Gambit
UFC Middleweight
Mordo, gdzie Ty się uchowałes?Jako że nigdy wcześniej do dnia wczorajszego nie słyszałem o istnieniu wyścigu
Tutaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordo, gdzie Ty się uchowałes?Jako że nigdy wcześniej do dnia wczorajszego nie słyszałem o istnieniu wyścigu
Kurde, ja jestem laikiem jeśli chodzi o wyścigi, ale żeby nie wiedzieć, że istnieje coś takiego jakMordo, gdzie Ty się uchowałes?
Tutaj?
![]()

Jeszcze film z fenomenalnym Christianem Bale! Klasyka, aż pierdolnę 2137 raz na weekend.Kurde, ja jestem laikiem jeśli chodzi o wyścigi, ale żeby nie wiedzieć, że istnieje coś takiego jak
Le Mans 24 to na prawdę trzeba żyć pod kamieniem. Szczególnie, że to nie pierwszy raz jak Robert tam startuje i zawsze jakieś wzmianki w mediach sportowych się pojawiały. Do tego filmy czy gry o tym wyścigu. Z drugiej strony czego spodziewać się po prymitywach oglądających dwóch chłopów w samych gaciach tarzających się po ziemi.![]()

Mordo, gdzie Ty się uchowałes?
Tutaj?
![]()
Jeszcze film z fenomenalnym Christianem Bale! Klasyka, aż pierdolnę 2137 raz na weekend.
Ale trzeba wybaczyć @HubiSSJ3 jest z Podlasia![]()

Nie mam okazji oglądać finału a widzę że tam chyba nie ma co zbierać
Nie zdążyłem paczki chipsów skończyć a już po 1 secieNie mam okazji oglądać finału a widzę że tam chyba nie ma co zbierać
Właśnie co się staneo ze strimsy top?Nie zawracaj sobie głowy szukaniem strima, bo zanim zaczniesz to już będzie po meczu.
Właśnie co się staneo ze strimsy top?
Z jednej strony trochę tak. Nie tak powinien wyglądać finał takiego turnieju...Szkoda mi troche Amandy tak po ludzku

Kto z nas się spodziewał, że w tym sezonie Iga wygra Wimbledona w finale do 0? To przejdzie do historii.
![]()
![]()
![]()
Wpierdol jakich mało. 57 minut gry 6:0 6:0 i 3 mln funtów dla IgiKto z nas się spodziewał, że w tym sezonie Iga wygra Wimbledona w finale do 0? To przejdzie do historii.
![]()
![]()
![]()

Logiczne na warunki WTA. Słaby sezon i wpierdole z topem, więc wygrany szlem na nawierzchni, która była dla niej zawsze najgorsza.W dodatku będąc pierwszym turniejem wygranym w tym roku przez Ige. Pojebane

Czapki z głów dla trenera, ewidentnie odmienił Igę na trawie, to wynagrodziło z nawiązką przegrane półfinały w poprzednich szlemach.W dodatku będąc pierwszym turniejem wygranym w tym roku przez Ige. Pojebane