Sport

I oby tak było. Szykuje się pewnie długi mecz. Finał RG grali 5,5h. Ciekawe, jak to wygląda w ilości przebiegniętych km? Było to kiedyś mierzone ?

cfchtg0wykcf1.jpeg

Trudno jakiś rozsądny temat znależć do tego newsa. Więc wrzucam tutaj.

Dziś zmarł Hulk Hogan legenda wrestlingu. oglądało się w latach 90tych wcw na TNT i jednak sie tym jarało za bajtla. Nieraz pokój z bracikiem rozjebaliśmy robiąc wrestling.
Niezapomniane NWO Hollywood Hogan.
Ikoniczny gościu w tym fachu, niezbyt lubiałem jego wrestlingowe skille ale na mikrofonie był przekozak. Legenda.

Niech mu ziemia lekką będzie.

Fabryka i wszystkie ekipy satelickie Ducati już na Balaton Park. Testują nową nitkę. W internecie straszą, że MotoGP nie wbije nawet 5 biegu, bo tor jest bardzo wolny.

MM93 będzie zadowolony.

KTM i Aprilia mogą także zyskać.

Dobrze się to ogląda. Non stop akcja. Prawda jest taka, że te mecze to bardziej zabawa. Nie dość, że faceci odwalają więkoszość roboty to i biegania nie ma za wiele. Nie dziwne, że Iga stwierdziła, że mogłaby grać półfinał i finał jeszcze dzisiaj.

Sa jakies streamy na us open? Chciałem na hbo rozszerzyć pakiet żeby obejrzec ale wyskakuje mi informacja, ze ta opcja jest niedostępna u mojego dostawcy....

Back