Baasteek
UFC Welterweight
Jak wsadziłeś to pewnie masz :)
Nic nie wsadzalem ani nic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak wsadziłeś to pewnie masz :)
No to pewnie nie masz :)Nic nie wsadzalem ani nic
Nic nie wsadzalem ani nic

Kup nowyJakiś pomysł?
Telefon się blokuje po włożeniu słuchawek. tzn. Po ich wyjęciu nadal jakby je widzi i nie działa głośnik. Głos np. Z YT jest tylko na słuchawkach. Już mi kiedyś głupiał w ten sposób,więc jak kiedyś zaskoczył,to nie stosowałam słuchawek. Ale dałem młodemu i teraz chuj ma nie głos,bo na słuchawkach słuchał.
Wylacz-wlacz,czyszczenie gniazda słuchawkowego nic nie daje

Liczę na poważne odpowiedziKup nowy![]()
Spróbuj lepiej wyczyścić, sprężonym powietrzem lutnij w gniazdo. No i weź wtyczke i porządnie spenetruj to gniazdo, wkładaj i wyciągaj.Jakiś pomysł?
Telefon się blokuje po włożeniu słuchawek. tzn. Po ich wyjęciu nadal jakby je widzi i nie działa głośnik. Głos np. Z YT jest tylko na słuchawkach. Już mi kiedyś głupiał w ten sposób,więc jak kiedyś zaskoczył,to nie stosowałam słuchawek. Ale dałem młodemu i teraz chuj ma nie głos,bo na słuchawkach słuchał.
Wylacz-wlacz,czyszczenie gniazda słuchawkowego nic nie daje
Miałem tak kiedyś z LG, niestety szlag go trafił i żadne "domowe sposoby" nie pomogły. Chyba only service kolego.Liczę na poważne odpowiedzi
O ty tech-zboku!!spenetruj to gniazdo, wkładaj i wyciągaj.

O ty tech-zboku!!![]()

Najebałem perfum i poczyscilem. Wziąłem oryginalne słuchawki i powoli wyciągnąłem i wkładałem. Zaskoczyło.Spróbuj lepiej wyczyścić, sprężonym powietrzem lutnij w gniazdo. No i weź wtyczke i porządnie spenetruj to gniazdo, wkładaj i wyciągaj.

perfum to nie bardzo:) Ale ważne, że działa/ło.Najebałem perfum i poczyscilem. Wziąłem oryginalne słuchawki i powoli wyciągnąłem i wkładałem. Zaskoczyło.
Mówię di młodego, żeby nie używał słuchawek...
Właśnie siedzi i słucha na słuchawkach
Na lte od biedy da się pograc, ale też nie zawsze. Jak będzie dobry zasięg to powinno śmigać, do fify czy bf1 powinno starczyć.Na mobilnym internecie raczej nie pograsz, za wysokie pingi. Poza grami wszystko powinno działać jak należy, jeśli masz odpowiedni zasięg.
Niekoniecznie wyłamać, ale tak. Rozbierz i sprawdź. Klawisz jest wciśnięty po prostu.Proszę o pomoc
Mam taki problem, że na klawiaturze nie działa "u". Żeby napisać tę literkę to musiałem wyszukać ją w jakimś tekście i tu wkleić. Kopiuj i wklej - inaczej nie da rady. Co to jest do kurwy nędzy? Ktoś ma jakiś pomysł?
Dodam, że jak np. komp się uruchamia i jest ekran logowania - mam hasło, to od razu w tym polu zaczyna się wypełnianie maksymalnie tą literką właśnie. Co do kurwy nędzy...
I później tak samo podczas działania czy to w przeglądarce czy innych programach. Muszę zaznaczyć całość skrótem klawiszowym, inaczej samym backspace'm tego bym nie usnął...
Myślicie, że powinienem wyłamać klawisz "u" i zobaczyć, czy nie ma tam np. jakiegoś syfu?
Popatrz na ceny nowych jabłek, to jest dopiero masakraCzy ich pogięło z tą ceną SGN8? wtf?
Chciałem sobie S9 po premierze kupić, podejrzewam że dużo taniej nie będzie...Ceny zgniłych jabłek zawsze były wysokie, ale teraz to przeszli samych siebie. Od 4 979,00 zł do 5 729,00 zł za Iphone X![]()

Niekoniecznie wyłamać, ale tak. Rozbierz i sprawdź. Klawisz jest wciśnięty po prostu.
Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB a nawet znajdziesz wersje 4/64GBSiema, potrzebuję jakiś telefon do 1000 pln. Zapewne z bardziej popularnych marek nic przyzwoitego nie kupię w tej cenie ale może coś z Lenovo/Moto, Xiaomi, Oneplus czy coś. Nie znam się za bardzo, może coś polecicie?
Potrzeba mi, żeby płynnie chodzil przy większej liczbie zainstalowanych aplikacji, no i, żeby robił zdjęcia oraz nagrywał filmiki w przyzwoitej jakości.
Można remapować. Dać "insert" zamiast "u", a "u" jako "insert" :)Tak zrobiłem. Smteczek w chj. Nie działa nawet jak naciskam bezpośrednio na ten klawisz, po zdjęci go z klawiatry...
Rchomiło mi się nawet jakies narzdzie diagnostyczne, celem zbadania pamięci. Porobiło testy przed zalogowaniem się do system i wszystko ok pod tym wzgledem. Tylko ta jedna nieszczesna literka...
Nie jestem fanem oddawania sprzetow do serwisow... Moge cos jeszcze sam zrobic zeby to naprawic?
Ile masz kasy na to? Najlepszy w tej chwili model z 4" ekranem to iPhone SESzukam smartfona 4cale ekran, na ktorym mozna by sprawnnie korzystac z neta, z w miare dobra kamera i w miare wytrzymala bateria. Moga byc starsze modele.
Jak najtanszy, tak do 500 zl.Ile masz kasy na to? Najlepszy w tej chwili model z 4" ekranem to iPhone SE
Ale wyjąłeś ten klawisz, odpaliłeś kompa i nadal sam pisze uuuuuuuuuuuuuu?
Ten ze snapdragonem?Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB a nawet znajdziesz wersje 4/64GB
Odradzam Oneplus bo bardzo szybko przestają aktualizować system a co za tym idzie nie aktualizują tez zabezpieczeń. Kupiłem, dalej mam i leży w szafce jako zastępczy jedynie.