Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Słodko się tego słucha i tylko tyle .... :)

Jest już taki jeden gagatek proamerykanski w metodyce treningu , stacjonuje tam gdzie czeczeńska gwardia - większość zawodników : wpierdol

Fantastyczny wynik jak na tę wszystkie rzucanie piłkami, poprawianie o 0000,1 procenta szybkości ruchu sztangi czy tam inne pierdoły :)

Śmiem twierdzić, że jakby to wszystko wyjebać w kosmos to wynik by się nie zmienił:) a jakby zmienić te udziwnienia na kolejną sesję zapasów czy tam boksu czy innej specjalizacji to jeszcze nie daj Bóg mogliby wygrywać:)

Słodko się tego słucha i tylko tyle .... :)

Jest już taki jeden gagatek proamerykanski w metodyce treningu , stacjonuje tam gdzie czeczeńska gwardia - większość zawodników : wpierdol

Fantastyczny wynik jak na tę wszystkie rzucanie piłkami, poprawianie o 0000,1 procenta szybkości ruchu sztangi czy tam inne pierdoły :)

Śmiem twierdzić, że jakby to wszystko wyjebać w kosmos to wynik by się nie zmienił:) a jakby zmienić te udziwnienia na kolejną sesję zapasów czy tam boksu czy innej specjalizacji to jeszcze nie daj Bóg mogliby wygrywać:)
musisz zostać trenerem polskich sportowców, od piłki nożnej po mma. Podnieś nasz sport z kolan!

A na co piłkarzowi mosty z stania na głowie?
nie wiem ale gość zna się lepiej niż wszyscy trenerzy jacy tylko istnieją więc liczę że podniesie z kolan sport w naszym kraju.

Marzą mi się czasy gdy nasi wyrobnicy z mma którzy bredzą o polskiej sile będą ją w końcu pokazywać i nie będą odstawać siłowo i kondycyjnie od rywali. Liczę na Brałlera!

Tak w ogóle to powiedzcie mi Messi jest bardziej kulturownikiem czy kalistenikiem

Bo tutaj na nagraniu niby robi podciagania, ale robi też biceps jak kulturownik, mało tego na kolejnym nagraniu nawet dotyka sztangi:siuu:::clintdis::

Nie wiem jak go zakwalifikować teraz.

Tak w ogóle to powiedzcie mi Messi jest bardziej kulturownikiem czy kalistenikiem

Bo tutaj na nagraniu niby robi podciagania, ale robi też biceps jak kulturownik, mało tego na kolejnym nagraniu nawet dotyka sztangi:siuu:::clintdis::

No kulturownik homogenizowany, dlatego jego sprawność nigdy nie będzie nawet bliska do sprawności kalistenicznych strachów na wróble :lesnarhappy:

Śmiejesz sie a dobrze wiemy ze nie dasz rady wisieć na palcu u nogi robiąc jednocześnie brzuszki bengalskie.
1000014625.gif

No przecież Messi już na gh jechał od dzieciaka, to wyrok jest już przesądzony!

Back