Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przymierzam się na przyszły miesiąc, ale boje się adaptacji przy normalnym chodzeniu do roboty a nie mogę chwilowo iść na wolne.Wszyscy w końcu będziecie na carni czy keto by zdrowie podratować:)
Jest normalniePrzymierzam się na przyszły miesiąc, ale boje się adaptacji przy normalnym chodzeniu do roboty a nie mogę chwilowo iść na wolne.
Robiłem już i po tylu latach na węglach czułem się mega chujowo, słaby strasznie.Jest normalnie
Nie jadłeś odpowiednio dużej ilości tłuszczuRobiłem już i po tylu latach na węglach czułem się mega chujowo, słaby strasznie.
spokojnie aż tak nie zgłupiejemyWszyscy w końcu będziecie na carni czy keto by zdrowie podratować:)

po co? tak szczerze wyłączając rady z dupy keto świrów i innych szamanów którzy zapchali sobie głowę pierdołami o żabach i próbują zainteresować tym innych na siłę to nie ma podstaw byś przechodził na keto.Przymierzam się na przyszły miesiąc, ale boje się adaptacji przy normalnym chodzeniu do roboty a nie mogę chwilowo iść na wolne.

Przepraszam, ale nie masz pojecia o czym piszesz,po co? tak szczerze wyłączając rady z dupy keto świrów i innych szamanów którzy zapchali sobie głowę pierdołami o żabach i próbują zainteresować tym innych na siłę to nie ma podstaw byś przechodził na keto.
Obetniesz węgle, organizm będzie się lekko czuć chujowo, po czasie przestawisz się na energie z tłuszczu i wrócisz do punktu 0 bo tym jest właśnie magiczne przejście na keto
Ten zjazd energii to nie jest syndrom odstawienny jak to keto świry próbują przedstawić, po prostu organizm potrzebuje czasu na przestawienie się z jednego źródła energii na drugie.
Ogarnij porządną zbilansowaną dietę, trzymaj dobre makro, nie jedz przetworzonego syfu i żadne keto czy inne carnivorowe gówno nie będzie Ci potrzebne, zdrowszy będziesz.
Gratulacje tyle ze to żaden argument. Keto ponad zbilansowaną diete nie stawia nikt oprócz keto wyznawców.Przepraszam, ale nie masz pojecia o czym piszesz,
Mi też się wydawało że zbilansowane gówno to super efekty
Nic bardziej mylnego :) jestem w swojej najlepszej formie siłowej, trawiennej, psychicznej itd.
2 posiłki na dzień, wolna głowa od jedzenia
Piękna sprawa
Żarcia zawsze pod korek, pełne nasycenie
OkejGratulacje tyle ze to żaden argument. Keto ponad zbilansowaną diete nie stawia nikt oprócz keto wyznawców.
mam pewne problemy i keto zalatwia mi je, po za tym pamietam jaka bystrosc umyslu jest na keto bez mgly spowodowanej weglami, sprobuje mimo wszystko.po co? tak szczerze wyłączając rady z dupy keto świrów i innych szamanów którzy zapchali sobie głowę pierdołami o żabach i próbują zainteresować tym innych na siłę to nie ma podstaw byś przechodził na keto.
Obetniesz węgle, organizm będzie się lekko czuć chujowo, po czasie przestawisz się na energie z tłuszczu i wrócisz do punktu 0 bo tym jest właśnie magiczne przejście na keto
Ten zjazd energii to nie jest syndrom odstawienny jak to keto świry próbują przedstawić, po prostu organizm potrzebuje czasu na przestawienie się z jednego źródła energii na drugie.
Ogarnij porządną zbilansowaną dietę, trzymaj dobre makro, nie jedz przetworzonego syfu i żadne keto czy inne carnivorowe gówno nie będzie Ci potrzebne, zdrowszy będziesz.
wlasnie jadlem troche zbyt duzo bo dostalem poteznej srakiNie jadłeś odpowiednio dużej ilości tłuszczu

Cierpliwości.mam pewne problemy i keto zalatwia mi je, po za tym pamietam jaka bystrosc umyslu jest na keto bez mgly spowodowanej weglami, sprobuje mimo wszystko.
wlasnie jadlem troche zbyt duzo bo dostalem poteznej sraki![]()
teraz to na razie nie, ale za pare tygodnii sprobuje.Cierpliwości.
Próbuj, zdaj relacje z drugiego podejściamam pewne problemy i keto zalatwia mi je, po za tym pamietam jaka bystrosc umyslu jest na keto bez mgly spowodowanej weglami, sprobuje mimo wszystko.
wlasnie jadlem troche zbyt duzo bo dostalem poteznej sraki![]()
tak zrobie, ten carnivor tez przemawia ale dla mnie zbyt restrykcyjnie i wydaje mi sie ze brak blonnika roslinnego mocno go skreslaPróbuj, zdaj relacje z drugiego podejścia
No to już nie będzie carnivor.trzeba by tam w kurwe kiszonek wdrozyc
W kurwę to nietak zrobie, ten carnivor tez przemawia ale dla mnie zbyt restrykcyjnie i wydaje mi sie ze brak blonnika roslinnego mocno go skresla
trzeba by tam w kurwe kiszonek wdrozyc
Słuchaj, ja jestem odżywiony bo ja od 12 lat jem sobie co chcem, od 12 lat nie trzymam diety. Ty tego nie rozumiesz bo jesteś głupiKurwiu jesteś na carnivorze/keto?

Nie próbowałem białek jajecznych.@Siwy25_1 brać coś takiego czy chuja warte i niedobre w smaku?
![]()
Egg 86 Protein 900 g salted peanut butter - greatone
Egg 86 Protein 900 g salted peanut butter. (Great One).newgreatone.pl
Kupię zobaczę czy jest spoko. Za jakiś czas jak nie zapomnę wrzucę parę słów.Nie próbowałem białek jajecznych.
Nie pomogę.
Zabezpiecz sofe jakby coKupię zobaczę czy jest spoko. Za jakiś czas jak nie zapomnę wrzucę parę słów.

A znasz się na braniu takiego prochu?Zwieracz funkiel nówka z całym gwintem![]()
![]()

Zwieracz funkiel nówka z całym gwintem![]()
![]()
No i jak chłopaki już się za garażem umówiliście?Chwalisz się czy ogłaszasz??![]()
Z Jaworkiem to chyba tylko na sranieNo i jak chłopaki już się za garażem umówiliście?
View attachment 138437