Tanio skóry nie sprzedam

W ogóle słuchaj najlepszego, przedwczoraj ten młody co przyszedł do roboty się mnie pytał czy zorganizuje kiedyś kurs UDT bo lipa tak bez uprawnień jeździć i jak się coś stanie to lipa :juanlaugh:

Ja mu na to że chłopie formalnie to cie tu nie ma a teraz zmykaj ładnie garnuszki na paletach wstawiać na regały :werdum:

Zaraz znowu się Cassius przypierdoli że za dużo tu wstawiam i pisze :korwinlaugh::siuu:
FB_IMG_1699432751360.jpg

W skrócie, balastek

W ogóle słuchaj najlepszego, przedwczoraj ten młody co przyszedł do roboty się mnie pytał czy zorganizuje kiedyś kurs UDT bo lipa tak bez uprawnień jeździć i jak się coś stanie to lipa :juanlaugh:

Ja mu na to że chłopie formalnie to cie tu nie ma a teraz zmykaj ładnie garnuszki na paletach wstawiać na regały :werdum:

Zaraz znowu się Cassius przypierdoli że za dużo tu wstawiam i pisze :korwinlaugh::siuu:
Jakie żądania, kursów, multisportow I innych fajnych rzeczy się zachciało, a paletki na Rumunię i Węgry jeszcze nie wysłane. Cassius, to niech lepiej dziękuję za szanse, że nie musi jeszcze u tego wrednego Błażejka o pracę prosić:juanlaugh:

Nie żeby coś ale właśnie jawnie się przyznałeś że specjalnie i celowo robisz spam :beczka:
Akurat nie tylko koledzy tak sądzą... a że wrzuciłem już tyle to drogą dedukcji mogę być nominowany w tej kategorii.
A wrzucam dużo bo lubię, a oprócz Cohones to nie jestem aktywny na socjal mediach. I nawet bym wolał nie być nominowany w kategorii troll/spamer roku :boss:
A moje posty w temacie MMA czy boksu (analiza, statystyki itd.) wymagają dużo więcej poświęconego czasu niż kolegi wrzucanie fajnych memów (i pojedynczych na ogół zamiast kilku) Podobnie jak Kobiety +18 gdzie przeprowadzam dużą selekcję pań i ich fotek (tematycznie) :bye: , aby zmieścić się w max. 10 fotkach, a tyle odrzucam...:confused::boss:

Back