Sport

W środe ćwierćfianły. Półfinał w piątek a finał standardowo w niedziele.

Iśka może trafić na Willams w SF. Serena leć :-)

Tylko Agnieszce również nie idzie. 1:4 dla rywalki

Najpierw to musi ograć Pironkovą, nie przejmujmy się Williams bo i tak Isia tam by nie doszła, Na Li to kat Agnieszki

polak w półfinale- którykolwiek, to super sprawa...

brawa dla obu panów...:-)

Kuźwa, kusiła mnie Lisicki, bo w tym turnieju jest świetna, a tu ograła Williams. Byle Seppi nie ogarł Del Potro, bo sobie nie wybaczę tym razem :-)

Ale jaja, Williams poza turniejem. Brawo Sabine! Mam nadzieje, że Agnieszka się ogarnie, wygra z Pironkovą i potem już prosto do finału! :-)

@down, chciałeś powiedzieć 3-0? ; )

6:4 dla Pironkowej po 1 secie

W drugim już 2:0 dla Radwańskiej + własny serwis. Sytuacja opanowana ... jak narazie :-)

e: 3:0 :-)

jednak mam nadzieje, ze jurek bedzie do polfinalu. jest mlodszy, bardziej uzdolniony, ma mocna psyche no i sile konia. obu lubie, ale wlasnie z tego wzgledu, ze jerzy moze wiecej zdzialac w swiatowym tenisie, bede za nim

Chinka tak pierdoli gre, ze az milo, musze czesciej stawiac po prostu na przeciwnikow Radwanskiej. :-)

No 1-0 dla Agnieszki :) Chyba wiekszej, niz tegoroczny Wimbledon szansy na wygranie nie bedzie.

Radwańska wyszła z ładnych tarapatów. 4 piłki setowe dla Li przy stanie 5:4 i nie wykorzystała. Wystarczyła jedna setowa dla Isi i mamy prowadzienie 7:6

Dobry mecz

Nie wiem jakim cudem ona wyrwała tego seta, ale najważniejsze, że się udało. Generalnie bardzo przyjemny do oglądania mecz. Obie grają naprawdę dobrze.

tak sie konczy nie branie czelendzow, Li wystarczylo sprawdzic jedna dobra pilke ktora wygralaby jej seta, zabawne. obrona wygrywa nad atakiem. ;)

Do półfinału jeszcze daleka droga. Mecz trwa i może się jeszcze różnie skończyć. Bądź co bądź, w 1/2 czeka już Lisicki

Back