Sport

Szaman Grbić się tyle nagadał jak to forma na półfinał/finał szykowana, najlepsza wersja reprezentacji, lokomotywa nie do zatrzymania, a tu ledwo 40% w ataku, całkowity brak zagrywki i wpierdol 3:0. Chujowe zaklęcia, mógł Darie nająć żeby swoje rzuciła :beczka:

Szaman Grbić się tyle nagadał jak to forma na półfinał/finał szykowana, najlepsza wersja reprezentacji, lokomotywa nie do zatrzymania, a tu ledwo 40% w ataku, całkowity brak zagrywki i wpierdol 3:0. Chujowe zaklęcia, mógł Darie nająć żeby swoje rzuciła :beczka:
Ja od dawna mam wiele zastrzeżeń do jego pracy, w mojej opinii jest słabszym trenerem od Heynena. Po prostu trafił na okres gdzie największe drużyny mają potężną zadyszkę jak Brazylia, USA, a nawet Serbia która zawsze była mocna a teraz jest na poziomie Chin. Dodatkowo wykluczona jest Rosja która zawsze była w TOP 5 reprezentacji na świecie. Jedyną drużyną, która trzyma fason są Włosi i od nich dwa razy na MŚ obskoczyliśmy wpierdol, przy czym oddam sprawiedliwie, że trzy lata temu to nie można było mieć żadnych pretensji do naszych, bo może nie grali idealnie, ale wtedy Włosi grali kosmiczny mecz na niedostępnym dla innych poziomie.

A dodatkowo wcześniej trafił też na peak formy naszych klubów, które mocno polskimi składami zdominowały LM siatkarzy.

Dla miłośników piwka i barowych sportow obecnie leca mistrzostwa swiata w darcie i zaraz gra Polak

Ślędzę
Krzysztof pewnie wszedł w turniej ale też Filipińczyk nie wywierał aż takiej presji i na doublach Polak miał często więcej czasu na domknięcie

Z tego spotkania to 170 Rataja warte odnotowania

Z Joycem nie bedzie już tak łatwo ale myślę, że jest faworytem

Ślędzę
Krzysztof pewnie wszedł w turniej ale też Filipińczyk nie wywierał aż takiej presji i na doublach Polak miał często więcej czasu na domknięcie

Z tego spotkania to 170 Rataja warte odnotowania

Z Joycem nie bedzie już tak łatwo ale myślę, że jest faworytem
Big fish elegancko wszedł :frankapprove:

Back