Yoshi 1899
ONE FC Middleweight
Ktoś coś na temat Lety Shops Warto czy szkoda zachodu ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@majkelo89 @dziubek_1991 @J-Son@lugasek możesz polecić jakiś darmowy program do obróbki zdjęcia filmów? Chodzi mniej więcej żeby móc zrobić jakiś kolaż zdjęć, dodać napisy muzykę, pociąć wideo i też dodać jakieś napisy czy muzykę. Coś mega prostego ale żeby nie ograniczało się do gotowych szablonów.
Dobre do czasu jak będzie wtopa. Ciężko wtedy zrobić chargeback jak Janusz czy myfriend robi problemy. Poza tym ok.Ktoś coś na temat Lety Shops Warto czy szkoda zachodu ???
czekalem pare miesiecy na zatwierdzenie kilku zwrotów z allegro. Nic nie wyplacalem.Ktoś coś na temat Lety Shops Warto czy szkoda zachodu ???
Nie wiem, ja mam taką z biedronki.Zamierzam kupić pierwszą w życiu szczoteczkę soniczną. Zastanawiam się nad Alfawise s100. Nada się? Czy też warto dopłacić do Oclean X Pro?
Zamierzam kupić pierwszą w życiu szczoteczkę soniczną. Zastanawiam się nad Alfawise s100. Nada się? Czy też warto dopłacić do Oclean X Pro?
Polecicie lapka do 2-2,5k?
15"6, Ssd min 512, grafika moze byc zintegrowana, w gry nie bedzie grane.
Mi polecili Poco x3, ale jeszcze nie kupiłemJaki telefon 800-1000?
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Classic brązowy
Jutro od 10:00 będzie można kupić za 399 zł -> KLIK
Sprzedaje oficjalny sklep Allegro. Na razie widnieje informacja o zakończonej sprzedaży, ale o 10:00 wystartuje normalnie. Nie wiadomo tylko ile sztuk rzucą.
Ja używam GT 2 tylko że czarnego, jak dla mnie za tą cenę jest ok. Minus że nie ma NFC, sportów do wyboru jest ogrom więc dla każdego coś się znajdzie.Ma może ktoś tego huaweia? Czaje się na jakiegoś smartwatcha i te 400 stówki wydają się znośną ceną, jeszcze jak na fv wezmę. Na codzień mam mibanda4, ale trochę przypałowo jak na wyjscie zakladam na lewą ręke zegarek, a na prawą opaskę.
I tak zaspałem... a już nie ma. NFC chętnie bym przytulił, bo często płacę telefonem, ale to już inna półka cenowa. Najważniejsze są dla mnie powiadomienia z telefonu, bo to robi dla mega robotę na zwykłym mibandzie.Ja używam GT 2 tylko że czarnego, jak dla mnie za tą cenę jest ok. Minus że nie ma NFC, sportów do wyboru jest ogrom więc dla każdego coś się znajdzie.
Powiadomienia dobrze widać, rozmowę też możesz odebrać zegarkiem i przez niego rozmawiać. Tylko telefon musisz mieć przy sobie np. w kieszeni.I tak zaspałem... a już nie ma. NFC chętnie bym przytulił, bo często płacę telefonem, ale to już inna półka cenowa. Najważniejsze są dla mnie powiadomienia z telefonu, bo to robi dla mega robotę na zwykłym mibandzie.
Co kupiłeś?Mam już wszystko oprócz procesora
32 giga ramu hyperX (2x16) 3200mhzCo kupiłeś?
PoprawiłemOprócz procka i chłodzenia kupie jeszcze dysk SSD na M2 (teraz mam na SATA) zeby W CHUJ szybciej chodziło.
zasilacz średni, tak to ok.32 giga ramu hyperX (2x16) 3200mhz
Płytę główną MSI B450-A PRO MAX
Zasilacz MODECOM Vulcan 750W Gold
Obudowę SILENTIUM PC Regnum RG6V TG
Na razie dyski i grafikę przekładam z poprzedniego złomka. Oprócz procka i chłodzenia może kupie jeszcze dysk SSD na M2 (teraz mam na SATA) zeby to trochę szybciej chodziło.
Karty mocniejszej póki co nie kupuje, ceny w okolicach 3k za jakieś RTXy że średniej półki to dla mnie dalej przesada.
Trochę się zajebalem w akcji, w media Expert był Ryzen 5 2600 w promce za 499, ale go przegapiłem a na razie na moje potrzeby by wystarczył. A jak mam teraz dać za niego 7 stów to wolę 100-200 dorzucić do 3600.
Nie no normalnie jest za 700, teraz znowu jakaś promka na sklepach z tej grupy w której jest Media Expert wleciałazasilacz średni, tak to ok.
Ryzen 3600 jest nieopłacalny obecnie. Jak chcesz na już to Ryzen 1600af (to samo co ryzen 2600) za 550zł można kupić bez żadnej promocji. Chłodzenie fera5 za 100zł. Jak coś lepszego to ryzen 5600x najtaniej był lekko poniżej 1100zł.
edit
ryzen 2600 też jest normalnie za 550zł.
Normalnie to za ~700zł byś miał ryzena 3600.Nie no normalnie jest za 700, teraz znowu jakaś promka na sklepach z tej grupy w której jest Media Expert wleciała
Także pewnie go zakupie, chociaż tydzień temu był za 499.
Spieszyłem się :D
taa, 2 miesiące zastanawiałeś się co kupić, a potem zabrakło Ci dodatkowych 5 min, żeby pastę zmienić.Spieszyłem się :D
bo jej nie miałemtaa, 2 miesiące zastanawiałeś się co kupić, a potem zabrakło Ci dodatkowych 5 min, żeby pastę zmienić.