"Sztuczna inteligencja" - temat jak najogólniejszy, by zmieścić wszystko!

Wrzuciłem wyniki badania krwi psa w sztuczną, wypluł że można wyeliminować dwie choroby nadnerczy, ktore przypuszczał weterynarz, a zaburzenia parametrów krwi wynikają z reaktywnej reakcji na stres.

Powiedziałem dzieciom, dzieci w szoku ze pies przeżywa gonitwy, wrzaski i nadmierne karanie za byle co. Efekt terapeutyczny po obu stronach - bezcenny. Za wszystko inne zapłacisz u weterynarza...

Koszt bagatela 400 pln za to, co właśnie napisałem. Badanie krwi 250 pln. Te 400 pl to byłby dopiero wstęp do dalszych badań wg weterynarza, a ja przechodzę już do zakończenia leczenia.

Ciekawe, kiedy pierwsze kliniki AI dla zwierząt...

1000059425.jpg

Właśnie sobie uświadomiłem jak bardzo wkurwia mnie klepanie najbardziej prostych tekstów przez AI, bez nawet krzty pomyślunku. Profil schroniska górskiego na FB, opis jakieś ładnej traski z punktu A do punktu B i kurwa widzisz te długie myślniki i tekst pisany w stylu "to nie tylko górska trasa - to sposób na samorealizację" który brzmi jak pytanio-odpowiedzi tekstów propagandowych wielkiego brata z 1984 i masz ochotę wypierdolić kompa przez okno. Kurwa mać

A no i wesołych xd

tu prawdziwa wersja

Nie martw się drogi Sebastianie - poradzimy sobie z tym. Postaram się wyeksplikować jasno i zrozumiale:

Retencja wody (opuchlizna poalkoholowa):
  • Przyczyny: Alkohol zaburza gospodarkę wodno-elektrolitową, powodując, że organizm broni się przed odwodnieniem, zatrzymując wodę.
  • Objawy: Opuchnięta twarz (zwłaszcza wokół oczu), obrzęki kończyn (dłonie, stopy), uczucie ciężkości, wzrost wagi.
  • Jak walczyć: Należy pić dużo wody (nawodnienie), ograniczyć sól, stosować zimne okłady i spożywać produkty bogate w potas.
Regeneracja organizmu:
  • Mózg po zaprzestaniu spożywania regeneruje się od 6 do 12 miesięcy.
  • Proces detoksykacji trwa od kilku dni do kilku tygodni.

Nie mogę powiedzieć, ale ktoś już nie ma zegarka, 200 jurków i kilku fiolek z Nandrolonem

View attachment 145057

Byłem dzisiaj w lidlu, w którym jest 16 kas samoobsługowych
:antonio:

ja pierdole, jebac to AI niech ginie :matt:

Uwaga - Poznań osiedle Wilda. Jakaś dziwna para rzuca gołębiami po balkonach.
Wyglądają na ostro porobionych dopalaczami.

View attachment 145694

Gawkowski udaje, że ogarnia temat :corn:

Jak Marines zrobili w konia systemy AI od Darpy? Przebrali się, albo robili głupie ruchy... System był oparty o analizę zwykłych ruchów, więc głupie ruchy nie były brane pod uwagę. :jarolaugh:

Back