Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

Jakiego "chromecasta" polecacie w 2025? Moze byc HD, moze byc 4K. Lepiej jakieś pudełko czy stick/dongle?

Od zarypania tego jest, ceny bardzo rozne...

W styczniu 2025r ma być premiera oneplus 13, ciekawe jaka cena.
Screenshot_2025-01-07-17-46-39-30_df198e732186825c8df26e3c5a10d7cd.jpg

OnePlus 13R, a 13 jest duża różnica? Cenowo ładnie wygląda 13R.

Już mi się wersja R nie podoba, nie było pytania. Za to 13 ciekawa, tylko w tej cenie to już chyba wole się przestawić na iphone 16 pro.

Last edited:

Już mi się wersja R nie podoba, nie było pytania. Za to 13 ciekawa, tylko w tej cenie to już chyba wole się przestawić na iphone 16 pro.
Jak nie boisz się kupować od chińczyka to u nich 13 chodzi po 3200 tylko esim nie będzie działał na pewno

Weź iphona, zastanów się czy nie lepiej 15 pro. Będzie taniej. To lepsza decyzja niż dołączenie do nizin społecznych z telefonem o nazwie jak tampon.

Nie wiem czy dobry temat. @Roshi i inni cyberneci, znacie jakiś sposób na pobranie filmów z ograniczeniem wiekowym z youtube? (najlepiej online)? Znane mi downloadery online od jakiegoś czasu usuneły możliwość pobierania takich filmów.

Nie wiem czy dobry temat. @Roshi i inni cyberneci, znacie jakiś sposób na pobranie filmów z ograniczeniem wiekowym z youtube? (najlepiej online)? Znane mi downloadery online od jakiegoś czasu usuneły możliwość pobierania takich filmów.

Ale zajebiste, malutkie, mieści się w jednej dłoni a napierdala jak wściekłe :frankapprove:

Ale zajebiste, malutkie, mieści się w jednej dłoni a napierdala jak wściekłe :frankapprove:

Na zakładzie będziesz świecił takim jajkiem?

Do tego się trzeba logować żeby pobrać?

A żeby pobrać film z youtube, niekoniecznie +18, to co jest najlepsze i najłatwiejsze?
Nie trzeba się logować. Ja korzystam właśnie z tej strony a przed chwila zainstalowałem to
i jak na razie działa wszystko
wpisujesz maila i przychodzi ci kod i link z programem. Rejestrujesz i tyle.
szaba.png

Nie trzeba się logować. Ja korzystam właśnie z tej strony a przed chwila zainstalowałem to
i jak na razie działa wszystko
wpisujesz maila i przychodzi ci kod i link z programem. Rejestrujesz i tyle.
View attachment 118926
co to za zakładka "cash4 nuts licking"?

Back