Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa, Ciri (Cirilla, Jaskółka) to w Starszej Mowie "Zirael", czyli przestawiasz jedną literkę i wychodzi Izrael. Czyli to nie ona nas uratowała, ona poszła nas zgubić. Grzegorz musi wejść w Białe Zimno i uratować świat, aby z Białego Zimna wyszła Biała Europa

Mlecyk, chyba ostatni w tym sezonie
Polski Manul w finale!!! Kto może ten musi głosować! Szwabski Manul zniszczony w pófinale!!! Domy na Magellana!
Kurwa aż pojadę jutro zobaczyć co nasz wspaniały Janusz kupił.

A potem
Wrzuć fotkę. Pewnie drzewko jest już pięknie przystrojone.Kurwa aż pojadę jutro zobaczyć co nasz wspaniały Janusz kupił.
![]()

Ej, to prawdziwe zdjęcie? Tam naprawdę tyle żydowskiego gówna nastawiane? Ja bym wszystko zerwał i wypierdolił, już im się w myckach pojebało.
Donald pewnie czyta Cohones, bo pisałem w podobnym tonie w temacie PolitykaEj, to prawdziwe zdjęcie? Tam naprawdę tyle żydowskiego gówna nastawiane? Ja bym wszystko zerwał i wypierdolił, już im się w myckach pojebało.
A jak mówiłem że cała polityka to żyd udający Polaka, to nikt lajków nie dawał. Prawie.

Labia i dildoCo to kurwa jest "labido"?![]()
![]()