lugasek
UFC Middleweight
kartony, albo faktycznie pocięli kompa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kartony, albo faktycznie pocięli kompa
Trochę strach ci powiem. Zawsze jak mi paczka gdziesz leży dłużej u kuriera to oczami wyobraźni widzę jak chłopaki sobie grają w kosza moja przesyłka. U Ciebie jeszcze odsyłanie, wysylanie.
Robilem na kurierce, wiec jak sie widzi przesylke takiego niekompetentnego wlasciciela to przynajmniej ze trzy buty leca...Trochę strach ci powiem. Zawsze jak mi paczka gdziesz leży dłużej u kuriera to oczami wyobraźni widzę jak chłopaki sobie grają w kosza moja przesyłka. U Ciebie jeszcze odsyłanie, wysylanie.

Gdybym robił na kurierce to każdą paczką bym napierdalał. Dlaczego tylko wybiórcze mają być wyróżnione?Trochę strach ci powiem. Zawsze jak mi paczka gdziesz leży dłużej u kuriera to oczami wyobraźni widzę jak chłopaki sobie grają w kosza moja przesyłka. U Ciebie jeszcze odsyłanie, wysylanie.
chodzi mi o paczki co długo leżą na magazynie. Jak leci od razu z sortowni do auta to nie ma czasu, żeby pograć w kosza.Gdybym robił na kurierce to każdą paczką bym napierdalał. Dlaczego tylko wybiórcze mają być wyróżnione?
Nie doceniasz kurierówchodzi mi o paczki co długo leżą na magazynie. Jak leci od razu z sortowni do auta to nie ma czasu, żeby pograć w kosza.
doceniam, ale napisałem co miałem na myśli.Nie doceniasz kurierów
Tzn ja tam nigdy nie kopie, zdarzyło mi się przyjebac pięścią jak się nie miescilo w aucie czy w drzwi wpadła, ale wiem że niektórzy nie mają litościNie doceniasz kurierów

Ty, ale przywieź tego kompa dzihadowi, nie bądź taki.Tzn ja tam nigdy nie kopie, zdarzyło mi się przyjebac pięścią jak się nie miescilo w aucie czy w drzwi wpadła, ale wiem że niektórzy nie mają litości![]()
Za tyle pieniędzy...!Ty, ale przywieź tego kompa dzihadowi, nie bądź taki.

To co tam się mogło odjebać z tym rozmiarem paczki?Za tyle pieniędzy...!![]()
Rozebrana, na mniejsze elementy... Sam se poskłada...To co tam się mogło odjebać z tym rozmiarem paczki?

Chodzi mi o to, czemu nie chcieli jej dostarczyć?.Rozebrana, na mniejsze elementy... Sam se poskłada...![]()
Ciężko powiedzieć. Zazwyczaj takie paczki wracają jak ktoś pierdolnie się w wadze/wymiarach.Chodzi mi o to, czemu nie chcieli jej dostarczyć?.
Doczytałem jest możliwość wymiany samego łożyska. Generalnie podbiłem gwarancję do lat i chyba będzie śmigać. Jak się okaże, że chujowa to napiszę.Łozysko bardzo wazna sprawa, jak spierdoli Ci sie spierdoli i masz zespojone z bebnem to nie oplaca sie naprawiac pralki a lozyska leca, w swojej starej bosha wymienialem juz trzy razy.
Producenci czesto nie podaja takich informacji.

a 23 marca fsr 2.0Odkąd zacząłem grać w 1440p to takie rzeczy mają dla mnie znaczenie. Jak wrócę z siłowni to testuje w DCS![]()
@Matszo92 zgłasza się z prośbą o poradę.
Dzieje mu się coś takiego z tv
Ja tu chuja widzę, ale ktoś kto się zna może zobaczy więcej.
Myślicie, że to do naprawy jeszcze czy do kontenera?
@majkelo89 @lugasekmistrz reszta byków
Potestowałem, +/- 10 fps na plus w DCS (innych gier nie sprawdzałem) , nie widać u mnie pogorszenia jakości obrazu.a 23 marca fsr 2.0
na full hd?Potestowałem, +/- 10 fps na plus w DCS (innych gier nie sprawdzałem) , nie widać u mnie pogorszenia jakości obrazu.
2048x1152 upscalowane do 1440pna full hd?
a weź zobacz normalnie 1920x1080 do 1440p jak będzie wyglądać.2048x1152 upscalowane do 1440p
Jutro będę w domu to dam znać.a weź zobacz normalnie 1920x1080 do 1440p jak będzie wyglądać.
No i ciekawe jak to wypada względem magpie. Pewnie nie testowałeś?Jutro będę w domu to dam znać.
No i ciekawe jak to wypada względem magpie. Pewnie nie testowałeś?
Ale samemu tego się nie da sprawdzić czyli tak czy siak serwisant?Jak uszkodzona jest taśma przewodząca to można naprawiać, jak jebło podświetlenie matrycy lub płyta główna to tylko szrot.