"Sztuczna inteligencja" - temat jak najogólniejszy, by zmieścić wszystko!

Mówiłem, to się śmiali, potem walczyli, teraz siedzą już cicho, bo pewnie im nie do śmiechu :lesnarhappy:
Na pewno nie jest do śmiechu , widzę jak zmienia mi się profil klienta : przychodzili programiści, teraz przychodzi część programistów a reszta to hydraulicy, elektrycy, operatorzy dźwigów itp

W jednej tylko firmie we Wrocławiu zwolnili 600 osób w przeciągu pół roku. Zastąpili AI.

Na pewno nie jest do śmiechu , widzę jak zmienia mi się profil klienta : przychodzili programiści, teraz przychodzi część programistów a reszta to hydraulicy, elektrycy, operatorzy dźwigów itp

W jednej tylko firmie we Wrocławiu zwolnili 600 osób w przeciągu pół roku. Zastąpili AI.
W sensie że przychodzili na fizjoterapię? Czy ćwiczyć slamy o chodnik? :eddieconspiracy:

Tak czy siak to ciekawa obserwacja, dzięki.

Bielik działa już w 16tu językach... Coś przegapiłem. Chuj z Nvidią :jjsmile:
1000058969.jpg

Wniosek jest taki, że pole wprowadzania informacji do AI jest czytane w czasie rzeczywistym, a nie tylko w momencie wysłania prompta... Trochę creepy.

Żyjemy w czasach, kiedy nowy wynalazek jest nowy przez kilka, kilkanaście dni, po czym zostaje skopiowany i udostępniony jako open-source... Uważam, że nie należy się dłużej bawić w tworzenie firm które tworzą produkt premium, bo nie ma to sensu w kwestii funduszy, za to tworzenie produktów freemium jak najbardziej ma sens.

Back