Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Byś się zdziwił jak chłopy napierdolone towarem mają problemy z "libido", a branie testa na poprawę właśnie libido to ostatnio jakaś jebana moda.
Bullshit, szpryca.

Opowiadaj...Byś się zdziwił jak chłopy napierdolone towarem mają problemy z "libido", a branie testa na poprawę właśnie libido to ostatnio jakaś jebana moda.
Co ja się na siłce czasami nasłucham tych typów to glowa mała.
![]()

As1.Opowiadaj...
![]()
As1.
Ulany jak Wrocław w 97. Na bombie chyba od komunii. Od 3 lat wygląda tylko gorzej, a towaru dokłada. Narzeka że poznał dupe i mu kutas nie staje. Pytamy kiedy badania robił to on nie robi, bo po co hormony badać jak wbija
As2. Wielki Ulany skurwesen. Jak mi zaczął opowiadać ile wbija to by trzeba kalkulator wyciągnąć, żeby to policzyć, a do tego orale. Mówi, że się źle czuje, że brzuch go boli jeść nie może. Nie srał od paru dni i nie wie od czego. Nie wie od czego
probiotyk? Coś na wątrobę? Chociaż kefir?
Co ty mordo po co jak towar ma zrobić robotę!
As3. 16 latek walący strzały duża igłą podskórnie, między serialmi jedzący kanapki ze schabowym. Zero progresu od pół roku, nawet żyłki na ręce. Ćwiczy jak pizda i myśli czy metki nie dorzucić
A to tylko ode mnie z małej sieciówki.

Coś pięknego.As1.
Ulany jak Wrocław w 97. Na bombie chyba od komunii. Od 3 lat wygląda tylko gorzej, a towaru dokłada. Narzeka że poznał dupe i mu kutas nie staje. Pytamy kiedy badania robił to on nie robi, bo po co hormony badać jak wbija
As2. Wielki Ulany skurwesen. Jak mi zaczął opowiadać ile wbija to by trzeba kalkulator wyciągnąć, żeby to policzyć, a do tego orale. Mówi, że się źle czuje, że brzuch go boli jeść nie może. Nie srał od paru dni i nie wie od czego. Nie wie od czego
As3. 16 latek walący strzały duża igłą podskórnie, między serialmi jedzący kanapki ze schabowym. Zero progresu od pół roku, nawet żyłki na ręce. Ćwiczy jak pizda i myśli czy metki nie dorzucić
zero sprawności, zero zdrowia ale za to przynajmniej zero wygląduJak zacząłem czytać to wiedziałem, że się kefir pojawi.As1.
As1.
Fanatyk wędkarstwa wersja KEFIR.Mój stary to fanatyk kefiru. Pół mieszkania zajebane opakowaniami i kubeczkami z całego świata a lodówka się nie domyka od dawna. Średnio raz dziennie ktoś wdepnie w rozlany na ziemi kefir i trzeba to pozniej powycierać. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich sklepach i marketach w mieście żeby skompletować po jednym egzemplarzu z kazdego rodzaju i marki. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że może znajdzie sobie nowe zainteresowania, pasje a nie tylko te kefiry. Teraz nie dość, że kupuje ich jeszcze więcej i częściej to ogląda jakieś testy na yt, siedzi na forach i kręci gównoburze z innymi użytkownikami o te najlepsze. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wypierdolić klawiaturę za okno jak ktoś się z nim nie zgadza. Kiedyś ojciec mnie wkurwil to zalożylem konto na forum i go trołowałem pisząc w jego tematach z recenzjami jakieś losowe głupoty typu "pilos z lidla śmierdzi jajem". Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma juz na forum rangę KRASNYSTAW, za najebanie 10k postów.

Aha, ma juz na forum rangę KRASNYSTAW, za najebanie 10k postów.
Daj se spokój to nie dla CiebieKumpel sie mnie wczoraj pytal czy sa jakies piguly na tescia bo gdy byl maly to kupe dziecinstwa spedzil w szpitalu i boi sie igiel.

chyba nic nie wie o bebechach...View attachment 125068
- A rozjebanych bebechów już się nie boi?

czopki najlepszeKumpel sie mnie wczoraj pytal czy sa jakies piguly na tescia bo gdy byl maly to kupe dziecinstwa spedzil w szpitalu i boi sie igiel.
nasiadówka w teściu...czopki najlepsze

Niech kefir pije.chyba nic nie wie o bebechach...![]()
KRASNYSTAW
Jeszcze ostatnio miałem farta i w szejkomacie się wylosowało mi 2+2 i to już drugi raz.Byłem raz tam na ChmielakachKRASNYSTAW
Ojjj takByłem raz tam na Chmielakach
Kurwa mac co tam sie dzieje...
Sodoma i Gomora
Znam trochę tą metropolie

Co myślicie o proteinowymi mięsie?
Mam w domu żelki proteinoweI co jeszcze kurwa wymyśla?
Miecho samo w sobie jest proteinowe.
Co myślicie o proteinowymi mięsie?

Nie no, scamem tego nazwać nie można. Trochę podkręciłem z tym "proteinowym mięsem" a przecież nie ma na opakowaniu takiego stwierdzenia. Deklarują 88g białka w opakowaniu no i jest 4x22g. A to, że sobie wrzuca na etykiete napis "proteina" skandalu nie oznacza. Śmieszna jest na tendencja na rynku w pchaniu gdzie się da i zaznaczaniu jakie to produkty nie są bardzo proteinowe. Czysty marketingScam
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Czekamy już chyba na finałowego bossa oznaczania produktów jako proteinowychNie no, scamem tego nazwać nie można. Trochę podkręciłem z tym "proteinowym mięsem" a przecież nie ma na opakowaniu takiego stwierdzenia. Deklarują 88g białka w opakowaniu no i jest 4x22g. A to, że sobie wrzuca na etykiete napis "proteina" skandalu nie oznacza. Śmieszna jest na tendencja na rynku w pchaniu gdzie się da i zaznaczaniu jakie to produkty nie są bardzo proteinowe. Czysty marketing

Ale to musi pizgać w beret mocno