Miskatonic
Vale Tudo Championship
Wiadomo, że będzie grałi tak bedzie grał tylko :D No i masz laptop gejmingowy.
Laptop to laptop, od kiedy to zestawiasz lapka z pc?

Dawaj, najlepsze bebechy jakie się da wcisnąć do mikro obudowy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomo, że będzie grałi tak bedzie grał tylko :D No i masz laptop gejmingowy.

po co? podlacz sobie laptop pod monitor i gotowe.Wiadomo, że będzie grał
Laptop to laptop, od kiedy to zestawiasz lapka z pc?
Dawaj, najlepsze bebechy jakie się da wcisnąć do mikro obudowy![]()
po co? podlacz sobie laptop pod monitor i gotowe.

bo nie potrzebujesz nic wiecej do grania w cywilizacje. Jak masz za dużo kasy to możesz mi przelać :)
TY mnie do lapka przekonujesz zamiast do PC?
Świat stanął na głowie...
Jeszcze w Doom Eternal.bo nie potrzebujesz nic wiecej do grania w cywilizacje. Jak masz za dużo kasy to możesz mi przelać :)
to trzeba paste zmienic i wyczyscic z kurzuJeszcze w Doom Eternal.
Idzie w parze z Civką
Do tego Frostpunk, Dune: Spice Wars.
Ale w nowe strategie też bym sobie chciał pograć.
Laptop się szybko nagrzewa, długo w takie gierki nie pograsz bo zaraz gorący.

to trzeba paste zmienic i wyczyscic z kurzu![]()

wystarczy paste zmienic
Te gry, po prostu, tyle wymagają od sprzętu.
No złóż coś fajnego co znowu na 10 lat mi wystarczy![]()

www.notebookcheck.pl
Taki jesteś kolega?
Tak, się nie robi...
![]()
Wygasło. Brzydka obudowa.
Wygasło. Brzydka obudowa.

Kup ajfona.Da fak? Dzisiaj na moim szajsungu przy wchodzeniu w Wiadomości odpala sie coś z google'a i Kapitana Państwo:
![]()
Co to kuźwa jest i jak to wyłączyć?
EDIT:
Ok przeszedłem na apkę Wiadomości od Samsunga, ale serio co tu Google odjaniepawlił to nie ogarniam...
Ma ktoś robota sprzątającego z funkcją mopowania?

Co chłop nie ma czasu odkurzyć bo pilnuje bakapówMa ktoś robota sprzątającego z funkcją mopowania? Widzę że są stacje do których można podłączyć wod-kan, wtedy to juz w ogole "samo" się robi? Z promek na pepperze to widzę że rozstrzał cenowy spory...

Kororowy? Toż to już burżujstwo jakieś. Co tam masz?
boox note air 4cKororowy? Toż to już burżujstwo jakieś. Co tam masz?
Obczaiłem sobie, elegancko się prezentuje. Daj później raport, jak się sprawuje w warunkach bojowych.boox note air 4c
Chcesz wiedzieć czy nada się do samoobrony tyłów na jezycach?Obczaiłem sobie, elegancko się prezentuje. Daj później raport, jak się sprawuje w warunkach bojowych.
Póki co nie umiem wybrać rozpoznawania pisma. Nawet nie wiem, w którym miejscu tego szukać. Chyba bez jakiegoś tutoriala się nie obędzieObczaiłem sobie, elegancko się prezentuje. Daj później raport, jak się sprawuje w warunkach bojowych.
Chcesz wiedzieć czy nada się do samoobrony tyłów na jezycach?
książki są dla debili
Miałem i oddałem mamie. Po pierwsze wysokość mebli u mnie powodowała, że robot pod nie wjeżdżał, ale wyjechać już nie mógł. Kąty nie doczyszczone. A mopowanie to nic innego jak przecieranie mokrą szmatką, bo detergentów nie można do niego wlewać. U mnie się nie sprawdził, ale ktoś inny pewnie będzie zadowolony.Ma ktoś robota sprzątającego z funkcją mopowania? Widzę że są stacje do których można podłączyć wod-kan, wtedy to juz w ogole "samo" się robi? Z promek na pepperze to widzę że rozstrzał cenowy spory...
bogolboox note air 4c

Nie pije to mabogol![]()