Sport

Jako że nigdy wcześniej do dnia wczorajszego nie słyszałem o istnieniu wyścigu
Mordo, gdzie Ty się uchowałes?
Tutaj?
1*lAHiilUy819DuNC5F-Nwtg.jpeg

Tutaj?
Kurde, ja jestem laikiem jeśli chodzi o wyścigi, ale żeby nie wiedzieć, że istnieje coś takiego jak
Le Mans 24 to na prawdę trzeba żyć pod kamieniem. Szczególnie, że to nie pierwszy raz jak Robert tam startuje i zawsze jakieś wzmianki w mediach sportowych się pojawiały. Do tego filmy czy gry o tym wyścigu. Z drugiej strony czego spodziewać się po prymitywach oglądających dwóch chłopów w samych gaciach tarzających się po ziemi. :mamed:

Kurde, ja jestem laikiem jeśli chodzi o wyścigi, ale żeby nie wiedzieć, że istnieje coś takiego jak
Le Mans 24 to na prawdę trzeba żyć pod kamieniem. Szczególnie, że to nie pierwszy raz jak Robert tam startuje i zawsze jakieś wzmianki w mediach sportowych się pojawiały. Do tego filmy czy gry o tym wyścigu. Z drugiej strony czego spodziewać się po prymitywach oglądających dwóch chłopów w samych gaciach tarzających się po ziemi. :mamed:
Jeszcze film z fenomenalnym Christianem Bale! Klasyka, aż pierdolnę 2137 raz na weekend.

:antonio:

Ale trzeba wybaczyć @HubiSSJ3 jest z Podlasia :mamed:

Tutaj?

:gdzie:

W końcu mogłem tego użyć zanim @Bambobot wyłapał :antonio:

A tak szczerze to koło dupy mi latają te wyścigi, przecież w tej formule 1 też nic się nie dzieje, powyprzedzają się na początku, a potem może jeden manewr na 50 kółek xD Więc ogólnie leje na sporty motorowe.

Jeszcze film z fenomenalnym Christianem Bale! Klasyka, aż pierdolnę 2137 raz na weekend.

:antonio:

Ale trzeba wybaczyć @HubiSSJ3 jest z Podlasia :mamed:

DLA Ciebie się coś pomyliło, ja jestem z Mazur a nie z Podlasia, tutaj tylko mieszkam póki co :boystop:

W dodatku będąc pierwszym turniejem wygranym w tym roku przez Ige. Pojebane
Logiczne na warunki WTA. Słaby sezon i wpierdole z topem, więc wygrany szlem na nawierzchni, która była dla niej zawsze najgorsza.

Godzina na korcie, 6;0, 6;0, a Sinner z Alcarazem jutro na wojnę wyjdą. Równe wypłaty dla kobiet i mężczyzn, świetny to był pomysł. Wywalczył sobie!!! :beczka:

Ale przejazd. Coś pieknego.
Jeszcze bardziej mi szkoda teraz tego 3 seta z Sabalenką w RG, bo w końcówce drugiego już błyszczała.

Straciłem sygnał w samolocie przy stanie 6:0, 5:0 i 30:15 w ostatnim gemie półtorej godziny w strachu

Back