Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

E52NpIFVkAIQDX8.jpg

Bo oni już dawno zrozumieli że człowiek nie potrzebuje tylu węgli ile nam się wydaję.

Poszedł taki Dima, zjadł garść malin, zagryzł masłem, porobił pompki hinduskie i 500 przysiadów z rękami wyciągniętymi przed siebie i stało się, wygrał złoto olimpijskie
Zapomniałeś dodać że było to w roku 1904

Coś Ty, ja sie przerzuciłem na pompki hinduskie, przysiady bengalskie i brzuszki mandaryńskie.
Zrobiłem największy progres od czasu przygody z siłownią. Ścięgna już sa dwa razy grubsze, siła w górę, masa w górę, szybkość większa.

To jest największy game changer od czasów HMB od Slodkiewicza!
Brzuszków mandaryńskch jeszcze nie próbowalem

Coś Ty, ja sie przerzuciłem na pompki hinduskie, przysiady bengalskie i brzuszki mandaryńskie.
Zrobiłem największy progres od czasu przygody z siłownią. Ścięgna już sa dwa razy grubsze, siła w górę, masa w górę, szybkość większa.

To jest największy game changer od czasów HMB od Slodkiewicza!
Te mandaryńskie brzuszki to takie, że idziesz do biedry i wypierdalasz mandarynki, a potem się nimi smarujesz na środku sklepu?

Faktycznie nie próbowałem.

Te mandaryńskie brzuszki to takie, że idziesz do biedry i wypierdalasz mandarynki, a potem się nimi smarujesz na środku sklepu?

Faktycznie nie próbowałem.
To takie, gdzie biega na swoich szpotawych kolanach i język mu się skręca w chińskie osiem

Innymi słowy: pierdoli głupoty quasimodo

I jak lepiej Ci po tym komentarzu? Idź sobie pajacyki grubasku porób, tylko legginsów nie zapomnij założyć
Mi zawsze jest dobrze. Forum nie ma wpływu na moje stany.
Po prostu zauważam, że masz nikły poziom siły a próbujesz umniejszać metodom, które istnieją od tysiącleci

Zachęcam do edukacji

Trening już za mną

2 minuty głową na nie
2 minuty głową na tak
2 minuty Krecenie ósemek stopą
2 minuty druga stopa
2 minuty przysiady
2 minuty pompki hinduskie
2 minuty brzuszek brazylijski
2 minuty wspięcia na palcach

6 obwodów, zajechany jestem cały, całe ciało przepracowane a wy? Lepiej skóra na siusiaku byście poruszali w tył i przód to bardziej by przetrenowało wam ciało niż to pajacowanie z metalowym patykiem :żeco:

:gabi_much_love:

Back