Sport

Czemu Świątek prawie w ogóle nie używa dropshotów? Coś mi się kojarzy, że jak wygrywała pierwszy RG to sporo punktów wygrywała w ten sposób i ładnie jej to wychodziło

Jak Alcaraz z tego wyszedł... Trzy meczowe dla Sinnera przy serwisie Alcaraza, a teraz jeszcze zdecydowane przełamanie Sinnera przy gemie w którym powinien Jannik mieć meczowe. Jak on to jeszcze wygra..

Czapki z głów.

Ale meczycho. Już pierwszy gem był zajebisty ale teraz Panowie to grają. Jak Alcaraz to wygra po obronie championchip pointów to czapki z głów.

robert-kubica-kubica.gif

pudzian-polska.gif

Jako że nigdy wcześniej do dnia wczorajszego nie słyszałem o istnieniu wyścigu, dzisiaj czytam, ze to najważniejszy wyścig na świecie to moje pytanie: co powoduje, że on jest taki ważny?

Jako że nigdy wcześniej do dnia wczorajszego nie słyszałem o istnieniu wyścigu, dzisiaj czytam, ze to najważniejszy wyścig na świecie to moje pytanie: co powoduje, że on jest taki ważny?

To najstarszy i najbardziej prestiżowy wyścig długodystansowy na świecie. Obok GP Monako i Indianapolis 500 stanowi tzw. Triple Crown sportów motorowych.

Back