Tanio skóry nie sprzedam

339113203_532357162379888_7579733150520499128_n.jpg

Aż mi się przypomniała moja ostatnia "randka" z tindera, która miała miejsce z 8 lat temu jakoś. Na zdjęciach normalnie jakbym wygrał na loterii, a jak zobaczyłem na żywo, to chciałem zapytać czy przypadkiem nie uciekła, jako krasnolud z planu "Władca Pierścieni". Do dziś żałuję, że moje maniery wzięły górę tamtego felernego wieczoru. Straszne przeżycie :childcry:

Aż mi się przypomniała moja ostatnia "randka" z tindera, która miała miejsce z 8 lat temu jakoś. Na zdjęciach normalnie jakbym wygrał na loterii, a jak zobaczyłem na żywo, to chciałem zapytać czy przypadkiem nie uciekła, jako krasnolud z planu "Władca Pierścieni". Do dziś żałuję, że moje maniery wzięły górę tamtego felernego wieczoru. Straszne przeżycie :childcry:

Mój kolega na podobnej randce też zachował się jak trzeba, ale przy tym wypił 9 piw.

Ciekawe czy Twoje maniery były aż tak solidnie, że skończyło się na śniadanku...
:roberteyeblinking:

sam kiedyś na takiej randce delikatnie smyrgnąłem widząc tego gnoma

Ja miałem na odwrót, w gimnazjum zbywałem taką i to kilka razy a jak po kilku latach ją spotkałem to myślałem że mój bogdanek eksploduje, takiej to nawet zaległe wypłaty bym zapłacił :usunto:
Szkoda bo taka miła a ja zawsze trafiałem na wredne kurwiszony, jedna to nawet miała wonty że wole się zajmować swoim kilkuletnim wtedy bratem niż spędzać z nią czas i kazała mi wybierać XD
Ja na to że ma robić katapulte z tego domu bo zaraz ide go odebrać z przedszkola, poszedłem po Niego, namieszałem mu anaboliczne kaszki bobovita smak waniliowo-malinowy i otworzyłem soczek z bobofruta a sam zrobiłem sobie kawki (tej lepszej) i składaliśmy moje stare bionicle do wieczora. Teraz brat skończył 13 lat a na swój wiek byk taki że mógłby dociążać Pudziana ale mam z nim fajną więź a nie jak większość rodzeństw teraz że każdy łeb w telefon i zapominają o swoim istnieniu.

Ja miałem na odwrót, w gimnazjum zbywałem taką i to kilka razy a jak po kilku latach ją spotkałem to myślałem że mój bogdanek eksploduje, takiej to nawet zaległe wypłaty bym zapłacił :usunto:
Szkoda bo taka miła a ja zawsze trafiałem na wredne kurwiszony, jedna to nawet miała wonty że wole się zajmować swoim kilkuletnim wtedy bratem niż spędzać z nią czas i kazała mi wybierać XD
Ja na to że ma robić katapulte z tego domu bo zaraz ide go odebrać z przedszkola, poszedłem po Niego, namieszałem mu anaboliczne kaszki bobovita smak waniliowo-malinowy i otworzyłem soczek z bobofruta a sam zrobiłem sobie kawki (tej lepszej) i składaliśmy moje stare bionicle do wieczora. Teraz brat skończył 13 lat a na swój wiek byk taki że mógłby dociążać Pudziana ale mam z nim fajną więź a nie jak większość rodzeństw teraz że każdy łeb w telefon i zapominają o swoim istnieniu.
No i prawidłowo @BogdanJanusz :conorsalute:
Też mam brachola 15 lat młodszego, on widzi we mnie Boga, i żadna szlaufa nie ma prawa mi pierdolić jak mam wychowywać najbliższą rodzinę. Mimo wieku 26 lat wychowałem trochę szczonów m.in swoje kuzynostwo. Więc myślę, że mam jakieś doświadczenie ::snoopd::

O kurwa! Faktycznie! Nie mogę pozwolić żeby tak o mnie ktoś pomyślał! Przekonałeś mnie! Będę głosował na Tuska!

Szczerze watpie, że zapijaczony Sebix wraz ze swoją Dzesiką zagłosują na partie, która chciałaby im odebrać 500 i wysłać do pracy.

Jak pięknie się zesrałeś po tefałenowemu :antonio:

Tak mi sie skojarzylo

Tak mi sie skojarzylo
"Ale to Ty dzwonisz"
Dobrze wiedzieć jak traktujesz swoich rozmówców, następnym razem przynajmniej wiem jak traktować Twoje wypowiedzi.

Nie wiem po co się męczysz w tak, prostackim i niegodnym Ciebie, towarzystwie :fjedzia:

No nic, wszystkiego dobrego Tobie i rodzinie ale my już sobie nie pogadamy.

Back