinien istnieć
Nie ale chyba są jakieś granice zasyfiania forum i przeklejania tu całego internetu?
Nawet w
się wszystko nie pomieści.

Gdybym tu miał cokolwiek do powiedzenia to połowę tematów, a i jeden cały dział bym wypierdolił w kosmosIstnieją fankluby Marconia, Fagaty, jakiegoś ruskiego żula (2 posty!!!) itd.
A jaki cały internet +300 postów i nie tylko moich... a kolega to chyba nie jest Wielki Cenzor Cohones (WCC)
Jest śmietnik MMA... to może być i taki temat, jak niewiadomo gdzie wrzucić jakiś post tematycznie to tu można...
![]()

adolfizmMordo, nie przesadzaj z adolfizmem, skoro to ziemie Casjusza![]()
nowe słówko na dziś 

W kosmosie i tak jest już za dużo śmieci...Gdybym tu miał cokolwiek do powiedzenia to połowę tematów, a i jeden cały dział bym wypierdolił w kosmos
![]()

Do znajomych na mess czy WhatsApp też wysyłasz każdy śmieć? Czy masz specjalną grupę w której sam piszesz a reszta Cię ignoruje?Istnieją fankluby Marconia, Fagaty, jakiegoś ruskiego żula (2 posty!!!) itd.
A jaki cały internet +300 postów i nie tylko moich... a kolega to chyba nie jest Wielki Cenzor Cohones (WCC)
Jest śmietnik MMA... to może być i taki temat, jak niewiadomo gdzie wrzucić jakiś post tematycznie to tu można...
![]()

A kolega to ostatnio pisał w temacie Fagaty... że ktoś niezorientowany pomyślał że to temat o ćwiczeniach itp...chociaż rozmowa była ciekawa to nie w tym temacieBardzo ładnie, że nie robisz śmietnika. Jeden zwój w mózgu więcej od ryby. Tak trzymaj.

A freak fight to racja, tylko z racji popularności to było by jeszcze gorzej jakby się mieszało to z UFC i innymi sportowymi galami i tematami.Do znajomych na mess czy WhatsApp też wysyłasz każdy śmieć? Czy masz specjalną grupę w której sam piszesz a reszta Cię ignoruje?
Dział? Wiadomo że frik mma

Ja wysyłam, czasem o drugiej w nocy, ale jak sam dostałem taką porcję w nocy przy włączonych powiadomieniach to zacząłem wyciszać powiadomienia na nocDo znajomych na mess czy WhatsApp też wysyłasz każdy śmieć? Czy masz specjalną grupę w której sam piszesz a reszta Cię ignoruje?
Dział? Wiadomo że frik mma

Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie.A kolega to ostatnio pisał w temacie Fagaty... że ktoś niezorientowany pomyślał że to temat o ćwiczeniach itp...chociaż rozmowa była ciekawa to nie w tym temacie![]()

Tylko że po wyborach zmienili się wojewodowie kolegoCo wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie.
![]()

To nie te wybory kolego.Tylko że po wyborach zmienili się wojewodowie kolego![]()

Ja jebu, od potomka bandery, liberalnego karatekowca bredzacego bzdury, odklejonych prawaków z orzeszkiem pod czaszką aż po gościa ktory pisze posty sam dla siebie mając z tego dziwna satysfakcję.
To forum nie przestaje zaskakiwać

Na pewno nikt z administracjiPodejrzewam że nikt tu nie jest w pełni władz umysłowych
![]()
No i? Mógłbym dużo więcej napisać ale po co, jak każdy wie jak tu jest.Atak na redakcję![]()
![]()
No i? Mógłbym dużo więcej napisać ale po co, jak każdy wie jak tu jest.
Ciekawe rzeczy...Podejrzewam że nikt tu nie jest w pełni władz umysłowych
![]()