Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

Prolongatum z apteki też chujowe z tymi ich flakonami :mamed:

A DHEA nie brałem tylko z analizy badań mogę stwierdzić, że jest legit.

No i @Drzewo dojebał na dhea robiąc planki minute dziennie. Co tu więcej reklamować.
:beczka:
Brał, biosteron i zamienniki. Ogólnie spoko:tysoncoffe:

Dochodzisz od 10 do 50 mg na dobę, trzymasz trzy mce, miesiąc przerwy. Powtórka. I tak se lecisz cyklami.

Ogólnie fajnie na bani robi, o ile organizm włączy sam produkcję teścia z tego półproduktu, a jeśli nie to KAPLICA :mamed:

I jesteś skazany na bicie teścia w dupę :jon:

Ja zrobiłem na tym zjazd z tłuszczu prawie do bazy, trochę na cycach zostało, ale to już docinam ćwicząc górę klaty. :conorwalk:

Brał, biosteron i zamienniki. Ogólnie spoko:tysoncoffe:

Dochodzisz od 10 do 50 mg na dobę, trzymasz trzy mce, miesiąc przerwy. Powtórka. I tak se lecisz cyklami.

Ogólnie fajnie na bani robi, o ile organizm włączy sam produkcję teścia z tego półproduktu, a jeśli nie to KAPLICA :mamed:

I jesteś skazany na bicie teścia w dupę :jon:

Ja zrobiłem na tym zjazd z tłuszczu prawie do bazy, trochę na cycach zostało, ale to już docinam ćwicząc górę klaty. :conorwalk:
Ok tylko nie ma czegoś takiego jak "góra" klaty :mamed:

Drzewo nie zmieniaj się nigdy.

:gabi_much_love:

Czy jest na rynku jakaś kreatyna, która jest w 100% pewna i przebadana pod względem niechcianych dodatków jak ta słynna rtęć?
Coś co łykasz i wiesz, że o ile wierzyć tym wszystkim laboratoriom to w tej nie ma nic oprócz kratyny.

Czy jest na rynku jakaś kreatyna, która jest w 100% pewna i przebadana pod względem niechcianych dodatków jak ta słynna rtęć?
Coś co łykasz i wiesz, że o ile wierzyć tym wszystkim laboratoriom to w tej nie ma nic oprócz kratyny.
Uniwersal?
Stać Cię...
:mamed:

Dokładnie, Universal z USA to może być zanieczyszczony ale w pozytywnym znaczeniu :lesnarhappy: tam potrafią sie trafić 'ulepszone' suplementy

Andrzej za 3 miesiące.

1000018161.gif

na poważnie to ja stosuje KFD bo podobno produkcja jest w Polsce i nie wpadli na żadnym syfie jak np SFD które robią w chinach i była właśnie tam ta rtęć. Tanio, wydaje się dobrze, na razie trzecia głowa mi nie wyrasta a biorę już dłuższy czas.

Jeżeli się boisz zanieczyszczonych supli to stricte USA nie jest dobrym wyborem bo oni jak nie mają tam żadnych norm to może być tam wszystko :beczka:

Tak na prawdę to nigdy nie będziesz mieć pewności chyba że chcesz każdą zamówioną partie wysyłać na testy

na poważnie to ja stosuje KFD bo podobno produkcja jest w Polsce
Taaa u nas przesypują z worka do opakowań ostatecznych :beczka:
Jeżeli się boisz zanieczyszczonych supli to stricte USA nie jest dobrym wyborem bo oni jak nie mają tam żadnych norm to może być tam wszystko
U nas też nie ma żadnej kontroli nad suplami.
Tak na prawdę to nigdy nie będziesz mieć pewności chyba że chcesz każdą zamówioną partie wysyłać na testy
+1

Serio? Wpierdalamy wszyscy w chuj przetworzoną żywność, niektórzy nawet mięso z kauflanda, a przejmujecie się jakimiś śladowymi ilościami syfu w suplach, których się bierze parę gram dziennie?

Oł boj.

Ja sie nie boje, przyjmuje wszystko :beczka: może z dodatkami będzie lepiej klepać

Wiem, że za to mogę dostać po dupie, bo jebać tych fałszywych naturali, ale ogólnie WK jest marką która dość dobrze dba o jakość. Są drodzy, ale zazwyczaj ich produkty są serio top, znajomi mają koszulki, energetyki mają najlepsze etc.

Na dowód tego mogę podać, że do cytruliny nie dodają antyzbrylaczy i innych dodatków, wobec tego jak nie zużyjesz puszki biorąc tak jak się powinno miarkę dziennie to Ci skiśnie cytrulina w ciągu pół roku, a tą z KFD mam dwa lata :awesome:

Serio? Wpierdalamy wszyscy w chuj przetworzoną żywność, niektórzy nawet mięso z kauflanda, a przejmujecie się jakimiś śladowymi ilościami syfu w suplach, których się bierze parę gram dziennie?

Oł boj.

Chyba Ty, ja wpierdalam czysto jak Gary Brecka!!

Co prawda od jutra, ale już będę umoralniał :crazy:

Dieta lwa, ostatnio często to widzę. Chociaż jak już na to trafiam, to często przedstawia to jakaś osoba z sekciarskim vibe'm, wręcz z opętaniem, jakie to nie jest zajebiste. Ktoś z was się spotkał z tym?

Back