Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie warty.Kyler Murray z pięcioletnim przedłużeniem za 230 baniek.
@Olo @PioTRTek jak myślicie, wart takiego kwitu czy Cardinals wjebali się na minę? Tam generalnie dość średnio z salary cap z tego co ostatnio sprawdzałem. Niby M. Brown > Kirk, ale Hopkins na pewno opuści początek sezonu, a pozostały korpus łapaczy nie jest jakoś szczególnie imponujący. Do tego Kyler raczej nie należy do łatwych zawodników i lubi pomarudzić.
przeca leci na tvpWytlumaczy mi ktos czemu nie mozna sobie na tvp poogladac siatkoweczki - w koncu jest u nas, tylko trzeba bulic za jebany polszmat?
Tylko mecze polakow widzialemprzeca leci na tvp

myślałem, ze chodzi o mecze polakowTylko mecze polakow widzialem![]()
ciekawe jak będzie z euro basketemmyślałem, ze chodzi o mecze polakowciekawe jak będzie z euro basketem
Strumyk pokazuje całe mistrzostwaKurwa wczoraj taki meczyk byl Francja-Slowenia...![]()

Kurla chcialem sobie legancko na TV ODPALIC... Ogladalem PolaczkowStrumyk pokazuje całe mistrzostwa
![]()

Mi Strumyk na tv nie chciał odpalićKurla chcialem sobie legancko na TV ODPALIC... Ogladalem Polaczkow![]()

Mnie to strasznie wkurwia, ze MS sa u nas i nie mozna sobie legitnie obejrzec w TV...Mi Strumyk na tv nie chciał odpalić![]()
Kliki i oglądalność wyjebuja jak za czasów Małysza, więc będą pisać nawet czy lewy wiezie klocka na Camp Nou czy zrobi w domowej łazience.ku*wa, ile można????
View attachment 44317
Zakładając, że Lewy będzie tam łupał bramek od groma, a będzie. To co weekend wszystkie portale będą witać informacjami z Barcelony.Kliki i oglądalność wyjebuja jak za czasów Małysza, więc będą pisać nawet czy lewy wiezie klocka na Camp Nou czy zrobi w domowej łazience.
Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia.Też mam jutro mecz z Finlandią![]()

też od 14ej?Brawo!
Też mam jutro mecz z Finlandią![]()

Gdzieś na świecie zawsze jest po 12 więc14 jest po 12, więc już można
![]()

Takie kurwa czasy, czyli epoka Januszy. Viaplay odpuszcza część ekspertów od Bundesligi, bo po odejściu Lewego oglądalność upadła na pysk. Kibice...ku*wa, ile można????
View attachment 44317