Siwy25_1
UFC Middleweight
Powoli powoli. 300 b 250 w 50 t.No to jest i tak mało jeśli mówimy o zbilansowanej diecie. Coś redukujesz teraz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Powoli powoli. 300 b 250 w 50 t.No to jest i tak mało jeśli mówimy o zbilansowanej diecie. Coś redukujesz teraz?
mega czolg.. 30 ton.. rzuca Tobie wyzwaniePowoli powoli. 300 b 250 w 50 t.
Chciałem kiedyś mieć kratę, ale zdecydowanie wolę mieć siłę.mega czolg.. 30 ton.. rzuca Tobie wyzwanie![]()
Można mieć i to j to.Chciałem kiedyś mieć kratę, ale zdecydowanie wolę mieć siłę.
![]()
Jak masz igłę w dupie codziennie.Można mieć i to j to.
Tak jak można robić i cardio i siłę.
Po prostu jest ciężej
Ale jest to możliwe...Jak masz igłę w dupie codziennie.
Trenowałem z trójboistami. Dla normalnych i na wspomaganiu jest albo jedno albo drugie siła i gęstość będzie spadać wraz ze spadkiem masy i tkanki.
Podobno nie ma. Takze walisz zwykle mono za 50-60zl i dobijasz nasycenie.Czy jakosc kreatyny ma znaczenie? Bo rozrzut widze nie z tej ziemi...
no kurwa universal 270,- kg, Andrzejowa piwnica 54,- kgPodobno nie ma. Takze walisz zwykle mono za 50-60zl i dobijasz nasycenie.
no kurwa universal 270,- kg, Andrzejowa piwnica 54,- kg
@Grubas tez pisal ze animal packi dobre, kreatyna tez mi wchodzila jak zloto ale tak podrozalo ze #japierdole...Bo suplementujac sie universalem to tak jakbys sie bujal w versacez universala swojego czasu bralem przedtreningowke, zajebista byla.
Kreatyny nie oplaca sie tak drogiej mimo ze rowniez kiedys testowalem universala![]()
Preworkout z uniwersalaBo suplementujac sie universalem to tak jakbys sie bujal w versacez universala swojego czasu bralem przedtreningowke, zajebista byla.
Kreatyny nie oplaca sie tak drogiej mimo ze rowniez kiedys testowalem universala![]()
Ja wziąłem 4 kg z kfd jak była promka. Jak w składzie nie ma dodatków to po co przepłacać. Byle sypać te 1g/10kg masy codziennie.@Grubas tez pisal ze animal packi dobre, kreatyna tez mi wchodzila jak zloto ale tak podrozalo ze #japierdole...
1g na 10?Preworkout z uniwersala
Ja wziąłem 4 kg z kfd jak była promka. Jak w składzie nie ma dodatków to po co przepłacać. Byle sypać te 1g/10kg masy codziennie.
Na sam poczatek mozesz ladowac 1g/10kg by nasycic miesien, jakies 2-3tyg. Potem ja bym zszedl do tych 5-7g bo i tak reszte wyszczasz w kiblu.1g na 10?
A nie 5g to maks..?
5g minimum. Te 2 gramy w chuj Ci różnicy zrobią w portfelu.1g na 10?
A nie 5g to maks..?
Jakie kurwa 25g minimum. Te 2 gramy w chuj Ci różnicy zrobią w portfelu.
![]()
Kurwa oglądałem trochę tych filmików ze zdrowiem i tam niby mówią że przyjmowanie większej ilości obciąża nery.. a moje nie są w najlepszej kondycji..Na sam poczatek mozesz ladowac 1g/10kg by nasycic miesien, jakies 2-3tyg. Potem ja bym zszedl do tych 5-7g bo i tak reszte wyszczasz w kiblu.
Zawsze tez mozna isc zasada czym wiecej tym lepiej![]()
Popij piwem to przeczysciszKurwa oglądałem trochę tych filmików ze zdrowiem i tam niby mówią że przyjmowanie większej ilości obciąża nery.. a moje nie są w najlepszej kondycji..
![]()
A codziennie ładujesz?Popij piwem to przeczyscisz
A tak serio to sa rozne sposoby przyjmowania kreatyny, sa zwolennicy tego wlasnie "ladowania" miesnia gdzie bierzesz na poczatek duzo ponad wymagana dawke po czym schodzisz i te "cykle" ( wiem beka z nazwy ) sa krótsze. Inni z kolei stosuja metode gdzie biora po prostu te 5g od poczatku do konca tyle ze wydłużają "cykl" brania, tak czy inaczej w koncu miesnie nasyca sie kreatyna tyle ze w dluzszym czasie.
Niektorzy pisza np by brac caly rok bez przerwy tyle ze male dawki.
Jak masz nery niewyrabiajace to raczej bym na Twoim miejscu po prostu bral tak jak producent zaleca i stosowal ta dluzsza metode bez zadnego ladowania.
Jak biore to codziennie.A codziennie ładujesz?
zamiast gainera to polecam po prostu wiecej jescchyba też muszę przyładować jakąś kreatynę i gainera, żeby 4kg jeszcze dobić
dobrze, że powiedziałeś, teraz będzie mi na pewno łatwiej :-)zamiast gainera to polecam po prostu wiecej jesc![]()
Decadurabolin?dobrze, że powiedziałeś, teraz będzie mi na pewno łatwiej :-)
niestety więcej jedzenia nie upchnę, nie mam na to ochoty. Musi być coś w płynie
Cardio robię regularnie można powiedzieć. 100 burpees wczoraj np po treningu na macie
Potrzebuję trochę jeszcze zwiększyć siłę, w zasadzie wrócić do tego co kiedyś u mnie było
raczej nie :-)Decadurabolin?
![]()
ile ważysz?raczej nie :-)
do 170x20 w siadach jestem w stanie bez żadnego wspomagania zrobić. Przesadzać też nie chce, ale fajnie by było zrobić kiedyś tam 200-210 x20kilka
ciągi ciut więcej
114ile ważysz?
No to juz na 2 pytania odpowiedziales114
ps. odrzuciłem zaproszenie do piwnicy
docięty nie jestemNo to juz na 2 pytania odpowiedziales
Przy takiej wadze zakladam ze jestes w miare docięty to te 4kg bedzie ciezko bez wspomagania przy takim intensywnym trenowaniu.
Nie myslales zeby zamiast wpychac jeszcze wiecej kcal plynami/jedzeniem to np zrobic sobie etap wlasnie masy i przerzucic sie ze stójki na bjj plus typowo silowy trening?
Przy duzym doswiadczeniu to te 4kg zakladajac ze chcemy zrobic 4kg miesnia a nie po prostu kilogramow to zajmie sporo czasu a co dopiero przy intensywnych treningach łączonych z SW.