Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

Send me location.

:roberteyeblinking:
Bede u ciebie bodajże 29 kwiecien, takze szykuj sie maly koksie. Ja teraz na black friday wyhaczylem moja ulubiona firmie ON i zawinalem 2 kilo kreatynki i 10 kilo bialeczka.
Po roku znowu 100kg
Tak malutko, ja wchodze teraz na mase do 120 dobije i pozniej redukcja, takze pamietaj mniejszy bracie, 10 kilo to mozesz wody samej miec.

Bede u ciebie bodajże 29 kwiecien, takze szykuj sie maly koksie. Ja teraz na black friday wyhaczylem moja ulubiona firmie ON i zawinalem 2 kilo kreatynki i 10 kilo bialeczka.

Tak malutko, ja wchodze teraz na mase do 120 dobije i pozniej redukcja, takze pamietaj mniejszy bracie, 10 kilo to mozesz wody samej miec.
U mnie sprawa wagi zatoczyła koło. Po roku znowu 100kg. Święta dojechały mnie do końca. Zaczynam zabawę od nowa. Dieta i ćwiczenia ruszyły.
95 kg pokazało!

:pudzianfap:

Dorobiles sie juz na tym bialku czy dalej to mieszasz w piwnicy? bo mnie ponioslo, kupilem tego mnogo a teraz nie mam co z tym zrobic :)
To się ciesz, bo teraz chłop już takich cen nie potrafi w betoniarce wykręcić. Nawet na black friday mizerne promocje były. Jak żyć?!

a próbowałeś?
No tak w chuj, to dosyc teorytycznie powiedziane. Po prostu dobra dieta utrzymuje nas w zdrowu. Jak dla mnie multiwitaminy to taka sciema, co powinienes @Roshi wiedziec. Ja zawsze dziennie stosuje chrom, magnez, potas, omega 3, witaminy b, d3 w dawce 5u, inozytol, l theanina. na sen jeszcze cos z aminokwasow. Chociaz teraz kupilem orange triade, cena ciekawa, dawka na 45 dni, zobacze czy cos poczuje.

Nieśmiało zapytam czy tutaj chodzi o jakieś nielegalne narkotyki? Tak tylko chciałem doprecyzować.
Normalne multiwitaminy, nie ma sensu wg mnie brac, bo sporo, ze soba koliduje. Robisz badania, mniej wiecej jakie masz braki i je uzupelniasz. A wywowalem @Roshi bo sporo czyta o tym.

nie znalazłem temat o zdrowiu to napisze turaj

od tygodnia mam problemy z oddychaniem towarzyszy temu ogromny ból między zebramki i w kręgach szyjnych, ciężko spać w jakiejkolwiek pozycji, gdzie się zgłosić prywatnie, bo wiem już że samo nie przejdzie i ciężko mi funkcjonować

nie znalazłem temat o zdrowiu to napisze turaj

od tygodnia mam problemy z oddychaniem towarzyszy temu ogromny ból między zebramki i w kręgach szyjnych, ciężko spać w jakiejkolwiek pozycji, gdzie się zgłosić prywatnie, bo wiem już że samo nie przejdzie i ciężko mi funkcjonować
do rodzinnego, a pozniej pulmonolog. Moze to krztusiec? moj brejdak teraz chorowal.

do rodzinnego, a pozniej pulmonolog. Moze to krztusiec? moj brejdak teraz chorowal.

obawy bo kurewsko boli, wykluczam uraz żeber czy cokolwiek, w necie przeczytałem i wygląda u mnie podobnie... jutro pójdę do lekarza rodzinnego

Przy piekącym bólu pod lewym żebrem, promieniującym do ręki i żuchwy, można podejrzewać zawał serca. Ból pod lewym żebrem nasilający się przy wdechu towarzyszy dusznicy bolesnej czy zapaleniu osierdzia. Ból po lewej stronie pojawia się też podczas zapalenia płuc i opłucnej.

Ksztusiec polega na tym że kaszlesz aż się ksztusisz, nie odrywa się nic aż Cię zatyka... Miałem to kurewstwo w 22r. jebane gówno, co mnie umordowalo...
ok, rozumiem. Ja nawet nie wiedzialem, ze jako dorosli musimy dawke przypominajaca sobie jebnac, bo ta za malolata juz nie dziala.

Ja mam pytanko z innej beczki, ale jako że temat i o odżywianiu to myślę że dobre miejsce.

Robiłem ostatnio badania i cholesterol wyjebany do 296, trójglicerydy do 228 więc w chuj.

Z jednej strony robiłem to w sylwestra, czyli czasie gdzie od dwóch tygodni opierdalało się moczki w litrach dziennie, słodyczy i w chuj niezdrowego jedzenia.

Z drugiej strony mam w rodzinie brata, siostrę, którzy też mają podwyższone (brat koło 100kg.ale nie spasiony, a siostra z 60kg, szczupła i też podwyższone więc rodzinne).

Lekarz powiedział żebym brał pitamet (niby najlżejsza dawka).
I tu własnie rozkmina. Czy poczekać jeszcze(no własnie ile? miesiąc?) i zobaczyć ile wyjdzie jak będę normalnie jadł, czy wpierdalać te tabletki.

Brat mówi, że jak zacznę brać to już do końca życia będę brał (coś jak tabletki na ciśnienie).
Nie wiem kogo wołać
@Gienek @Wolek @Siwy25_1

Last edited:
Back