Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I namówiłByczki polećcie szybko do Lidelka bo tam taki top produkt dostępny. Smak sztos, skład sztos ( 95% mięso, sól, cebula, przyprawy), jeden słoik i macie 50g białeczka z regionalnej świni.
A i szkło fajne można później prime na budowie parzyć.
View attachment 110631
Czyli ze juz nie pijemy kefiru? Bo nie chciało mi sie czytać po murzyńsku

Ja pije dalej. Jebać jakąś starą babę.Czyli ze juz nie pijemy kefiru? Bo nie chciało mi sie czytać po murzyńsku![]()

Ja pije dalej. Jebać jakąś starą babę.
![]()
Dzień bez kefirka dniem straconymJeżeli chodzi o kefir to może to dla kogoś śmiesznie zabrzmi ale w Europie mamy wyższe standardy niż w USA odnośnie tego co jest napisane na opakowaniu. Jeżeli chodzi o probiotyki to tu takie same ryzyko jak przy wszystkich suplementach.
Ale pustyNabiał
![]()

Dieta dla sportowych świrów na redukcji

Aż tak to nie, to chyba wersja light. Czyli z cukrem, ale mniej niż zwykle.Ale zgrzewka Pepsi była bez cukru.![]()
Dieta dla sportowych świrów na redukcji
Od ust sobie odejmuje, nie dojada, a wszystko z tej miłości, żebym tylko głodny nie chodziłKochana ta Twoja kobieta, widać że o Ciebie dba.

To chyba pójdę za polskimi genami i wybiorę tańsząKreatyna od KFD zawsze spoko, już od lat stosuję. Teraz myślałem by sprawdzić tą od Greatone bo z białkiem było ok.

Ty jesteś duży to Ci zaufamBrałem z KFD. Teraz też mam od nich.

Ty jesteś duży to Ci zaufam![]()

Wielkie chłopisko, lepiej?

Duży to on ma tylko nick na forum...Ty jesteś duży to Ci zaufam![]()

Wspieraj polski kapitał i bierz od chłopa z bloku.To chyba pójdę za polskimi genami i wybiorę tańszą![]()