Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedys, przedni produkt tyle ze drogi. Ale ogolnie z tego co pamietam te dobrych kilka lat wstecz to bym poleciłTestowal ktoś Animal Packi od Universala?
wlasnie cena kosmos ale mialem kiedys kreatyne od universala i kozacka jakosc, po opiniach widze ze ludzie sobie chwala ich produkty.Kiedys, przedni produkt tyle ze drogi. Ale ogolnie z tego co pamietam te dobrych kilka lat wstecz to bym polecił
Jakosc dobra, ja lubilem ich przedtreningowki. Dawalo to kopa. No ale jak piszesz, cena robi robote. Musialbym byc w dobrym sztosie treningowym typowo na silce by sie decydowac tyle wydawac na kreatyne jesli moge kupic jakes mono duzo taniej.wlasnie cena kosmos ale mialem kiedys kreatyne od universala i kozacka jakosc, po opiniach widze ze ludzie sobie chwala ich produkty.
Brałem parę rzeczy od nich. Jakościowo dobre. Suple jak suple.Testowal ktoś Animal Packi od Universala?
Brałem parę rzeczy od nich. Jakościowo dobre. Suple jak suple.
Witaminy bardzo dobre. Drogie w chuj ale bralem teraz cala jesien/zima i polecam naprawde.Testowal ktoś Animal Packi od Universala?
Batonika opierdziele. Bialka roslinnego wege bym nie odważył sie kupić, kiedys takie mialem okazje pic. Niestety rozpuszczalność byla na bardzo niskim poziomie, czuc bylo piach i mulasty smak.Takie coś kojarzycie? W Liblu białko konopne.
Opinie szanownych fachowców?
![]()
Lidl wprowadza do sprzedaży produkty z konopi
Odkryj moc konopi! Smakowite, wegańskie przekąski pełne białka i błonnika, już od 15 maja w Lidlu.okazjum.pl
Co Ty Andrzej pedau jesteś?Takie coś kojarzycie? W Liblu białko konopne.
![]()
Odkryj moc konopi! Smakowite, wegańskie przekąski pełne białka i błonnika, już od 15 maja w Lidlu.okazjum.pl

No okej, okej, tylko pytałem bo lubię konopieCo Ty Andrzej pedau jesteś?
Tylko serwatka.
![]()

bardzo dobre bialeczko, zdrowe no ale malo bialeczka objetosciowo. na keto zajebiste bo duzo wartosciowego tluszczu.Takie coś kojarzycie? W Liblu białko konopne.
![]()
Provit dla świń.
![]()
Stan zapalny czego?Nie polecam witaminy D firmy KFD. Zrobiłem badania z powodu przewlekłego stanu zapalnego i okazało się że mam zaledwie 28ng/ml mimo codziennego brania od wielu, wielu miesięcy. Dodatkowo sporo chodziłem w słońcu więc dla mnie jest to śmieszne. Jak macie do polecenia jakieś legitne firmy to będę bardzo wdzięczny.
kutasaStan zapalny czego?

swansona sobie polecam ale podesle co ludzie widze sobie chwalaNie polecam witaminy D firmy KFD. Zrobiłem badania z powodu przewlekłego stanu zapalnego i okazało się że mam zaledwie 28ng/ml mimo codziennego brania od wielu, wielu miesięcy. Dodatkowo sporo chodziłem w słońcu więc dla mnie jest to śmieszne. Jak macie do polecenia jakieś legitne firmy to będę bardzo wdzięczny.
Ile jednostek przyjmowales?Nie polecam witaminy D firmy KFD. Zrobiłem badania z powodu przewlekłego stanu zapalnego i okazało się że mam zaledwie 28ng/ml mimo codziennego brania od wielu, wielu miesięcy. Dodatkowo sporo chodziłem w słońcu więc dla mnie jest to śmieszne. Jak macie do polecenia jakieś legitne firmy to będę bardzo wdzięczny.
Ile jednostek przyjmowales?
Może błąd badań.@Siwy25_1 Ciebie się poradzę lub kogokolwiek kto tu się zna na tym. Mój testosteron wynosi 1358,28 ng/dl (47,16 nmol/L (norma 8,33-30,19)
Nigdy nic nie wkułem ani nie usiadłem przypadkowo na strzykawce kolegi. Widziałem kiedyś film Dereka z MPMD który mówił że ma podobną wartość i jest to niby nieosiągalne naturalnie (No kurde widać)
Babka mi radzi iść z tym do endokrynologa, jest jakakolwiek korzyść z takiego teścia czy to już nic nie daje jak osiągniesz górną granice? Ja nie czuje w ogóle tego a myślałem wręcz że mam niskiego teścia bo ostatnio treningi średnio idą i bardzo doskwiera zmęczenie.
To drugie badanie które robiłem bo miałem bóle nerwów i wyszło podobnie, mój brat też był niedawno i minimalnie mniej miał.Może błąd badań.
Najlepiej zrobić komplet badań ewentualnie iść do endokrynologa po skierowanie na badania. Full pakiet hormonów i będzie wiadomo. Może teść wysoko i razem z tym inne hormony idą ponad normę.
Ile chcesz.Ile jednostek przyjmowales?
Jak estrogen, progesteron i prolaktyna?To drugie badanie które robiłem bo miałem bóle nerwów i wyszło podobnie, mój brat też był niedawno i minimalnie mniej miał.
Może zmęczenie wynika z braku tej witaminy D na której KFD mnie dymało ale jak to możliwe że mam takiego testa to nie mam pojęcia, głupotą raczej byłoby to próbować trochę zbić ale ponoć nie jest to też zbyt dobre.
Nie robiłem, podebrano tylko do tego co było na skierowaniu przez to muszę zrobić komplet bo możliwe że mocno aromatyzuje bo samopoczucie porażka.Jak estrogen, progesteron i prolaktyna?
Mój testosteron wynosi 1358,28 ng/dl (47,16 nmol/L (norma 8,33-30,19)

Jestem ciekaw co mi na to endokrynolog powie, podwalanie przed treningiem wymknęło się spod kontroli

Badania podstawa.Nie robiłem, podebrano tylko do tego co było na skierowaniu przez to muszę zrobić komplet bo możliwe że mocno aromatyzuje bo samopoczucie porażka.