no widze właśnie że ustawiłeś i dobrze że ci pasuje :)
tylko jak Ty kod wstawiałeś że masz jakieś napisy scirpt src.... wrzuć sobie sygnature na tinypic a pózniej skopiuj tylko ten kod co jest taki
no jak chcesz to pomyśl :) a w sumie chciałeś z Błachowiczem też przecież to jak dalej chcesz to może pomyśle nad nią ale pózniej bo teraz będe chciał wykonać sygnaturke z Alistair Overeem dla Mat01
Widzę, że GSP dominuje w sygnaturkowym świecie :P Niedobrze, bo jeszcze mi się opatrzy ten jego francuski pyszczek i co wtedy? Będę musiał zmienić siga, a tak lubię flagowe hasło Georges'a...
DeXx nie no aż tak dużo to tych sygnatur z GSP tu nie ma żebyś az musiał swoją zmieniać, a z resztą i tak każda jest inna tyle że z GSP, a swoją sygnature sam robiłeś ?
Chodziło mi bardziej o procentowy udział sygnatur z GSP w stosunku do całej reszty, ale jeśli będziesz utrzymywał poziom dziennej ich produkcji to pewnie niedługo się to zmieni ;) Poza tym, oczywiście, napisałem to z lekkim przymrużeniem oka.
Swoją sygnaturę zrobiłem sam. Zdjęcie z UFC.com i GIMP :)
Mat01 pisałem wcześniej jak wstawić bo Jerz wcześniej żle wstawił ale ok zrób tak:
Jak jestes na forum po prawej stronie masz coś takiego siema.... tu gdzie kropki jest Twój nick czyli u Ciebie wygląda to tak Siema Mat01 kliknij na nick.
Pózniej masz coś takiego :
This is how your profile appears to a logged in member. You may edit this information. kliknij w edit this information.
wtedy pokaże Ci się strona informacje o profilu i niżej masz tam signature i tam masz wkleić kod [IMG]. I klikasz na dole update profile
ozcywiście jak masz już ten kod. A w razie jak bys nie wiedział skąd go wziąść to robisz tak wchodzisz na strone tinypic i tam wrzucasz sygnature jak już Ci się prześle to wtedy będziesz miał między innymi ten kod [IMG][IMG] kopiujesz go i wklejasz w miejsce signature w informacje o profilu na forum tak ja napisałem już wyżej :)
Nie mam nic do osoby która robi te sygnaturki ale nie uważacie, że te podpisy są zbędne i wyglądają strasznie dziecinnie? Teraz to jeszcze pół biedy ale jak tak każdy będzie miał podpis to chyba na stronie będzie 5 komentarzy.
Zdusić to w zarodku:)
Nie no chyba nie będzie tak żle żeby przez sygnatury było po 5 komentarzy na stronie zresztą jak ktoś ma ustawioną sygnature to wyświetla się ona tylko na pierwszym poście na danej stronie. No i nie każdy je sobie też ustawia
No Mort sygnaturka ciekawa :)
Jerz jak narazie musiałem odinstalować photoshopa bo potrzebowałem miejsca na dysku, także narazie już nie korzystam z niego i nie dam rady zrobić sygnaturki, jak zainstaluje jeszcze kiedyś to najwyzej odświeże temat i coś się porobi jeszcze. Bo jak narazie nie mam jak Photoshop wcinał mi miejsce z dysku systemowego C a tam mam mało miejsca i dlatego musiałem odinstalować. Z resztą przecież miałem Ci zrobić z Błachowiczem sygnaturke a nie zrobiłem bo odinstalowałem photoshopa.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.