Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

@lugasek patrzaj na to
B3IRAbu.png
kartony, albo faktycznie pocięli kompa

Trochę strach ci powiem. Zawsze jak mi paczka gdziesz leży dłużej u kuriera to oczami wyobraźni widzę jak chłopaki sobie grają w kosza moja przesyłka. U Ciebie jeszcze odsyłanie, wysylanie.
Robilem na kurierce, wiec jak sie widzi przesylke takiego niekompetentnego wlasciciela to przynajmniej ze trzy buty leca... :fjedzia:

Trochę strach ci powiem. Zawsze jak mi paczka gdziesz leży dłużej u kuriera to oczami wyobraźni widzę jak chłopaki sobie grają w kosza moja przesyłka. U Ciebie jeszcze odsyłanie, wysylanie.
Gdybym robił na kurierce to każdą paczką bym napierdalał. Dlaczego tylko wybiórcze mają być wyróżnione?

Gdybym robił na kurierce to każdą paczką bym napierdalał. Dlaczego tylko wybiórcze mają być wyróżnione?
chodzi mi o paczki co długo leżą na magazynie. Jak leci od razu z sortowni do auta to nie ma czasu, żeby pograć w kosza.

Łozysko bardzo wazna sprawa, jak spierdoli Ci sie spierdoli i masz zespojone z bebnem to nie oplaca sie naprawiac pralki a lozyska leca, w swojej starej bosha wymienialem juz trzy razy.
Producenci czesto nie podaja takich informacji.
Doczytałem jest możliwość wymiany samego łożyska. Generalnie podbiłem gwarancję do lat i chyba będzie śmigać. Jak się okaże, że chujowa to napiszę.

@Matszo92 zgłasza się z prośbą o poradę.
Dzieje mu się coś takiego z tv

Ja tu chuja widzę, ale ktoś kto się zna może zobaczy więcej.
Myślicie, że to do naprawy jeszcze czy do kontenera?
@majkelo89 @lugasekmistrz reszta byków

najpierw to niech odłączy wszystko i wsadzi tylko kabel zasilający do tv i prądu.
Potestowałem, +/- 10 fps na plus w DCS (innych gier nie sprawdzałem) , nie widać u mnie pogorszenia jakości obrazu.
na full hd?

Ja pierdolę.

Drugi raz paczka wisi 50km ode mnie, kurier inny.

Wisi, bo są błędne parametry w zleceniu: rozmiar i waga. Morele milczy mejlowo, nie wiem ktory juz telefon robie w sprawie.

#morele #niepolecam

Back