tak, ja zaczalem jakies 100 dni temu (wiem bo wczoraj skonczylem pudelko a biore 1 tabs dziennie) Jestem bardzo zadowolony z efektow, wzialem na zbicie kortyzolu i wlasnie poprawe snu. Powiem tak, jestem bardzo sceptycznie nastawiony do tych wszystkich supli, wiekszosc z nich to ma nabijac tylko kieszenie ich sprzedawca a dzialanie jest mizerne tudziez zadne ale w tym przypadku tak nie jest, na mnie dziala. Biore 1 tabletke dziennie z ostatnim posilkiem i duzo lepiej spie, ogolnie lepsze samopoczucie, brak tego poprzedniego cisnienia na bani (kortyzol?, przetrenowanie?). Czasem rano jest mi trudniej sie tak jakby wybudzic, czuje taki blogostan, ze moglbym spac i spac
, zupelne przeciwienstwo poprzedniego stanu gdy budzilem sie czesto wczesnie rano, mimo tego, ze kladlem sie pozno, zmeczony fchuj ale zasnac juz nie moglem i caly dzien jakis scisnieniowany czlowiek chodzil. Ja biore to, z tego co sie zorientowalem to to chyba jest dosyc duza dawka tzn tych witanolidow duzo czy ki chuj, no mniejsza z tym na mnie to podzialalo, tak, nie wiem po tygodniu. Mysle, ze trzeba po prostu wyprobowac, fortuny nie kosztuje
View attachment 17689
napisze na dole bo zdjecie robione arbuzem Evolite Ashwaganda Plus