Autovidol
WSOF Heavyweight
Kiedyś ktoś tu już wrzucał ten jego protokół to były tam jakieś zimne kąpiele, nagrzewanie czerwonym światłem, elektromagnetyczny stół...nagrzewa jaja czerwonym?![]()
I szczypta TRT, jakby to powiedział klasyk: piktogramy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedyś ktoś tu już wrzucał ten jego protokół to były tam jakieś zimne kąpiele, nagrzewanie czerwonym światłem, elektromagnetyczny stół...nagrzewa jaja czerwonym?![]()

Amerykanie 100 lat za murzynami
jak pisałem, że żywienie tłuszczowo białkowe to się hihrali
No przeciez to powinien przedszkolak wiedzieć, węglowodany jak wiadomo są czarne bo od węgla, no to jak to ma być zdrowe i działać dobrze w organizmiejak pisałem, że żywienie tłuszczowo białkowe to się hihrali

hihrali

Coś dla prawdziwych ascetów
View attachment 137855

Kawa pita na czczo prowadzi do zmiany PH w żołądku, co za tym idzie do wielu różnych powikłań jak słabe wchłanianie witamin i minerałów.Ale po co?
![]()
w tygodniu jak pracuje to ładuje jedno espresso wieczorem przed kolacją, a w weekend to różnie ale raczej 3 kawy max (czasem 2 + latte albo kapuczina)Kawa pita na czczo prowadzi do zmiany PH w żołądku, co za tym idzie do wielu różnych powikłań jak słabe wchłanianie witamin i minerałów.
Ja odkąd nie pije czuje codziennie czuje się lepiej, niektórzy u mnie piją już kilkadziesiąt lat i bez tego narkotyku nie są w stanie funkcjonować.
Bardzo lubię kawę jej smak, zapach...
Ale odstawiałem już kilkukrotnie i za każdym z pozytywnym skutkiem.
Po to zeby w tym swiecie natychmiastowych przyjemnosci zadac sobie troche wysilku.Ale po co?
![]()
Pijesz kawe przed snem?w tygodniu jak pracuje to ładuje jedno espresso wieczorem przed kolacją, a w weekend to różnie ale raczej 3 kawy max (czasem 2 + latte albo kapuczina)
Z bebechami nie zauważyłem problemów po kawie, ale na pusto rzadko się zdarzy wypić
w tygodniu jak pracuje to ładuje jedno espresso wieczorem przed kolacją, a w weekend to różnie ale raczej 3 kawy max (czasem 2 + latte albo kapuczina)
Z bebechami nie zauważyłem problemów po kawie, ale na pusto rzadko się zdarzy wypić
Niby nie powinno się pić kawy do 10-14h przed snemPijesz kawe przed snem?
Mi wystarczy że wywaliłem słodkie z diety, wszelkie ciastka i inne zapychacze, kawy raczej sie nie pozbędę, o ile tydzień roboczy bez espresso na luzie da radę ogarnąć to w weekend bez kubkaPo to zeby w tym swiecie natychmiastowych przyjemnosci zadac sobie troche wysilku.
Poza tym tak jak ten gosc w filmie powiedzial. Sprobuj i sie czegos o sobie dowiesz. Jeden bedzie mial efekt wow, drugi odczuje prawie niezauwazalna roznice.
Rozmiawaielm z miesiac temu tutaj o tym z @Roshi (chyba) i nie pilem 2 dni kawy w swieta (polaczone w glodowka). Czulem sie bardzo spokojny i zrelaksowany.
2 dni to chuj wiec nie bede pisal ksiazki o tym ekspetymencie, ale na pewno sprobuje niedlugo znowu chocby dla cwiczenia silnej woli.

Ja również od miesiącaMi wystarczy że wywaliłem słodkie z diety, wszelkie ciastka i inne zapychacze, kawy raczej sie nie pozbędę, o ile tydzień roboczy bez espresso na luzie da radę ogarnąć to w weekend bez kubka
Nie robi mi to w spaniu żadnej różnicy, takie espresso na wieczór, tak samo jak zrobienie treningu

Ja już od dawna bez, wiadomo żona upiecze ciasto to sie zje czy w gościach ale wszelkie doładowania w pracy, batoniki i inne syfy poszły w chuj, wrzuciłem w to miejsce owoce albo orzechy (kurwy czemu takie to drogie)Ja również od miesiąca
Ale tęskni mi się za ciastkami...napoleonka
![]()