Jeff
UFC Featherweight
Dorodnie wyszliśmy na tych zdjęciach

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dorodnie wyszliśmy na tych zdjęciach

Jest tylko jedna instrukcja
Ok, ale przynajmniej żywy.Pierdolnięty to jesteś ty xD

Zgoda, ale powyzszy wpis nie mowi co bylo pierwsze, tylko kiedy zaczal sie ostrzal z pancernika.Ale to nie Westerplatte było pierwsze i trzeba o tym pamiętać. Zaczęło się w Wieluniu
View attachment 76474
Acz ja lubię przypominać bo masa ludzi cały czas myśli, że to Westerplatte było pierwsze, no i Gdańsk to również bohaterska obrona poczty polskiej.Zgoda, ale powyzszy wpis nie mowi co bylo pierwsze, tylko kiedy zaczal sie ostrzal z pancernika.
I niech tez nie przechodzą przez pasy!Ja pierdole ja też nie patrzę jak mam zielone xD tak samo nie patrzę jak jadę autem czy ktoś przechodzi. Po to są te jebane światła kurwa, jak ktoś nie rozróżnia kolorów, to niech nie wsiada za kółko
Ostrzał z pancernika nawet nie był pierwszym ostrzałem Westerplatte w 39Acz ja lubię przypominać bo masa ludzi cały czas myśli, że to Westerplatte było pierwsze, no i Gdańsk to również bohaterska obrona poczty polskiej.
Przechodziłeś kiedyś przez pasy z sygnalizacją świetlną?I niech tez nie przechodzą przez pasy!
Dwa piekne utworyAcz ja lubię przypominać bo masa ludzi cały czas myśli, że to Westerplatte było pierwsze, no i Gdańsk to również bohaterska obrona poczty polskiej.