Roshi
Roshi
Jak to lata? Czy zadowolony jesteś?Co chcesz wiedzieć?
Już wiem że część funkcji pewnie jest zablokowana dopóki na konto google się nie zalogujesz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak to lata? Czy zadowolony jesteś?Co chcesz wiedzieć?
Jasne, jasne przedstawicielu handlowy.Powtarzam raz jeszcze:
To była Toyota na wodór kloszardzie.
Przedstawiciele handlowi nie maja iphonówJasne, jasne przedstawicielu handlowy.
U nas stażyści w contact center mają iphonyPrzedstawiciele handlowi nie maja iphonów
Ja wcześniej miałem głównie chinczyki z średniej półki i muszę przyznać że tutaj pod kątem stabilności działania to jest sztos. Telefon mam od dwóch lat i nie zwolnił ani trochę, chodzi jak wyjęty z opakowania. W przypadku 7 Pro wydajność wystarczająca do wszystkiego oczywiście poza graniem w wymagające tytuły no ale to nie jest telefon do tego. Z 8a żony podobnie. Multimedia to jak to w pixelach, aparat robi robotę, dźwięk jak dźwięk, mi akurat słoń na ucho nadepnął więc ciężko stwierdzić. Bateria jeden dzień trzyma spokojnie.Jak to lata? Czy zadowolony jesteś?
Już wiem że część funkcji pewnie jest zablokowana dopóki na konto google się nie zalogujesz.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale iPhone przestał być symbolem bogactwa i statusu jakieś 10 lat temu.Przedstawiciele handlowi nie maja iphonów
Jak u was stażyści mają iphony a ty masz pixela…. Robisz na ‚monitoringu’?U nas stażyści w contact center mają iphony![]()
No widzisz, trzeba było zostać pracownikiem umysłowymJak u was stażyści mają iphony a ty masz pixela…. Robisz na ‚monitoringu’?![]()
Nie wiem czy zauważyłeś, ale iPhone przestał być symbolem bogactwa i statusu jakieś 10 lat temu.
Aaaa… Jak tam na stażu mordo? ;)No widzisz, trzeba było zostać pracownikiem umysłowymA tak to niestety służbowo też mam iphona
![]()
A bardzo dobrze, bardzo dobrze, roboty w opór ale przynajmniej chujowo płacąAaaa… Jak tam na stażu mordo? ;)
Premium Smartphone
Bateria 4.5-6.5 SoT. Dla mnie wystarcza. Działa płynnie jeśli chodzi o codzienne użytkowanie. Jednak w przypadku dużego obłożenia czasem dłużej pomyśli. Wydaje mi się jednak że czasem to błąd aplikacji a nie procesora bo w Samsungu miałem podobnie. Przy grach sporo cieplejszy ale nie parzy. Prostota i łatwości użytku. Ogólnie mniej możliwości kustomizacji ale mi to niepotrzebne. Konto google wymagane bo to telefon Googla. Ai za darmo na rok po aktywacji. Aparat mistrzostwo, jeśli miałeś gorsze aparaty to spory przeskok. Wszystkie trzy aparaty zbliżone jeśli chodzi o kolorystykę. Ładowanie indukcyjne i zwrotne działa. Na minus lub obojętne szybkość ładowania aktualnie powinna być już szybsza.Jak to lata? Czy zadowolony jesteś?
Co to znaczy że "AI za darmo na rok po aktywacji"? Stare konto google na pixelka 8 pro się kwalifikuje? Sam od tygodnia mam 8 pro, wg. mnie mega tanio teraz stoją więc szkoda było nie skorzystać. Faktycznie czasem apki dłużej pomyślą, ale i to renderowanie fot chwilę zajmuje i szkoda że wiele opcji typu zdj. live jak w ajfonie odpada przy rozdzielczości 50mp.Bateria 4.5-6.5 SoT. Dla mnie wystarcza. Działa płynnie jeśli chodzi o codzienne użytkowanie. Jednak w przypadku dużego obłożenia czasem dłużej pomyśli. Wydaje mi się jednak że czasem to błąd aplikacji a nie procesora bo w Samsungu miałem podobnie. Przy grach sporo cieplejszy ale nie parzy. Prostota i łatwości użytku. Ogólnie mniej możliwości kustomizacji ale mi to niepotrzebne. Konto google wymagane bo to telefon Googla. Ai za darmo na rok po aktywacji. Aparat mistrzostwo, jeśli miałeś gorsze aparaty to spory przeskok. Wszystkie trzy aparaty zbliżone jeśli chodzi o kolorystykę. Ładowanie indukcyjne i zwrotne działa. Na minus lub obojętne szybkość ładowania aktualnie powinna być już szybsza.
Prostuje. Niestety Gemini advance na rok przy pixeli 9. Aktualnie jest 1 miesiąc za darmo:Co to znaczy że "AI za darmo na rok po aktywacji"? Stare konto google na pixelka 8 pro się kwalifikuje? Sam od tygodnia mam 8 pro, wg. mnie mega tanio teraz stoją więc szkoda było nie skorzystać. Faktycznie czasem apki dłużej pomyślą, ale i to renderowanie fot chwilę zajmuje i szkoda że wiele opcji typu zdj. live jak w ajfonie odpada przy rozdzielczości 50mp.
Nie jestem na bieżąco z chipami, musiałbym poszkiełkować. Z ciekawości jaka cena procka? Ile kosztowałaby nowa płyta?@Dzihados @lugasek inni komputerowcy. Jest sens dokładać do płyty B450 ryzena 9 5900x albo 5950x? Czy chipset będzie jakoś wpływał na wydajność?
Obecnie mam w kompie ryzena 5 5600x, no i do gierek jest spoko ale w programach niestety łapie zamułke nawet przy niezbyt skomplikowanych ale wymagających większej ilości rdzeni zadaniach.
Procek 1-1,3k płyty pod AM4 są już tylko dostępne B550 za 500-700zlNie jestem na bieżąco z chipami, musiałbym poszkiełkować. Z ciekawości jaka cena procka? Ile kosztowałaby nowa płyta?
chipset nie, tylko chlodzenie sekcji zasilania. Jaka to płyta?@Dzihados @lugasek inni komputerowcy. Jest sens dokładać do płyty B450 ryzena 9 5900x albo 5950x? Czy chipset będzie jakoś wpływał na wydajność?
Obecnie mam w kompie ryzena 5 5600x, no i do gierek jest spoko ale w programach niestety łapie zamułke nawet przy niezbyt skomplikowanych ale wymagających większej ilości rdzeni zadaniach.
MSI B450-A PRO Maxchipset nie, tylko chlodzenie sekcji zasilania. Jaka to płyta?
Ciężko bardzo. Musiałbyś zrobić undervoltig mocny i duże chłodzenie powietrzne to może by jakoś działało.MSI B450-A PRO Max
Na ten moment mam ryzena 5 5600x, 32GB ramu Kingston(?) fury, RTX 3060. Chłodzenie fera 5.Ciężko bardzo. Musiałbyś zrobić undervoltig mocny i duże chłodzenie powietrzne to może by jakoś działało.
Jaka reszta podzespołów ? Jakie programy używasz? I jaki budżet na ulepszenie ?
to budę i zasilacz(chyba) możesz zostawić i peryferiawolałbym jednak nie składać zupełnie od nowa kompa
Da Vinci na gpu bardziej siedzi. Może masz nie ustawione żeby karta wspomagała ?Na ten moment mam ryzena 5 5600x, 32GB ramu Kingston(?) fury, RTX 3060. Chłodzenie fera 5.
Generalnie większość tematów chodzi sikalafą, ale ostatnio wkręciłem się w davinci resolve i tutaj jest lipa niestety.
Edit: budżetu jakiegoś określonego nie mam, wolałbym jednak nie składać zupełnie od nowa kompa
![]()
Na GPU tylko dekoduje i koduje, praca w timeline leci na procku.Da Vinci na gpu bardziej siedzi. Może masz nie ustawione żeby karta wspomagała ?
![]()
How to Use GPU on DaVinci Resolve Studio 17 | GPU Acceleration Guide
Explore how to enhance your DaVinci Resolve Studio 17 experience with GPU acceleration, maximizing performance, speed, and efficiency. Unlock tips, guides, and GPU recommendations to get the best results for your projectsvagon.io
I tutaj ten wywiadDa Vinci na gpu bardziej siedzi. Może masz nie ustawione żeby karta wspomagała ?
![]()
How to Use GPU on DaVinci Resolve Studio 17 | GPU Acceleration Guide
Explore how to enhance your DaVinci Resolve Studio 17 experience with GPU acceleration, maximizing performance, speed, and efficiency. Unlock tips, guides, and GPU recommendations to get the best results for your projectsvagon.io