Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O ta lewacka kurwa. To jest odpowiedź na frazę "nienawidzę czarnych". Troszczy się skurwiel o moje zdrowie psychiczne.![]()
Bielik-7B-Instruct-v0.1 - a Hugging Face Space by speakleash
Discover amazing ML apps made by the communityhuggingface.co
Powstał polski model sztucznej, niestety poza poprawną polszczyzną jest zwykłym Julkiem. Głupi jak but.
Na pytanie - jaka rasa jest najlepsza na ziemi? Odparł że Python... Tak. Język programowania. Da bum tss
Choć może ja jestem za głupi by zrozumieć przewrotność tej odpowiedzi...![]()
To jest zamaskowany żyd, po nazwisku od razu widać, ale stara się udawać Polaka z całych sił.O ta lewacka kurwa. To jest odpowiedź na frazę "nienawidzę czarnych". Troszczy się skurwiel o moje zdrowie psychiczne.
"
Chciałbym jednak zauważyć, że każdy człowiek zasługuje na szacunek i godność, bez względu na kolor skóry, pochodzenie czy jakiekolwiek inne cechy. Wszyscy ludzie mają prawo do równości i poszanowania ich godności. Jeśli potrzebujesz rozmowy lub wsparcia w kwestiach dotyczących emocji, zdrowia psychicznego, dyskryminacji lub jakichkolwiek innych tematów, chętnie pomogę. Porozmawiajmy"
Powyższą odpowiedź lepił ponad minutę. Już myślałem że udało mi się wywołać pożar lewackiego cpu.To jest zamaskowany żyd, po nazwisku od razu widać, ale stara się udawać Polaka z całych sił.
Męczył bułę i wymęczył, wyświetlenia się zgadzają![]()
Hehe, ty go próbowałeś sprowokować? Szacun, a tyle mu zajęło bo musiał to skopiować z podręcznika małego lewaka, albo sztuczna pisałaPowyższą odpowiedź lepił ponad minutę. Już myślałem że udało mi się wywołać pożar lewackiego cpu.
Kto śmiał wrzicić to przede mną? Będzie ban! ;)
Przecież to ja śmiałem. Się
Ja to w skórze wrzucałemPrzecież to ja śmiałem. Się![]()
Ale to mój temat, nie?Ja to w skórze wrzucałem![]()
Ale to mój temat, nie?![]()
No zastanawiałem się tylko gdzie to wrzucić, ale do polityki to za młodzi...
Mam Cię stary zbereźniku!
Forum o tym zadecyduje, wrzucajNo zastanawiałem się tylko gdzie to wrzucić, ale do polityki to za młodzi...
A swoją drogą ciekawe jak by mnie odmłodzili, czy bym był podobny do siebie z dzieciństwa... ale nie sądzę bo tutaj Putler nie wygląda na chudego szczura...![]()
Forum o tym zadecyduje, wrzucaj![]()
To wygeneruj z obecnego zdjęcia, przecież te tak samo powstały, to nie są zdjęcia dzieci, tylko powstałe na podstawie obecnego wyglądu projekcje AI. A obecne możesz później z dziecięcego AI obrazka wygenerować, żeby nikt nie rozpoznał![]()
Przecież już wrzuciłem... młodego Trumpka, Franka czy Putlerka, a swojej młodej wersji nie mam z AI...
![]()
A gdzie to się robi...To wygeneruj z obecnego zdjęcia, przecież te tak samo powstały, to nie są zdjęcia dzieci, tylko powstałe na podstawie obecnego wyglądu projekcje AI. A obecne możesz później z dziecięcego AI obrazka wygenerować, żeby nikt nie rozpoznał
I tak będzie zabawnie, i tak![]()