Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aż mi się przypomniała moja ostatnia "randka" z tindera, która miała miejsce z 8 lat temu jakoś. Na zdjęciach normalnie jakbym wygrał na loterii, a jak zobaczyłem na żywo, to chciałem zapytać czy przypadkiem nie uciekła, jako krasnolud z planu "Władca Pierścieni". Do dziś żałuję, że moje maniery wzięły górę tamtego felernego wieczoru. Straszne przeżycie

Aż mi się przypomniała moja ostatnia "randka" z tindera, która miała miejsce z 8 lat temu jakoś. Na zdjęciach normalnie jakbym wygrał na loterii, a jak zobaczyłem na żywo, to chciałem zapytać czy przypadkiem nie uciekła, jako krasnolud z planu "Władca Pierścieni". Do dziś żałuję, że moje maniery wzięły górę tamtego felernego wieczoru. Straszne przeżycie![]()
Mój kolega na podobnej randce też zachował się jak trzeba, ale przy tym wypił 9 piw.Aż mi się przypomniała moja ostatnia "randka" z tindera, która miała miejsce z 8 lat temu jakoś. Na zdjęciach normalnie jakbym wygrał na loterii, a jak zobaczyłem na żywo, to chciałem zapytać czy przypadkiem nie uciekła, jako krasnolud z planu "Władca Pierścieni". Do dziś żałuję, że moje maniery wzięły górę tamtego felernego wieczoru. Straszne przeżycie![]()
Czasami nie da się aż tyle wypić żeby to zadziałałoMój kolega na podobnej randce też zachował się jak trzeba, ale przy tym wypił 9 piw.
Ja wypiłem cysternę napoju zwanego "rozczarowanie".Mój kolega na podobnej randce też zachował się jak trzeba, ale przy tym wypił 9 piw.
Ciekawe czy Twoje maniery były aż tak solidnie, że skończyło się na śniadanku...Aż mi się przypomniała moja ostatnia "randka" z tindera, która miała miejsce z 8 lat temu jakoś. Na zdjęciach normalnie jakbym wygrał na loterii, a jak zobaczyłem na żywo, to chciałem zapytać czy przypadkiem nie uciekła, jako krasnolud z planu "Władca Pierścieni". Do dziś żałuję, że moje maniery wzięły górę tamtego felernego wieczoru. Straszne przeżycie![]()

Przyjacielu moje maniery były takie solidne, że odprowadziłem ją do samochodu i życzyłem bezpiecznej drogiCiekawe czy Twoje maniery były aż tak solidnie, że skończyło się na śniadanku...
![]()

Przykra prawda BykuCzasami nie da się aż tyle wypić żeby to zadziałało

Ja miałem na odwrót, w gimnazjum zbywałem taką i to kilka razy a jak po kilku latach ją spotkałem to myślałem że mój bogdanek eksploduje, takiej to nawet zaległe wypłaty bym zapłaciłAż mi się przypomniała moja ostatnia "randka" z tindera, która miała miejsce z 8 lat temu jakoś. Na zdjęciach normalnie jakbym wygrał na loterii, a jak zobaczyłem na żywo, to chciałem zapytać czy przypadkiem nie uciekła, jako krasnolud z planu "Władca Pierścieni". Do dziś żałuję, że moje maniery wzięły górę tamtego felernego wieczoru. Straszne przeżycie![]()

O kurwa! Faktycznie! Nie mogę pozwolić żeby tak o mnie ktoś pomyślał! Przekonałeś mnie! Będę głosował na Tuska!Jakbym byl zlosliwy to bym napisal, ze to mezczyzna 18-39. Ma prawa wyborcze i 90% takich jak on glosuje na Konfederacje.
Szczerze watpie, że zapijaczony Sebix wraz ze swoją Dzesiką zagłosują na partie, która chciałaby im odebrać 500 i wysłać do pracy.Jakbym byl zlosliwy to bym napisal, ze to mezczyzna 18-39. Ma prawa wyborcze i 90% takich jak on glosuje na Konfederacje.
Sukces i odwaga dla kobiety. Nie zakłada stanika.
No i prawidłowo @BogdanJanuszJa miałem na odwrót, w gimnazjum zbywałem taką i to kilka razy a jak po kilku latach ją spotkałem to myślałem że mój bogdanek eksploduje, takiej to nawet zaległe wypłaty bym zapłacił
Szkoda bo taka miła a ja zawsze trafiałem na wredne kurwiszony, jedna to nawet miała wonty że wole się zajmować swoim kilkuletnim wtedy bratem niż spędzać z nią czas i kazała mi wybierać XD
Ja na to że ma robić katapulte z tego domu bo zaraz ide go odebrać z przedszkola, poszedłem po Niego, namieszałem mu anaboliczne kaszki bobovita smak waniliowo-malinowy i otworzyłem soczek z bobofruta a sam zrobiłem sobie kawki (tej lepszej) i składaliśmy moje stare bionicle do wieczora. Teraz brat skończył 13 lat a na swój wiek byk taki że mógłby dociążać Pudziana ale mam z nim fajną więź a nie jak większość rodzeństw teraz że każdy łeb w telefon i zapominają o swoim istnieniu.

Myśle że tanio skóry nie sprzedamyNo i prawidłowo @BogdanJanusz
Też mam brachola 15 lat młodszego, on widzi we mnie Boga, i żadna szlaufa nie ma prawa mi pierdolić jak mam wychowywać najbliższą rodzinę. Mimo wieku 26 lat wychowałem trochę szczonów m.in swoje kuzynostwo. Więc myślę, że mam jakieś doświadczenie![]()

Jak pięknie się zesrałeś po tefałenowemuJakbym byl zlosliwy to bym napisal, ze to mezczyzna 18-39. Ma prawa wyborcze i 90% takich jak on glosuje na Konfederacje.

Szykuje się bezrobocie na OF.
O kurwa! Faktycznie! Nie mogę pozwolić żeby tak o mnie ktoś pomyślał! Przekonałeś mnie! Będę głosował na Tuska!
Szczerze watpie, że zapijaczony Sebix wraz ze swoją Dzesiką zagłosują na partie, która chciałaby im odebrać 500 i wysłać do pracy.
Jak pięknie się zesrałeś po tefałenowemu![]()
"Ale to Ty dzwonisz"Tak mi sie skojarzylo
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com