BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Bardziej obstawiasz tą drugą kategorię?Nie określił ze o to chodzi![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardziej obstawiasz tą drugą kategorię?Nie określił ze o to chodzi![]()

No właśnie zdrowy facet w sile wieku ogląda sobie babkę w wolnym czasie...Ja byłbym większe pretensje do kogoś kto podgląda i nagrywa telefon innego człowieka niż to że koleś ogląda gołe baby![]()
Mogę się tylko domyślaćBardziej obstawiasz tą drugą kategorię?![]()

Rookie of the Year 2023 nominacja, bo kolega w tej kategorii był 2. w 2022, a trzeba wzorować się na najlepszych...Największy debil na Cohones i największy spamer?![]()
![]()
![]()

@BogdanJanusz był drugi żeby uniknąć podatkuRookie of the Year 2023 nominacja, bo kolega w tej kategorii był 2. w 2022, a trzeba wzorować się na najlepszych...![]()

Miałem wygrać ale w ostatnim momencie przedłużyli głosowanie i wygrał czarny brat MakumbaRookie of the Year 2023 nominacja, bo kolega w tej kategorii był 2. w 2022, a trzeba wzorować się na najlepszych...![]()

Kiedyś już prowadziła wykłady.
czarną. Arabicę. starczy...

Moja kawa ma być tak czarna że zaraz zajebie komuś rowerczarną. Arabicę. starczy...![]()

A jaki jest okres przedawnienia postów (memów na Skórze)Dawno nie było.
![]()

15 lat albo jak szef skasuje tematA jaki jest okres przedawnienia postów (memów na Skórze)![]()
15 lat to chyba najstarsi górale z Cohones tego nie pamiętają... tym bardziej że Skóra istnieje dopiero 13,5 roku...15 lat albo jak szef skasuje temat

To znaczy, że nic się jeszcze nie przedawniło. Musisz poczekać15 lat to chyba najstarsi górale z Cohones tego nie pamiętają... tym bardziej że Skóra istnieje dopiero 13,5 roku...![]()

Dobrze że wzięła może odwróci tym uwagę dużego kotka...