Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tendencja raczej jest rosnącaMówiłem, to się śmiali, potem walczyli, teraz siedzą już cicho, bo pewnie im nie do śmiechuAI powoli już wykrusza specjalistów zdalnych z rynkuTendencja raczej jest rosnąca

Na pewno nie jest do śmiechu , widzę jak zmienia mi się profil klienta : przychodzili programiści, teraz przychodzi część programistów a reszta to hydraulicy, elektrycy, operatorzy dźwigów itpMówiłem, to się śmiali, potem walczyli, teraz siedzą już cicho, bo pewnie im nie do śmiechu![]()
W sensie że przychodzili na fizjoterapię? Czy ćwiczyć slamy o chodnik?Na pewno nie jest do śmiechu , widzę jak zmienia mi się profil klienta : przychodzili programiści, teraz przychodzi część programistów a reszta to hydraulicy, elektrycy, operatorzy dźwigów itp
W jednej tylko firmie we Wrocławiu zwolnili 600 osób w przeciągu pół roku. Zastąpili AI.
Terapię manualną, masaż, chiro. Po prostu widzę zmianę na rynkuW sensie że przychodzili na fizjoterapię? Czy ćwiczyć slamy o chodnik?
Tak czy siak to ciekawa obserwacja, dzięki.
android.com.pl
devstockacademy.pl