Rycho
Heavy Weight
Ja to bym chcial kuchnie zrobic dlatego ciekawe co wyjdzieJa mam 2 szafy do zrobienia w zabudowie, ale czekam na przyszły rok i będę obserwować ceny drewna, bo chce to sam zrobić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja to bym chcial kuchnie zrobic dlatego ciekawe co wyjdzieJa mam 2 szafy do zrobienia w zabudowie, ale czekam na przyszły rok i będę obserwować ceny drewna, bo chce to sam zrobić.
Jakieś 7-8 lat temu robiłem elegancką kuchnię na wymiar - 4 tysiące za wszystko, nawet montaż.Ja to bym chcial kuchnie zrobic dlatego ciekawe co wyjdzie
Drogi ten @Baasteek stary sie zrobiłJakieś 7-8 lat temu robiłem elegancką kuchnię na wymiar - 4 tysiące za wszystko, nawet montaż.
Rok temu chcieliśmy wymienić fronty bo już pożółkły od słońca (na szczęście nie są białe to aż tak nie widać) i u tego samego gościa, tylko wymiana frontów... 4 tysiące.

Burżuje jebaniNo i stao się.
Z dniem dzisiejszym, jebany landlord spod Sanoka![]()
A pomyśl sobie tak:Burżuje jebani
A pomyśl sobie tak:
siedzimy u notariusza, przygotowany zapis do kiedy mam zapłacić, a ja wstaję, mówię "przepraszam na chwilkę", schodzę do wydziału banku i cyk przelewik, wszystko załatwione w jeden dzień od ręki...
![]()
Taaa, końcówa pewnie knypem obgnybana po porodzie
Ty właśnie, a jak na starość przejdziesz na Judaizm to też haratają a jakiś rabin Ci to oblizuje?Taaa, końcówa pewnie knypem obgnybana po porodzie

Brrr, pierdolę, albo dasz się pociąć i wyssać jakiemuś Mosze, albo musisz kozy ruchać. Do pizdy z tym multikultiTy właśnie, a jak na starość przejdziesz na Judaizm to też haratają a jakiś rabin Ci to oblizuje?
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem...

Dałeś sie zrobic w ujaA pomyśl sobie tak:
siedzimy u notariusza, przygotowany zapis do kiedy mam zapłacić, a ja wstaję, mówię "przepraszam na chwilkę", schodzę do wydziału banku i cyk przelewik, wszystko załatwione w jeden dzień od ręki...
![]()

Lepszy efekt byłby jakbyś wyciągnął walizkę i położył na stół.A pomyśl sobie tak:
![]()
Lepszy efekt byłby jakbyś wyciągnął walizkę i położył na stół.

Kwotę za ziemię w Sanoku to by w kopercie zmieściłLepszy efekt byłby jakbyś wyciągnął walizkę i położył na stół.

Parę koralików i dwie skórki z jenota.Kwotę za ziemię w Sanoku to by w kopercie zmieścił![]()
Jeszcze kilo pasztetowej jeśli chcesz mieć uzbrojonąParę koralików i dwie skórki z jenota.
Nie no, kilo pasztetowej bym nie oddał...Jeszcze kilo pasztetowej jeśli chcesz mieć uzbrojoną
Ceny za kuchnie są sztucznie napompowane. Niewytłumaczalna pogoń za szafką od ściany do ściany jest czymś dziwnym. Dodatkowo panów od kuchni na wymiar rozbestwiło przejecie rynku niemieckiego gdzie potrafią skasować średnio 20k ale euro.Ja to bym chcial kuchnie zrobic dlatego ciekawe co wyjdzie
ma linka do tej firmy?Ceny za kuchnie są sztucznie napompowane. Niewytłumaczalna pogoń za szafką od ściany do ściany jest czymś dziwnym. Dodatkowo panów od kuchni na wymiar rozbestwiło przejecie rynku niemieckiego gdzie potrafią skasować średnio 20k ale euro.
My robiliśmy kuchnie dwa lata temu. Z firmy która ma gotowe elementy. Często taniej wychodzi pokrycie ściany płytą gipsową żeby uzyskać wymiar. My za meble położyliśmy nie całe 5k złotówek. I żeby nie było nie jest to jakiś rozpadający się śmieć i przy pięcioosobowej rodzinie szafki otworzyły się z milion razy.
Szafki przyjechały gotowe, musiałem tylko ustawić, powiesić oraz przyciąć blaty oraz wyszarpac otwory na zlew i płytę oraz zamontować maskownice przy ziemi i suficie. Jeden dzień roboty.
Zapytam później żonki bo kuchnia to jej zoo i małpyma linka do tej firmy?
Firma z Rokietnicy? Jeśli tak to też tam brałem, chociaż nie pasuje mi to, że Twoje przyjechały już złożone. Jak ktoś ma czas i trochę zdolności manualnych to sam odpierdoli taką kuchnię, że hoho. Teraz hurtownie, w których kupuje się płyty meblowe, docinają na wymiar i oklejają krawędzie. Wystarczy, że posiedzisz trochę i zrobisz projekt na kompie. Dużo meblarzy tak robi, zamiast inwestować w drogie maszyny stacjonarne.Ceny za kuchnie są sztucznie napompowane. Niewytłumaczalna pogoń za szafką od ściany do ściany jest czymś dziwnym. Dodatkowo panów od kuchni na wymiar rozbestwiło przejecie rynku niemieckiego gdzie potrafią skasować średnio 20k ale euro.
My robiliśmy kuchnie dwa lata temu. Z firmy która ma gotowe elementy. Często taniej wychodzi pokrycie ściany płytą gipsową żeby uzyskać wymiar. My za meble położyliśmy nie całe 5k złotówek. I żeby nie było nie jest to jakiś rozpadający się śmieć i przy pięcioosobowej rodzinie szafki otworzyły się z milion razy.
Szafki przyjechały gotowe, musiałem tylko ustawić, powiesić oraz przyciąć blaty oraz wyszarpac otwory na zlew i płytę oraz zamontować maskownice przy ziemi i suficie. Jeden dzień roboty.
Tak właśnie mój kumpel działa. Większość zamawia już przycięte i sam ma tylko "małe" narzędzia.Firma z Rokietnicy? Jeśli tak to też tam brałem, chociaż nie pasuje mi to, że Twoje przyjechały już złożone. Jak ktoś ma czas i trochę zdolności manualnych to sam odpierdoli taką kuchnię, że hoho. Teraz hurtownie, w których kupuje się płyty meblowe, docinają na wymiar i oklejają krawędzie. Wystarczy, że posiedzisz trochę i zrobisz projekt na kompie. Dużo meblarzy tak robi, zamiast inwestować w drogie maszyny stacjonarne.
Meble są z firmy Gama Meble z miejscowości SławaFirma z Rokietnicy? Jeśli tak to też tam brałem, chociaż nie pasuje mi to, że Twoje przyjechały już złożone. Jak ktoś ma czas i trochę zdolności manualnych to sam odpierdoli taką kuchnię, że hoho. Teraz hurtownie, w których kupuje się płyty meblowe, docinają na wymiar i oklejają krawędzie. Wystarczy, że posiedzisz trochę i zrobisz projekt na kompie. Dużo meblarzy tak robi, zamiast inwestować w drogie maszyny stacjonarne.

Wchodzę w to. Jutro, najdalej pojutrze będzie w piwnicy

A widział kosiarkę poduszkowiec?
![]()