Roshi
Roshi
Baw się dobrze Byku, formę się nadrobi...Wczasy i forma idzie się jebać.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Baw się dobrze Byku, formę się nadrobi...Wczasy i forma idzie się jebać.
![]()

w bikiniJakich suk?![]()
Jakie DHEA polecasz? Biosteron 10mg lub 25mg moze być?3. DHEA
2. Pyłek sosny
1. Igła
Testosteron może być.Jakie DHEA polecasz? Biosteron 10mg lub 25mg moze być?

Ale tego chyba nie kupię bez recepty w aptece?Testosteron może być.
![]()

Brał, biosteron i zamienniki. Ogólnie spokoProlongatum z apteki też chujowe z tymi ich flakonami
A DHEA nie brałem tylko z analizy badań mogę stwierdzić, że jest legit.
No i @Drzewo dojebał na dhea robiąc planki minute dziennie. Co tu więcej reklamować.
![]()

Ok tylko nie ma czegoś takiego jak "góra" klatyBrał, biosteron i zamienniki. Ogólnie spoko
Dochodzisz od 10 do 50 mg na dobę, trzymasz trzy mce, miesiąc przerwy. Powtórka. I tak se lecisz cyklami.
Ogólnie fajnie na bani robi, o ile organizm włączy sam produkcję teścia z tego półproduktu, a jeśli nie to KAPLICA
I jesteś skazany na bicie teścia w dupę
Ja zrobiłem na tym zjazd z tłuszczu prawie do bazy, trochę na cycach zostało, ale to już docinam ćwicząc górę klaty.![]()

No dobra, czyli mogę robić dalej górę klaty, uffOk tylko nie ma czegoś takiego jak "góra" klaty
Drzewo nie zmieniaj się nigdy.
![]()

Z betoniary od chłopa z piwnicyCzy jest na rynku jakaś kreatyna, która jest w 100% pewna i przebadana pod względem niechcianych dodatków jak ta słynna rtęć?
Coś co łykasz i wiesz, że o ile wierzyć tym wszystkim laboratoriom to w tej nie ma nic oprócz kratyny.

Uniwersal?Czy jest na rynku jakaś kreatyna, która jest w 100% pewna i przebadana pod względem niechcianych dodatków jak ta słynna rtęć?
Coś co łykasz i wiesz, że o ile wierzyć tym wszystkim laboratoriom to w tej nie ma nic oprócz kratyny.

Dokładnie, Universal z USA to może być zanieczyszczony ale w pozytywnym znaczeniuUniwersal?
Stać Cię...
![]()
tam potrafią sie trafić 'ulepszone' suplementyDokładnie, Universal z USA to może być zanieczyszczony ale w pozytywnym znaczeniutam potrafią sie trafić 'ulepszone' suplementy
Ja mu żel załatwisz... Przecież on się igieł boi
Ja mu żel załatwisz... Przecież on się igieł boi

Uniwersal?
Stać Cię...
![]()
W sensie to?Dokładnie, Universal z USA to może być zanieczyszczony ale w pozytywnym znaczeniutam potrafią sie trafić 'ulepszone' suplementy
na poważnie to ja stosuje KFD bo podobno produkcja jest w Polsce i nie wpadli na żadnym syfie jak np SFD które robią w chinach i była właśnie tam ta rtęć. Tanio, wydaje się dobrze, na razie trzecia głowa mi nie wyrasta a biorę już dłuższy czas.W sensie to?
Naprawdę to najlepsza opcja na rynku? Pytam poważnie.
stosuje KFD
Taaa u nas przesypują z worka do opakowań ostatecznychna poważnie to ja stosuje KFD bo podobno produkcja jest w Polsce
U nas też nie ma żadnej kontroli nad suplami.Jeżeli się boisz zanieczyszczonych supli to stricte USA nie jest dobrym wyborem bo oni jak nie mają tam żadnych norm to może być tam wszystko
+1Tak na prawdę to nigdy nie będziesz mieć pewności chyba że chcesz każdą zamówioną partie wysyłać na testy
Nie no, może nie ma tak źle. Prawda?Taaa u nas przesypują z worka do opakowań ostatecznych![]()
No nie ma, bardziej mi chodziło ze w usa jest mniej restrykcyjnie w kwestii żywności, a zanieczyszczone suple to u nich norma jak tak poczytać internetU nas też nie ma żadnej kontroli nad suplami.
Nie no, może nie ma tak źle. Prawda?

To fakt, chociaż tu raczej chodzi o dodatki różnego rodzaju, w UE jednak dużo jest zakazaneNo nie ma, bardziej mi chodziło ze w usa jest mniej restrykcyjnie w kwestii żywności
Tylko pytanie, czy to nie jest kwestia większej ilości badańzanieczyszczone suple to u nich norma jak tak poczytać internet
Ja sie nie boje, przyjmuje wszystkoSerio? Wpierdalamy wszyscy w chuj przetworzoną żywność, niektórzy nawet mięso z kauflanda, a przejmujecie się jakimiś śladowymi ilościami syfu w suplach, których się bierze parę gram dziennie?
Oł boj.
![]()
może z dodatkami będzie lepiej klepaćPewnie coś z Olimpu, bo to firma o największej renomie w Polsce i na tym jadą a nie na cenie. Ja i tak to pierdolę i mam w pogotowiu 500 gieta z beoniaryW sensie to?
Ja biorę z KaeFDefa liczę, że w końcu Zięcina paczkę przywiezie.Ja sie nie boje, przyjmuje wszystkomoże z dodatkami będzie lepiej klepać

Serio? Wpierdalamy wszyscy w chuj przetworzoną żywność, niektórzy nawet mięso z kauflanda, a przejmujecie się jakimiś śladowymi ilościami syfu w suplach, których się bierze parę gram dziennie?
Oł boj.
![]()

Najważniejsze żeby nie było w składzie wypełniaczy takich jak tauryna, bo to do niczego nie potrzebne a płacisz jak za pełnowartościowy produkt.W sensie to?
Pół kilo za 90 pln, a kilogram za 260???W sensie to?