GroszMC
Bellator Heavyweight
Żeby nie było samobója, jak cycuś kopnie w kalendarz
Psiecko? Jakbym miał taka wiedźmę w chacie jak ta jego gruba znaczy luba, to tez bym szukał ‚odskoczni’ ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cycu to ateista i jebaka, plus liże sobie jajca i pierdzi w porsche a później jego państwo na tej zajebanej kanapie kopulują… także komunii nie będzie ale 18tka (jak dożyje i nie wciągnie węgorza ajtuja) będzie zacnaKomunia już była?

Komuna była i znowu wracaKomunia już była?
Wariacik!
Uf, nie jestem głupiKażdy głupi tak umie

Wariacik!
Jesteś na szkoleniu u @Gaara ?Trening, trening i jeszcze raz trening!
Coraz lepiej mi to wychodzi.View attachment 115147
Szpila lubi ogólnie koniki, pieski, ale jak widać wielorybami też nie gardziPsiecko? Jakbym miał taka wiedźmę w chacie jak ta jego gruba znaczy luba, to tez bym szukał ‚odskoczni’ ;)
‚Robiliście’ babcie na klatce… chore pojebyPrzypomniało mi się jak za małolata eksplorowaliśmy możliwości zabawy z ówczesnym high-techem czyli domofonami. Ot dzwoniło się do losowych ludzi i gadało głupoty.
Raz łaziliśmy po osiedlu i gadka była że "jesteśmy napalonymi chłopakami i szukamy kogoś do seksu", większość ludzi rzucała bluzgami, z czego oczywiście mielismy ubaw. No ale raz usłyszeliśmy "wejdzcie chłopaki"i nas po prostu zatkało. Rozmowa sie skonczyla a my dyskutujemy co zrobic, wejsc, nie wejsc, troche jednak sie wstydzilismy, troche żal nie spróbować co będzie XD W tym momencie z klatki wyleciał jej mąż, ledwo ucieklismy XD

Słyszałeś balastian?

Przypomniało mi się jak za małolata eksplorowaliśmy możliwości zabawy z ówczesnym high-techem czyli domofonami. Ot dzwoniło się do losowych ludzi i gadało głupoty.
Raz łaziliśmy po osiedlu i gadka była że "jesteśmy napalonymi chłopakami i szukamy kogoś do seksu", większość ludzi rzucała bluzgami, z czego oczywiście mielismy ubaw. No ale raz usłyszeliśmy "wejdzcie chłopaki"i nas po prostu zatkało. Rozmowa sie skonczyla a my dyskutujemy co zrobic, wejsc, nie wejsc, troche jednak sie wstydzilismy, troche żal nie spróbować co będzie XD W tym momencie z klatki wyleciał jej mąż, ledwo ucieklismy XD

Znaczy że Szpilka to admin jbzd i rucha psa jak sra?Psiecko? Jakbym miał taka wiedźmę w chacie jak ta jego gruba znaczy luba, to tez bym szukał ‚odskoczni’ ;)
I zobaczcie tą zaawansowaną afrykańską technologie z wakandy. Co za pojazd