Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Coś mało tej przeceny
Pewnie leżak magazynowy...No i najważniejsze czy po tej magicznej operacji przy uzyciu technologii kosmicznej obraz bedzie taki, że nawet kielecki będzie smaczny?
nieNo wiec mam tego oleda panasa 55jz1000e. Doprawnicy klienta jak odbierałem to mi coś pierdolili o jakis kalibracjach za miliony monet i że cytuje: „jak pan kupuje ferarri to wypada 98 tankowac” oraz „z tego telewizora mozna duzo wycisnąć” Ja na to pytam sie czy moge sam ustawieniami sie pobawic wedle uznania i efekt nie bedzie podobny. Na co uslyszalem „uuu nieeee to przyeżdża specjalny człowiek, ze specjalnym narzędziem i sie czeka 1,5 msc”
Juz pomijajac ich pierdolenie to czy szanowni kuledzy majo jakies doswiadczenia w temacie? Czy faktycznie warto to zrobić? Moze kogos polecacie? No i najważniejsze czy po tej magicznej operacji przy uzyciu technologii kosmicznej obraz bedzie taki, że nawet kielecki będzie smaczny?
Kielecki nigdy nie będzie smaczny.No wiec mam tego oleda panasa 55jz1000e. Doprawnicy klienta jak odbierałem to mi coś pierdolili o jakis kalibracjach za miliony monet i że cytuje: „jak pan kupuje ferarri to wypada 98 tankowac” oraz „z tego telewizora mozna duzo wycisnąć” Ja na to pytam sie czy moge sam ustawieniami sie pobawic wedle uznania i efekt nie bedzie podobny. Na co uslyszalem „uuu nieeee to przyeżdża specjalny człowiek, ze specjalnym narzędziem i sie czeka 1,5 msc”
Juz pomijajac ich pierdolenie to czy szanowni kuledzy majo jakies doswiadczenia w temacie? Czy faktycznie warto to zrobić? Moze kogos polecacie? No i najważniejsze czy po tej magicznej operacji przy uzyciu technologii kosmicznej obraz bedzie taki, że nawet kielecki będzie smaczny?
To się nazywa konkret. Dzięki!
Ja to w ogóle nie słyszał o czymś takim. To uni tam w mediaamator mi gadali jakieś farmazony. No to ja od razu do prawdziwych ekspertów uderzam czy fhuja mnie nie robio. A jak Lugasek twierdzi ze robio pierdole te ich kalibracje. Niech se chuja skalibrujo.Nie znam się, ale na pierwszy rzut oka widzę że za duże wymagania masz co do tej usługi. Nie ma szans
Jakiś budżetowy smarttv do 1000 +-? Im mniej tym lepiej, ale jednak zachowując resztki jakości. 40 cali w zupełności by wystarczył. Jest co na rynku? Xiaomi, tlc, vivax, chiq?! Do youtube, hbomax, Netflix, viaplay więc pewnie android musi być
Ja to w ogóle nie słyszał o czymś takim. To uni tam w mediaamator mi gadali jakieś farmazony. No to ja od razu do prawdziwych ekspertów uderzam czy fhuja mnie nie robio. A jak Lugasek twierdzi ze robio pierdole te ich kalibracje. Niech se chuja skalibrujo.
No dobra ale to jakieś parówy z morele piszo, a nie lugasek miszcz![]()
Co to jest kalibracja telewizora? Jak ją przeprowadzić samodzielnie? - Morele.net
Telewizor stanowi centrum rozrywki niemal w każdym domu, dlatego wymagamy od niego jak najlepszej jakości.www.morele.net
Po 1 to 90% ludzi nie będzie wstanie odróżnić obrazu z tv za 1.5k vs 5.5k.To się nazywa konkret. Dzięki!
Lugasek pretendent! Jak to. To ja mam chyba chore oczy bo uwazam ze ta moja 10 letnia plasma to miala obraz lepszy niż te szystkie ledy . Ten oled tera to jest conajwyzej zblizony do niej. A te ledy za 1000-2500 to jakas tragedia jakby mi kto lampo po mordzie swiecil.Po 1 to 90% ludzi nie będzie wstanie odróżnić obrazu z tv za 1.5k vs 5.5k.
Po 2 to jest telewizor, a nie monitor do obróbki grafiki. Nie potrzebujesz idealnego pokrycia barw, tylko ładnego obrazu. Odpalasz tryb filmowy i wszystko git.
plazma to plazmaLugasek pretendent! Jak to. To ja mam chyba chore oczy bo uwazam ze ta moja 10 letnia plasma to miala obraz lepszy niż te szystkie ledy . Ten oled tera to jest conajwyzej zblizony do niej. A te ledy za 1000-2500 to jakas tragedia jakby mi kto lampo po mordzie swiecil.
Ta, do tego kompa co jeszcze nie dotarł :) w robocie czesto muszę ryja pokazać. Mikrofonu nie musi miec - mam słuchawy.jaka kamerka? Do kompa?
To może poczekaj jak przyjedzie? :) Nie znam się na kamerkach. Do pokazania twarzy w robocie to wystarczy raczej cokolwiek. Nawet telefon możesz podłączyć.Ta, do tego kompa co jeszcze nie dotarł :) w robocie czesto muszę ryja pokazać. Mikrofonu nie musi miec.
PrzebijamCoś mało tej przecenyPewnie leżak magazynowy...
Grubo zagrałeś
albo grubo albo wcaleGrubo zagrałeś
albo grubo albo wcale
Nie wyświetliło mi się w powiadomieniach

nadal aktualneNie wyświetliło mi się w powiadomieniach![]()
Nie kupię nic z RTV EURO, moja była tam pracuje... Nie dam im zarobić!nadal aktualne
byś pokazał jej co straciłaNie kupię nic z RTV EURO, moja była tam pracuje... Nie dam im zarobić!
Teraz już wie i nigdy tego nie odzyska...!byś pokazał jej co straciła
![]()