Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

bo nie potrzebujesz nic wiecej do grania w cywilizacje. Jak masz za dużo kasy to możesz mi przelać :)
Jeszcze w Doom Eternal.
Idzie w parze z Civką :awesome:

Do tego Frostpunk, Dune: Spice Wars.

Ale w nowe strategie też bym sobie chciał pograć.

Laptop się szybko nagrzewa, długo w takie gierki nie pograsz bo zaraz gorący.

Jeszcze w Doom Eternal.
Idzie w parze z Civką :awesome:

Do tego Frostpunk, Dune: Spice Wars.

Ale w nowe strategie też bym sobie chciał pograć.

Laptop się szybko nagrzewa, długo w takie gierki nie pograsz bo zaraz gorący.
to trzeba paste zmienic i wyczyscic z kurzu :kis:

wystarczy paste zmienic :kis:
Taki jesteś kolega?

Tak, się nie robi...

Z2kXui.gif

O kuźde, nie wiedziałem że to takie proste:

No to tylko muszę znaleźć klawiaturę wi-fi i myszkę wifi ;) i już mogę pykac z PC-ta w jaskini na TV w salonie ;)

EDIT:
Ja żartowałem, ale serio, klawiatury wifi istnieją, wow!

EDIT:
Jednak to nie jest takie proste :( ku pamięci:

Last edited:
Da fak? Dzisiaj na moim szajsungu przy wchodzeniu w Wiadomości odpala sie coś z google'a i Kapitana Państwo:
h6R132v.png

Co to kuźwa jest i jak to wyłączyć?

EDIT:
Ok przeszedłem na apkę Wiadomości od Samsunga, ale serio co tu Google odjaniepawlił to nie ogarniam...

Ma ktoś robota sprzątającego z funkcją mopowania? Widzę że są stacje do których można podłączyć wod-kan, wtedy to juz w ogole "samo" się robi? Z promek na pepperze to widzę że rozstrzał cenowy spory...

Ma ktoś robota sprzątającego z funkcją mopowania? Widzę że są stacje do których można podłączyć wod-kan, wtedy to juz w ogole "samo" się robi? Z promek na pepperze to widzę że rozstrzał cenowy spory...
Co chłop nie ma czasu odkurzyć bo pilnuje bakapów
:werdum:

tak wiem to przecież zajęcie kobiety, odkurzanie, nie bakapy
:roberteyeblinking:

Obczaiłem sobie, elegancko się prezentuje. Daj później raport, jak się sprawuje w warunkach bojowych.
Póki co nie umiem wybrać rozpoznawania pisma. Nawet nie wiem, w którym miejscu tego szukać. Chyba bez jakiegoś tutoriala się nie obędzie

Miałem i oddałem mamie. Po pierwsze wysokość mebli u mnie powodowała, że robot pod nie wjeżdżał, ale wyjechać już nie mógł. Kąty nie doczyszczone. A mopowanie to nic innego jak przecieranie mokrą szmatką, bo detergentów nie można do niego wlewać. U mnie się nie sprawdził, ale ktoś inny pewnie będzie zadowolony.

Nie pije to ma

I w dodatku po cwaniacku. Jakaś akcja była i w piątek cena w jednym sklepie spadła o prawie 300 złotych. Wrzuciłem do koszyka i zacząłem dumać czy wydawać na to tyle kasy. No i zapomniałem. W poniedziałek sprawdzam i cena już taka jak we wszystkich innych sklepach. No ale u mnie w koszu wciąz ta niższa. Uznałem, że to znak i dokonczyłem proces zakupu. Przeszło.

Back