Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jeszcze jakCo tam mały? Dalej ćwiczysz z Chodakowską przed telewizorem?
![]()

musisz zostać trenerem polskich sportowców, od piłki nożnej po mma. Podnieś nasz sport z kolan!Słodko się tego słucha i tylko tyle .... :)
Jest już taki jeden gagatek proamerykanski w metodyce treningu , stacjonuje tam gdzie czeczeńska gwardia - większość zawodników : wpierdol
Fantastyczny wynik jak na tę wszystkie rzucanie piłkami, poprawianie o 0000,1 procenta szybkości ruchu sztangi czy tam inne pierdoły :)
Śmiem twierdzić, że jakby to wszystko wyjebać w kosmos to wynik by się nie zmienił:) a jakby zmienić te udziwnienia na kolejną sesję zapasów czy tam boksu czy innej specjalizacji to jeszcze nie daj Bóg mogliby wygrywać:)
A na co piłkarzowi mosty z stania na głowie?musisz zostać trenerem polskich sportowców, od piłki nożnej po mma. Podnieś nasz sport z kolan!
Żeby był ATLETĄ FUNKCJONALNYM!A na co piłkarzowi mosty z stania na głowie?

nie wiem ale gość zna się lepiej niż wszyscy trenerzy jacy tylko istnieją więc liczę że podniesie z kolan sport w naszym kraju.A na co piłkarzowi mosty z stania na głowie?
Tak w ogóle to powiedzcie mi Messi jest bardziej kulturownikiem czy kalistenikiem
Bo tutaj na nagraniu niby robi podciagania, ale robi też biceps jak kulturownik, mało tego na kolejnym nagraniu nawet dotyka sztangi
Nie wiem jak go zakwalifikować teraz.

Tak myślałem. To jak ta łamaga jedna zdobyła tyle złotych piłek i dlaczego piłkarze ćwiczą ze sztangą zamiast robić skłony w przód przez dwie minuty? Tyle pytań bez odpowiedziNo kulturownik homogenizowany, dlatego jego sprawność nigdy nie będzie nawet bliska do sprawności kalistenicznych strachów na wróble![]()
Egipt robił zapasy w błocie, a Argentyna różowe hantelki i krosfitWszystko się potwierdza. Argentyna 0 do dwóch w dupe bo ćwiczyli ze sztangą,a Egipt z maczugami

Wszystko się potwierdza. Argentyna 0 do dwóch w dupe bo ćwiczyli ze sztangą,a Egipt z maczugami
Już są odpowiedzi, nawet Brałler nie musiał przestawać wisieć na palcu u nogi by Ci odpisać. Wiedza sama się zweryfikowałaTyle pytań bez odpowiedzi
Na bank po treningu biegania robi przewrót w przód i pompki na kciukach!No kulturownik homogenizowany, dlatego jego sprawność nigdy nie będzie nawet bliska do sprawności kalistenicznych strachów na wróble![]()

Śmiejesz sie a dobrze wiemy ze nie dasz rady wisieć na palcu u nogi robiąc jednocześnie brzuszki bengalskie.Na bank po treningu biegania robi przewrót w przód i pompki na kciukach!
![]()
Śmiejesz sie a dobrze wiemy ze nie dasz rady wisieć na palcu u nogi robiąc jednocześnie brzuszki bengalskie.
Ale za to potrafi trzymać potężny korek dupąŚmiejesz sie a dobrze wiemy ze nie dasz rady wisieć na palcu u nogi robiąc jednocześnie brzuszki bengalskie.

Tak w ogóle to powiedzcie mi Messi jest bardziej kulturownikiem czy kalistenikiem
Bo tutaj na nagraniu niby robi podciagania, ale robi też biceps jak kulturownik, mało tego na kolejnym nagraniu nawet dotyka sztangi
Nie wiem jak go zakwalifikować teraz.
Co myślicie o nim? Pamiętam, że kiedyś oglądałem jak trenował robiąc symulację warunków w jakich będzie się wspinał