Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

Dieta lwa, ostatnio często to widzę. Chociaż jak już na to trafiam, to często przedstawia to jakaś osoba z sekciarskim vibe'm, wręcz z opętaniem, jakie to nie jest zajebiste. Ktoś z was się spotkał z tym?
Daj sobie spokój z takimi skrajnościami
Większość ludzi która to promuje nigdy badań nie robiła porównawczych z krwi. Potrzeba około 10 tygodni.

Zasady są raczej proste, acz niedoceniane przez większość

Dobrze jest pościć. Nawet okresowo rzędu 16 czy 18h
Jak masz posiłek o przewadze białek i tłuszczów to nie dajesz już węglowodanów
Z kolei jak masz chude białko , dodajesz węgle i skromny dodatek tłuszczów np łyżeczka oleju lnianego

I nie komplikować tego procesu. Czas zrobi swoje. Będziesz i dobrze się czuł i wyglądał, jeśli jest trening oporowy w tle rzecz jasna i trening serducha

Daj sobie spokój z takimi skrajnościami
Większość ludzi która to promuje nigdy badań nie robiła porównawczych z krwi. Potrzeba około 10 tygodni.

Zasady są raczej proste, acz niedoceniane przez większość

Dobrze jest pościć. Nawet okresowo rzędu 16 czy 18h
Jak masz posiłek o przewadze białek i tłuszczów to nie dajesz już węglowodanów
Z kolei jak masz chude białko , dodajesz węgle i skromny dodatek tłuszczów np łyżeczka oleju lnianego

I nie komplikować tego procesu. Czas zrobi swoje. Będziesz i dobrze się czuł i wyglądał, jeśli jest trening oporowy w tle rzecz jasna i trening serducha
ja nie myślałem o wprowadzaniu tego, ale zaciekawiło mnie, skąd ten fanatyzm wyznawców. pozdr

ja nie myślałem o wprowadzaniu tego, ale zaciekawiło mnie, skąd ten fanatyzm wyznawców. pozdr
wydaje mi się że te wszystkie fanatyzmy żywnościowe pochodzą od rozdmuchanego ego, ale ja jestem zajebisty bo wpierdalam same mięsko i przez to jestem męski/same roślinki i ratuje zwierzątka.
Zawsze przekazują to z manią wyższości, ale to Ty jesteś psychologiem także popraw mnie jeśli pierdolę głupoty :fjedzia:

wydaje mi się że te wszystkie fanatyzmy żywnościowe pochodzą od rozdmuchanego ego, ale ja jestem zajebisty bo wpierdalam same mięsko i przez to jestem męski/same roślinki i ratuje zwierzątka.
Zawsze przekazują to z manią wyższości, ale to Ty jesteś psychologiem także popraw mnie jeśli pierdolę głupoty :fjedzia:
Na papierze tylko, zawodowo nie wiem czy kiedykolwiek będę działał. Nie pociąga mnie aktualny stan tego świata psychologii..

Też tak myślę jak Ty, że ego wywala. "wiem lepiej". Plus jedzenie samego mięsa trochę mi się kojarzy z takim zwierzęcym podejściem do życia, bazowaniem na instynktach, na sile.

Dieta lwa, ostatnio często to widzę. Chociaż jak już na to trafiam, to często przedstawia to jakaś osoba z sekciarskim vibe'm, wręcz z opętaniem, jakie to nie jest zajebiste.
T9hyrJ6eZkXA4QDy40s1B0wwuslWxfoU.jpg
pBw4OiBke5T5mVSRQlPHdFO4B3A7BIyP.jpg

Dieta to minimum 30% wpływu na długość i jakość naszego życia.

Czasem 50%, a czasem 90%.

Zrob sobie dzień z fasolką, drugi dzień z kapustą (mięso może być, bez mięska się nie najesz).

Najlepiej piątek po pracy i sobota, żebyś zdążył się wywietrzyć :jjsmile:

Na forum już było wrzucane treści o tym wydarzeniu, tu chyba trochę więcej informacji. Dziewczyna 27 lat i taki wygląd, kondycja..

Panowie pytanie, jakiej marki kreatynę mono polecacie ? Dotychczas grałem z gym beam ale może czas spróbować jakiejś innej. Słucham propozycji

Ja mam z Ostrovit.
Teraz też chętnie poczytam tu opinii kolegów, bo minsię kończy i chciałbym wziąć coś do porównania.

Back