Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Warto się przyzwyczaić do jedzenia kolacji wcześnie, jak jadłem do maks 17 zajebiście się czułemMakaron zero jest zbawieniem jak sie zapomne i opierdole wszystkie kalorie do 15 godziny![]()
Warto się przyzwyczaić do jedzenia kolacji wcześnie, jak jadłem do maks 17 zajebiście się czułem
pytanie na śniadanie?pytanie na śniadanie?
To zjedz czysto 4000 kcal od 8 do 17.
Czemu już tak nie robisz, nie chcesz się czuć zajebiście?Warto się przyzwyczaić do jedzenia kolacji wcześnie, jak jadłem do maks 17 zajebiście się czułem
Zresztą...Zrobię, wrócę na pewno do okna żywieniowego
no ja zapewne wroce do okna "życia" w wakacjeZrobię, wrócę na pewno do okna żywieniowego
![]()
skończe redu jakoś na początku lipca/ połowie i będę musiał polegac na oknie żywieniowym bo jak zjade do rodzinnego domu to za chuj nie będę liczyć kcal. Te wakacyjne przygody potrafiły się obrócić przeciwko mnie, zawsze forma była zrobiona na wakacje a po wakacjach 8-10kg więcej 
I po co się tak męczyć, nie lepiej mieć całoroczną oponę?no ja zapewne wroce do okna "życia" w wakacjeskończe redu jakoś na początku lipca/ połowie i będę musiał polegac na oknie żywieniowym bo jak zjade do rodzinnego domu to za chuj nie będę liczyć kcal. Te wakacyjne przygody potrafiły się obrócić przeciwko mnie, zawsze forma była zrobiona na wakacje a po wakacjach 8-10kg więcej
![]()

Nie, bo to Cię zabijaI po co się tak męczyć, nie lepiej mieć całoroczną oponę?
![]()

Testo, estro, prolaktyna, lh, fsh.Chlopiska, opłaca się badać dhea+ estradiol+ testosteron czy jeszcze coś do tego dorzucić, żeby skontrolować męskie tematy?
Kawa bardzo uzależnia, zresztą jak wszystko do czego przyzwyczajamy organizm.Nie wiem czy było ale wrzucam - wygląda na to że temat rowziązany z kawusią:
![]()
Wieloletnie badania są jednoznaczne. Teraz już wiemy, czy kawa szkodzi, czy nie
Kto często pije kawę, ten żyje dłużej – do takiego wniosku doszli naukowcy. Optymalna dawka to około trzech filiżanek dziennie. Jak kawa przedłuża życie?www.national-geographic.pl
Jak chcesz wykorzystać maksa potencjału energetycznego z kawy pij ją dopiero 2-3 h po przebudzeniu.Kawa bardzo uzależnia, zresztą jak wszystko do czego przyzwyczajamy organizm.
Pije na czczoJak chcesz wykorzystać maksa potencjału energetycznego z kawy pij ją dopiero 2-3 h po przebudzeniu.
Mózg się przyzwyczaja, że dostanie z rana kopa i woła.Pije na czczo
ale trzeba będzie odstawić bo jak nie piłem parę miesięcy to wstawałem bardziej rześki, a teraz widzę po sobie że dopiero ozywam jak wypije kawę więc faktycznie coś w tym jest co napisałem.
A np moja mama już tyle lat pije kawę i jest dokładnie to samo, nie do życia zanim wypije rano.
a trening robisz rano czy wieczorem?Mózg się przyzwyczaja, że dostanie z rana kopa i woła.
Ja wstaję 5.45 i pije kawę dopiero koło 8 i tyle. Dostaje kopa i cały dzień w robocie się dobrze czuje. Z zasypianiem i wstawaniem nie ma problemu.
O 17.a trening robisz rano czy wieczorem?

A czytałem w różnych artykułach że lepiej ćwiczyć ranoO 17.
Akurat ta kawa z rana pójdzie w kibel i można wrzucić coś na pompę.
Nie trzeba brać mózgojebów, żeby zrobić dobry trening.
o 17, Żeby potężnego ryta nie spotkać.
Bo rano jesteś świeży po nocy.A czytałem w różnych artykułach że lepiej ćwiczyć rano
Dokładnie, z rana to sztangę na bydlaku można dźwigaćBo rano jesteś świeży po nocy.
Hormon wyrzucony, teść wysoko.
Jak zrobię trening rano to musze w dzień iść spać, bo jestem rozjebany. Środek dnia po paru posiłkach mi pasuje idealnie.

Dokładnie, z rana to sztangę na bydlaku można dźwigać
![]()

obowiązkowo po śniadaniu u mnie^^ Trzeba magnez uzupełniać i można tankować śmiało!vJak chcesz wykorzystać maksa potencjału energetycznego z kawy pij ją dopiero 2-3 h po przebudzeniu.

Suplementujecie D?
Jak masz mało to suplementujesz. Proste.Tylko o D3
Pół opakowania, około 30 kapsow to jest mało? Brać wtedy?Jak masz mało to suplementujesz. Proste.
Pół opakowania, około 30 kapsow to jest mało? Brać wtedy?