wielki_chlop
Brutaal Middleweight
Krzaka Mosad sprzatnal....![]()
Ostrzegalem, mowil, ze nikogo i niczego sie nie boi..Albo mu konar spłonął od tarcia gumowych i się zjarał na popiół, taka wersja też możliwa
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Krzaka Mosad sprzatnal....![]()
Ostrzegalem, mowil, ze nikogo i niczego sie nie boi..Albo mu konar spłonął od tarcia gumowych i się zjarał na popiół, taka wersja też możliwa
![]()
zachcialo sie pejdzery programowac to maOstrzegalem, mowil, ze nikogo i niczego sie nie boi..

Nawet rekinów?Ostrzegalem, mowil, ze nikogo i niczego sie nie boi..

Skurwiele pokonaly go, za duza wiedza na jednego czlowiekaNawet rekinów?![]()
Zdrowia i spokojuWszystkiego dobrego w nowym roku dla wszystkich oprocz tej jednej mordy skazonej ;)

Dorobiles sie juz na tym bialku czy dalej to mieszasz w piwnicy? bo mnie ponioslo, kupilem tego mnogo a teraz nie mam co z tym zrobic :)Zdrowia i spokoju![]()
Send me location.Dorobiles sie juz na tym bialku czy dalej to mieszasz w piwnicy? bo mnie ponioslo, kupilem tego mnogo a teraz nie mam co z tym zrobic :)

Bede u ciebie bodajże 29 kwiecien, takze szykuj sie maly koksie. Ja teraz na black friday wyhaczylem moja ulubiona firmie ON i zawinalem 2 kilo kreatynki i 10 kilo bialeczka.Send me location.
![]()
Tak malutko, ja wchodze teraz na mase do 120 dobije i pozniej redukcja, takze pamietaj mniejszy bracie, 10 kilo to mozesz wody samej miec.Po roku znowu 100kg
Bede u ciebie bodajże 29 kwiecien, takze szykuj sie maly koksie. Ja teraz na black friday wyhaczylem moja ulubiona firmie ON i zawinalem 2 kilo kreatynki i 10 kilo bialeczka.
Tak malutko, ja wchodze teraz na mase do 120 dobije i pozniej redukcja, takze pamietaj mniejszy bracie, 10 kilo to mozesz wody samej miec.
95 kg pokazało!U mnie sprawa wagi zatoczyła koło. Po roku znowu 100kg. Święta dojechały mnie do końca. Zaczynam zabawę od nowa. Dieta i ćwiczenia ruszyły.

To się ciesz, bo teraz chłop już takich cen nie potrafi w betoniarce wykręcić. Nawet na black friday mizerne promocje były. Jak żyć?!Dorobiles sie juz na tym bialku czy dalej to mieszasz w piwnicy? bo mnie ponioslo, kupilem tego mnogo a teraz nie mam co z tym zrobic :)
Prad i tusk go dojechali, szkoda chlopa, a taka dobra betoniare mialTo się ciesz, bo teraz chłop już takich cen nie potrafi w betoniarce wykręcić. Nawet na black friday mizerne promocje były. Jak żyć?!
Wystarczy sprawdzić jaki kraj (położony w Palestynie) jest w top 10 produkcji tego zielonego warzywkaMa pan dowody?

a próbowałeś?Poczytaj sobie Byku, tłuszcze + potas + masa witamin
Podnosi teścia w chuj.
warzywka

No tak w chuj, to dosyc teorytycznie powiedziane. Po prostu dobra dieta utrzymuje nas w zdrowu. Jak dla mnie multiwitaminy to taka sciema, co powinienes @Roshi wiedziec. Ja zawsze dziennie stosuje chrom, magnez, potas, omega 3, witaminy b, d3 w dawce 5u, inozytol, l theanina. na sen jeszcze cos z aminokwasow. Chociaz teraz kupilem orange triade, cena ciekawa, dawka na 45 dni, zobacze czy cos poczuje.a próbowałeś?
Normalne multiwitaminy, nie ma sensu wg mnie brac, bo sporo, ze soba koliduje. Robisz badania, mniej wiecej jakie masz braki i je uzupelniasz. A wywowalem @Roshi bo sporo czyta o tym.Nieśmiało zapytam czy tutaj chodzi o jakieś nielegalne narkotyki? Tak tylko chciałem doprecyzować.
do rodzinnego, a pozniej pulmonolog. Moze to krztusiec? moj brejdak teraz chorowal.nie znalazłem temat o zdrowiu to napisze turaj
od tygodnia mam problemy z oddychaniem towarzyszy temu ogromny ból między zebramki i w kręgach szyjnych, ciężko spać w jakiejkolwiek pozycji, gdzie się zgłosić prywatnie, bo wiem już że samo nie przejdzie i ciężko mi funkcjonować
do rodzinnego, a pozniej pulmonolog. Moze to krztusiec? moj brejdak teraz chorowal.
Ksztusiec polega na tym że kaszlesz aż się ksztusisz, nie odrywa się nic aż Cię zatyka... Miałem to kurewstwo w 22r. jebane gówno, co mnie umordowalo...do rodzinnego, a pozniej pulmonolog. Moze to krztusiec? moj brejdak teraz chorowal.
ok, rozumiem. Ja nawet nie wiedzialem, ze jako dorosli musimy dawke przypominajaca sobie jebnac, bo ta za malolata juz nie dziala.Ksztusiec polega na tym że kaszlesz aż się ksztusisz, nie odrywa się nic aż Cię zatyka... Miałem to kurewstwo w 22r. jebane gówno, co mnie umordowalo...
Niech zgadnę, GABA lub Glicyna?na sen jeszcze cos z aminokwasow.
pewnie GlicynaNiech zgadnę, GABA lub Glicyna?
Niech zgadnę, GABA lub Glicyna?
trypfotan mordypewnie Glicyna